Бихте ли простили?Моля за съвет!

• 9 590
  • 133
  •   1
Отговори
Здравейте.На 33 години съм.От 16 години съм с моя съпруг.Имаме 3 деца.В момента той е в Гърция,ще се върне след 2 седмици.Преди 4 дни ми съобщи че ми е изневерил с друга жена.Каза че е било нещо мимолетно без чувства,само физическо привлиане.Но е бил с нея 5-6 пъти,поне така твърди той.Сексът с нея не бил както с мен.Даже казал на въпросната дама,че аз съм по добра в леглото.Това са неговите обяснения.Обичал ме и не искал да ме загуби и лъжи,и затова ми признавал.Незнам какво да правя?Обичам го,но съм объркана и обидена.Ако той не ми беше казал,може би нямаше да разбера.В интерес на истината винаги съм си мислила как бих постъпила в подобна ситуация.А сега незнам......Моли ме да не го напускам.Това никога нямало да се повтори,и да му дам втори шанс.Щял да докаже любовта си.Това ми дойде като шок,и мислех да си тръгна с децата но още не съм му казала.3 дни говорим по Скайп само за това.Вече му нямам доверие.Иначе не мога да се оплача от живота си с него досега.Каза че винаги ме е обичал.Но с тази изневяра някак си ме е преоткрил и оценил още повече.Смея да кажа,че не изглеждам зле и не ми личи че съм раждала 3 деца.Изнудих го да ми прати снимки на въпросната дама,които той и е направил само по бикини.Хубаво е момичето,и е малко по слаба от мен.Даже много ми харесва.Незнам....много съм обидена и объркана и ви моля за съвет.Като видях въпросната дама,ми падна много самучувствието.Много е привлекателна наистина.И да му простя,винаги ще помня това предателсто.И как да живея от тук нататък,като знам за това.И въобще как да му вярвам че това няма да се случи пак.Извинете за дългия пост.Наистина се надявам на вашия съвет.

# 1
  • София
Аз мисля, че е постъпил почтено, като ти е съобщил, и е поел риск заради истината.
Бих простила на твое място.
Макар че, винаги ще си имам едно наум.

# 2
  • София
Ето затова не понасям връзки, при които двамата партньори са на разстояние перманентно. По-естествено от това да потърсиш някого, не само за секс, но и за компания и топлина, няма.
Постъпил е почтено като ти е казал и заслужава да му простиш. Не и да забравиш  Wink. Но малко се е поувлякал в обясненията коя е по-добра в леглото и чак снимки да изпраща...Не е замазал, размазал е.

# 3
Предварително се извинявам за това, което ще напиша, но - мъжът ти е глупак.  ooooh!
Браво на него! На човека му е олекнало, изчистил си е съвеста, а теб кой ли те мисли как се чувстваш след такова признание.  ooooh!
Съжалявам - незнам какво да ти кажа. Просто е тъпо, че ти го е казал - изобщо не е помислил как ще се почувстваш ти след като ти го съобщи отървавайки се от гузната си съвест.  Tired
За мен лично това е по-големият проблем - че съзнателно те наранява. Станалото, станало - не че е малко, но както и сама пишеш, можело е никога да не разбереш... и нямаше нито да го мислиш, нито да се тормозиш... незнам... все си мисля, че някои неща трябва да бъдат спестявани.  Tired

# 4
Здравей, ето и моят съвет. Едни ще ти казват "прости" други "недей", неслушай никой. ТИ СИ ЖИВЯЛА С НЕГО И ТИ ЩЕ ЖИВЕЕШ С НЕГО. Имаш малко време да помислиш и да решиш какво ще е най-добре за теб. Незабравяй, че ти ще живееш с него и съмнението или без него и с чувството дали си права. Ето две според мен много важни неща: Първо- човек, който веднъж го е направил и са му простили ще го направи пак (независимо,че си е признал). Второ- бракът се състои от двама души и грешките на един по един или друг начин са провокирани от другият. неискам да ме разбираш погрешно. Попитай какво ти казва сърцето то най-добре знае.

# 5
Предварително се извинявам за това, което ще напиша, но - мъжът ти е глупак.  ooooh!
Браво на него! На човека му е олекнало, изчистил си е съвеста, а теб кой ли те мисли как се чувстваш след такова признание.  ooooh!
Съжалявам - незнам какво да ти кажа. Просто е тъпо, че ти го е казал - изобщо не е помислил как ще се почувстваш ти след като ти го съобщи отървавайки се от гузната си съвест.  Tired
За мен лично това е по-големият проблем - че съзнателно те наранява. Станалото, станало - не че е малко, но както и сама пишеш, можело е никога да не разбереш... и нямаше нито да го мислиш, нито да се тормозиш... незнам... все си мисля, че някои неща трябва да бъдат спестявани.  Tired

Peace И аз съм на това мнение. Това, че си е признал, не връща изневярата назад. А и как да ти кажем прости му, ако сърцето ти не може.

