Здравейте,

• 2 972
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Честно казано това с жартиерата не ми беше приятно, но от пуста мода го направихме. Снимките са ужасни.

Друго, което можеш да пропуснеш: хвърлянето на букет. Много жени в днешно време искат да се омъжат, но не искат да парадират с това, та чак да се борят за букет. След като хвърлих моя, всички неомъжени се свряха в ъгъла, само една разведена го грабна, ама не хвана дикиш- още е без мъж.

# 16
  • Талант на 2012,2013 г.
Защо пък да не се брои? Joy

# 17
Еми все пак ще ме е видял , нали?   Laughing

# 18
Много внимавай нищо да не види  Laughing Аз така заедно с първия си кандидат жених ходих да си поръчвам роклята и той я видя. Е, познай дали имаше сватба...Убедена съм, че заради това не се омъжих за него  Laughing

# 19
За роклята, да, за прическа грим да, но за обувки например и чанта и жартиер, мисля, че няма значение. А и аз съм за това,че , ако си мислиш,че като види роклята ще ти се случи нещо то става. Незнам, има толкова суеверия, че ако започна да обръщам внимание на всички наистина може да няма сватба

# 20
Леле, 25 години брак и не съм разбрала, че имаме проблем, че младоженецът е видял преди сватбата роклята ми. Хахахахах. че ние заедно я купихме. Всичко това са щуротии. Wink

# 21
Леле, 25 години брак и не съм разбрала, че имаме проблем, че младоженецът е видял преди сватбата роклята ми. Хахахахах. че ние заедно я купихме. Всичко това са щуротии. Wink
И ние така!Само дето не бях с рокля!

# 22
  • E-CLM & CH-VD
Аз съм чувала, че ако младоженецът види жартиера, трябва незабавно да осъществят полов контакт с бъдещата младоженка, като същевременно тя носи въпросния жартиер. Не зная до колко е вярно, просто съм го чувала Flutter

А ако го види на улицата?  Crazy

По темата - аз също кумувах на първата ми братовчедка.

# 23

И ние я избирахме заедно. Че и ми припираше: "Прекрасна си, хайде, взимай я, че ще изтървем влака!".
20 години оттогава. Дали това не е проклятието на булчинската рокля? Хората по куп мъже смениха, а ние...  Crossing Arms

# 24
  • Бургас
Същата работа и при нас-двамата я избирахме,още сме си двамата. Тогава не бяхме запознати с куп вносни суеверия и май ни беше по-леко. И жартиер нямах,това вече е пропуск, в ресторанта на село щеше да е голямо шоу за бабите и дядовците от родата...Това пък с хвърлянето на букета го видях на сватбата на която ние кумувахме,моята щерка-тогава на 12 години го взе. След 40 дни дойдоха на гости да си го "откупуват". Добре,че бяхме взели изкуствен букет, иначе какво щях да връщам на кумичката ,не знам.Та такива традиции и суеверия.

# 25
Ами аз да взема да му покажа роклята, та да искараме 20-25 години, че и поввече. Това много ми хареса, май ще стане по-добре да я види, отколкото не. Аз познавам доста хора,които много се пазаха да не се види рокля , да не се видят две булки и какви ли не щуротии, но на никой не му върви бракът на добре. Все пак сме християни и това със суеверията не е много християнско.
 А и аз си мисля,че като вярвам в тези неща и те ще се случат. Силата на мислите е много голяма сила.

# 26
Може, всичко може, дори е желателно да ти види всичко преди сватбата, успех и не се вманиачавай толкова   bouquet

# 27
  • София, център
Може, всичко може, дори е желателно да ти види всичко преди сватбата, успех и не се вманиачавай толкова   bouquet

Да, дааа!

Общи условия

Активация на акаунт