Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
Каква е базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Овулацията може да се определи чрез измерване на базалната температура или фоликулярната морфология. Като начало е препоръчително да се запознаете с информацията в библиотеката на форума. Овулационните календари и таблици в интернет са до известна степен надеждни, подобно на метода с измерване на базалната температура. Препоръчително е да използвате няколко източника за потвърждение на информацията.
-
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Кои са най-надеждните марки тестове за овулация?
-
Кога е препоръчително да се направи тест за бременност след полов акт?

Да е много щастлив и много успехи му желая 
тазгодишните Юлки
.Много ми е интересно и как ми се иска да се класирам
за Юли,Август 2006,че чак ми се реве
.Ама това е трябва да се заема по сериозно с въпроса
,че ще си остана само с четенето
само.А и другия месец мъжо и свекито имат РД
,не мога ли да ги зарадвам с две черти
,а и тъкмо ще се размина с по евтин подарък
.Ах метчтиииии
.
ох само да не е цистит,че не знам как ще се оправя,а работата ми е такава че съм навън повечето време
а сега е студено и скоро няма да се стопли 
.Вярно,че днес е Неделя ама все пак
.Той сигурно ще иска да излизаме
ама мен нещо много ме мързи,а и на вън една стут
.Сега даже се чудя утре как ще отида на работа
.Не ми се ходи.Така ми беше хубаво да си помързелувам два дена
.Само,че нищо не съм чела,а след 6 дена имам испит по Микроикономика
.Аре чао и вземете драснете по някой ред.
(само да ти кажа че не съм аз
)
.Виждам,че на някой места заключват темата когато надвиши 15 страници,нас що не ни заключват
?Извинете за тъпия въпрос ама нещо не ми е ясно,що едни ги заключват други не
?Ей ние сега сме близо на 30стр..Айде стига съм му мислила
.Сега си поръчах пица и я чакам.Я да ходя да ям вместо да стя тук и да се чудя що не са ни заключили
.

свърши почивката...който почивал почивал