# 6
Да де , ама ако след 16 години брак не сме открити, тогава има ли смисъл да сме заедно с някой. Дори да е изневяра, неможе да се скрие, а като някой ден разберете и какво?Всичко отива подяволите.А и всички знаем, че при мъжете е друго

# 7
  • Варна
Що за мъжко поведение?
Казал, разказал, показал. Може да иска и да поразсъждава, пообсъжда, подълбае.
Впечатлена съм! Ама и мъже, ужас!

Много сили ти желая, и поохлади емоциите, че имаш 3 деца. Кураж!
Ако мъжът ми изневери инцидентно, вероятно ще простя, но да ми разкаже, че и покаже?! Ще ме остави безмълвна за много дълго време, това е сигурно!

# 8
  • София
Честно казано, не разбирам поведението на съпруга ти в случая...Не знам защо не ти е спестил всичко това, а че и снимки, доклад как била в леглото, това ми е преко силите за разбиране...
Не мога да ти дам съвет, важна е твоята нагласа и как ще гледаш този човек оттук насетне.  

# 9
Според мен мъжът ти е направил грешка като си е признал, защото не е съобразил факта , че ще те нарани.
Очевидно го е споделил с теб , за да не му тежи на съвестта.
Това пък от своя страна говори, че той съжалява за постъпката си .

Но има и нещо друго според мен - грешки всеки може да направи т.е. никой не е застрахован .
И ако ти искаш да си запазиш семейството се налага да му простиш .

Ти решаваш !!!

# 10
  • София
Съвет не мога да ти дам, всяко семейство си е различно. За себе си мисля, че да, бих простила, ако го обичам, защото за мен това е най-важното. Но от друга страна не ми се е случвало, за да съм сигурна как ще реагирам и дали няма да ми е толкова гадно, че да не мога да го приема повече Rolling Eyes
А снимките защо Shocked На хладилника ли ще си ги окачваш Shocked Ами това кой бил по-по-най в леглото #Crazy Що за самоизтезание?

Присъединявам се към мнението, че е постъпил идиотски, като ти е казал. Според мен едно такова споделяне, когато другият нищо не подозира, е чиста проба "кош за душевни отпадъци". Олекнало му на човека, сега ти бери гайлето ooooh!

# 11
Мда, много е лесно да признаеш за изневярата и да оставиш другия да се мъчи, а на теб да ти олекне.
Не знам от колко време сте разделени, но щом си е признал за 5-6 пъти, най-вероятно това е било връзка и със сигурност не е било нещо инцидентно. Снимки по бански и разни подобни - най-вероятно са се позабавлявали повечко.

Дотук добре, но щом си задаваш въпроса дали да простиш, очевидно не искаш да го загубиш този мъж. Не че е постъпил честно - не за изневярата, а затова, че ти е казал, но най-добре му прости и повече не се разделяйте на дълги разстояния.

# 12
  • София
Ако след 16 години брак не се е научил, че някои неща не се разказват... ooooh!
Що за мъжко поведение?
Казал, разказал, показал. Може да иска и да поразсъждава, пообсъжда, подълбае.
Впечатлена съм! Ама и мъже, ужас!

Много сили ти желая, и поохлади емоциите, че имаш 3 деца. Кураж!
Ако мъжът ми изневери инцидентно, вероятно ще простя, но да ми разкаже, че и покаже?! Ще ме остави безмълвна за много дълго време, това е сигурно!

Голяма грешка с показването на въпросната - голяма! #Crazy

# 13
Vessy@, имаш представа колко струва тази отковенност в случая? Откровенни - да, но не и на всяка цена.
Как ще разбере? Тя тук, той в Гърция, онази кой знае къде...?
Тя сега се чуди какво да прави с живота си, а той неговият си го живее спокойно и с "чиста съвест"... е това за мен е уникален егоизъм. Дай сега да си каже и после жена му да си блъска главата и да си трови нервите, заради неговите глупости и простотии.  ooooh!
И какво му е другото при мъжете? Точно същото си е...

# 14
Това пък от своя страна говори, че той съжалява за постъпката си .

Но има и нещо друго според мен - грешки всеки може да направи т.е. никой не е застрахован .
И ако ти искаш да си запазиш семейството се налага да му простиш .

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт