90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Пети я дай рецепти за бутер тесто,че моя много го обожава!

Рецепта за бутер тесто нямам.Аз не използвам дори и купено заради мнгото мазнина в него ,защотото гледам да не ядем храни с доста холестерол.

Росито ето ти рецепта за торта ГараШ  тук

# 646
и аз като новобранка да се отчета
закуска-чаи с мед на гладно
към 10ч 2 ябълки
обяд-домати и краставици + грах+филийка  хляб
вечеря-карофи с зелен боб и зелева салатка

може ли да си правя и следобедна закуска плод че много ми прегладнява а като се навечерям към 7 и до лягане огладнявам
предполагам че ако мога да са минали 3ч от обяда а след това кога да вечерям
или пък да си вечерям по рано към 6 и после към 9 да си хапна едно плодче

# 647
Да се отчета за днешния бобов ден

Закуска - 2 ябълки
Обяд - зелена салата и картофи соте
Следобяд - 2 кивита
Вечеря - зелен фасул яхния и картофена салата

Туй то. Финиширах. Утре - гадост, въглехидрати  Sick
nana77  искам да те попитам за следобедната закуска
в руската книга нищо не пише за нея а на мен много ми липсва едно плодче
ти как си разпределяш часовете на хранене?
 четах и англииските версии на тази диета и пише по принцип че може да се ядат плодове цял ден но незнам нали се  придържаме на руския варянт

# 648
  • България
пети благодаря! Hug  bouquet
брашно-0,025 това 250гр ли е?не ми е ясно каква е тая млечна сметана-не съм използвала до сега.
определено торта гараш ще остане за след режима..........мн апетитно изглежда...както едно време по сладкарниците.незнам на вид да ли ще успея така красива да е,но определено ще с епостарая за вкуса.
плод след 3ч или 4ч в зависимуст от деня от обяда.после трябва да има 2ч до вечерята.
аз си правя промоциики-следобедна закуска направо от храната за деня.не мисля че е мн правилно,така че недеите като мен Hug

# 649
Имам такъв въпрос ако случайно в денят за плодове , хапнеш месце /очертава се колене на прасе/ , аз не съм по  месото , но нали  с милото заедно правим диетата , той обожава месо , така че ще съгреши , на другият ден трябва да кара плодов или да си продължи какъвто му се пада след плодовият ?

# 650
Имам такъв въпрос ако случайно в денят за плодове , хапнеш месце /очертава се колене на прасе/ , аз не съм по  месото , но нали  с милото заедно правим диетата , той обожава месо , така че ще съгреши , на другият ден трябва да кара плодов или да си продължи какъвто му се пада след плодовият ?
Продължава, не повтаря плодовия

# 651
Здравейте!  Hug
Трябва д а ви кажа, че сте страхотни. Нямате представа, колко неща научих от вас. Аз, най възрастната!
Българката е голяма работа, без значение, където живее. Майка, съпруга, дъщеря..................... ох, разчувствах се!
Алекс и аз мисля мила, че детенцето е за сериозен преглед. Иди при друг педиатър!

Албенка, да ти е здрава и жива, нека е палава!!!!!!!!!!! Резултатите наистина ни стимулират.
Принцеска, сериозно виж главата! Мен последно време ме боли глава преди МЦ.

Днес белтъчен. Дойде ми тежичко. Все си казвам, че ще намаля порциите, но като седна не мога.
Все пак се засищам от по- малко от преди.

Момичета, тоя номер да изядеш първо салатката е страхотен. Днес на обяд си хапнах първо салатка от маруля и след това една малка пилешка пържолка. Вечрта въобще не ми се ядеше, но пусто като се рекло вечеря и пак салатка червено цвекло с бяла ряпа и  малка пържолка и 2,5 л. вода за деня.
А за 00 червеното цвекло с бяла ряпа действа добре, поне на мен.
Урте ще са картофките със зелен боб.
Айде  Hug  Hug  Hug , че утре ще се

# 652
Хексина, смесването на различни ядки не е беда според мен.
Плодче, аз съм против активията.Вземи си обикновено 2% кис. мляко.Аз вземам  български Йогурт има жива закваска защото си притотвям домашно кис. мляко и само с него се заквасва.С други думи изпитано.
Мона, поздравления. Hug
Принцеске, 4-5 години с главоболие мисля,че е прекалено много време.ти си знаеш.

Галина74, какво е това кисело мляко - на коя фирма? Аз искам да си правя к.мляко в къщи, но наистина млеката са неизвестно какви точно и не става /тоест, вътре е Бацилус Булгарикум неизвестно колко идали е изобщо там/.

# 653
пети благодаря! Hug  bouquet
брашно-0,025 това 250гр ли е?не ми е ясно каква е тая млечна сметана-не съм използвала до сега.
определено торта гараш ще остане за след режима..........мн апетитно изглежда...както едно време по сладкарниците.незнам на вид да ли ще успея така красива да е,но определено ще с епостарая за вкуса.
плод след 3ч или 4ч в зависимуст от деня от обяда.после трябва да има 2ч до вечерята.
аз си правя промоциики-следобедна закуска направо от храната за деня.не мисля че е мн правилно,така че недеите като мен Hug

0,025 е 25грама брашно.Сметана можеш да използваш течна каквато се продава по магазините .Аз мисля че едно парче торта е ок по време на режима през въглехидратния ден. Simple Smile

# 654
  • София
Да се отчета за днешния бобов ден

Закуска - 2 ябълки
Обяд - зелена салата и картофи соте
Следобяд - 2 кивита
Вечеря - зелен фасул яхния и картофена салата

Туй то. Финиширах. Утре - гадост, въглехидрати  Sick
nana77  искам да те попитам за следобедната закуска
в руската книга нищо не пише за нея а на мен много ми липсва едно плодче
ти как си разпределяш часовете на хранене?
 четах и англииските версии на тази диета и пише по принцип че може да се ядат плодове цял ден но незнам нали се  придържаме на руския варянт

Закусвам в 9
Обядвам в 12.30
Плодовете следобяд ги ям или в 16.30 или в 16 часа в зависимост от деня.
Вечеря - 18.30

# 655
Салата от кисело зеле (кисело зеле с червен пипер) всеки ден (без плодовия) ли може да се яде?

# 656
Салата от кисело зеле (кисело зеле с червен пипер) всеки ден (без плодовия) ли може да се яде?

По-добре я избягвай.Ще задържаш много вода.Иначе може да.

# 657
  • България
 Hugзнам си аз направя ли я тая вкусотия с едно парче няма да се задоволя! ooooh!

чакам с нетърпение неразделна неделя.ще има голямо омазване. Embarassed..до тогава ще си пия водичката тая вечер.. Shockedутре въглехидрати не съм се спряла на нищо още  chef

# 658
Здравейте милички!!!
Признавам си без бой,че не съм ви чела от 1-2 дни
Не съм никак режимна Sad
Тази пекарна ми разказа играта Sad
От 14 насам нямам спазен нито един ден  ooooh!
Без да се оплаквам мисля от утре са съм си съвсем режимна и дано успея
Я дайте едно рамо и нахъсване
Добре дошли на новичките !
Браво за минусите на всички  Hug

# 659
Пфу...и аз не се чувствам добре   Tired
Цял ден супер стриктна и режимна и на вечеря се наядох със свинско със зеле като за последно. Белтъчен ми е, но все пак количеството беше два пъти повече от обяда.
Толкова вкусно ми се беше получило, като за диета  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт