Седмичката 10.10-16.10

• 15 259
  • 424
  •   1
Отговори
# 405
 Crazy
Охх, Дея Mr. Green Преядох Wink Да е много щастлив и много успехи му желая  Grinning

Девойки, коя от вас се казва Павлина, къдрава е и познава Яна,която ходи с Тери? Че снощи Яна като ми каза и аз реших,че някоя от вас, обаче пусто не мога да се сетя коя е Павлина Embarassed Shocked

# 406
чЕСТИТ ТИ РОЖДЕНИК, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ДА  СЛУшА И ОБИчА САМО ТЕБ,И В БЛИЗКО БЪДЕщЕ ДА Е щАСТЛИВ ТАТКО Hug

# 407
момичета кажете ми- цистит и възпаление на пикочния канал едно и също ли е?

# 408
да,if,мисля,че е едно и също.А дано е бебче,вместо това!  Peace

# 409
Момичета до сега четох  smile3529тазгодишните Юлки preggo .Много ми е интересно и как ми се иска да се класирам  runningза Юли,Август 2006,че чак ми се реве newsm45.Ама това е трябва да се заема по сериозно с въпроса luvbed,че ще си остана само с четенето smile3529,а как ми харесва лятото  Nature Sunny само.А и другия месец мъжо и свекито имат РД  party023,не мога ли да ги зарадвам с две черти EFP,а и тъкмо ще се размина с по евтин подарък  Gift.Ах метчтиииии newsm03.

# 410
 Praynigох само да не е цистит,че не знам как ще се оправя,а работата ми е такава че съм навън повечето време Cryа сега е студено и скоро няма да се стопли Confusedнали идва зима ooooh!
Ами аз малко се стряскам дали ще има изненада,честно казано нямам симптоми,освен че ходя често до тоалетна и от тази седмица малко ми се гади,но това и друг път ми се е случвало,честно казано нямам много надежди,само се притеснявам да не се окаже здравословен проблем Cry

# 411
Ей,момичета къде се губите smile3512.Вярно,че днес е Неделя ама все пак smile3512.Аз сега чакам мъжо да се прибере и да хапне eat.Той сигурно ще иска да излизаме   tiptoeама мен нещо много ме мързи,а и на вън една стут cold.Сега даже се чудя утре как ще отида на работа atwork.Не ми се ходи.Така ми беше хубаво да си помързелувам два дена newsm44.Само,че нищо не съм чела,а след 6 дена имам испит по Микроикономика smile3529.Е,хубаво,че в училище съм го учила,че все някак ще го искарам newsm68.Аре чао и вземете драснете по някой ред. txtloves

# 412
Девойки, коя от вас се казва Павлина, къдрава е и познава Яна,която ходи с Тери?Embarassed Shocked

Абе Ео, егати латино сериала.  Умрях от смях Joy hahaha (само да ти кажа че не съм аз Sunglasses )

Дея, честит ти рожденик! Да ти носи само хубави емоции и усмихнати моменти.  newsm51

# 413
Момичета да попитам нещо понеже се ровя на там на сам,като дедектив smile3530 .Виждам,че на някой места заключват темата когато надвиши 15 страници,нас що не ни заключват newsm12?Извинете за тъпия въпрос ама нещо не ми е ясно,що едни ги заключват други не smile3506?Ей ние сега сме близо на 30стр..Айде стига съм му мислила newsm78.Сега си поръчах пица и я чакам.Я да ходя да ям вместо да стя тук и да се чудя що не са ни заключили newsm55.
Ами то като леля Фло е още тук и аз си нямам друга работа,а другите дето днес отсъстват сигурно отдавна са я испратили и сега сериозно са се заели с бебеправенето luvbed.Айде,че се олях.

# 414
Мишка82, успех с бебеправенето.
Дано другия месец ни зарадваш с две черти, ох...дано.  Praynig

# 415
  • Стара Загора
Извинете за тъпия въпрос ама нещо не ми е ясно,що едни ги заключват други не smile3506?Ей ние сега сме близо на 30стр..
Щото сме тежкарки Mr. Green и модераторките ни любят Mr. Green

# 416
Мишка, нашата е седмична и се самопрекъсва в понеделник сутрин Wink
Техните са отчетни и ги заключват като станат 15 страници, за да могат да са по-синтезирани, предполагам Grinning Успех тая вечер  bouquet
Аз само да се оплача,че няма с кого да вечерям Cry И ще си стоя с едни солети, защото мразя да вечерям сама. И друго имах да казвам,ама нали съм си шматка...ааааа, загрях! Измислих подарък за Ицко за един месец от сватбата Laughing Какво да правя, свикнала съм на месеци да си ги броя (че някои и на седмица...), има да минат поне година и нещо да отвикна Laughing И на свекърите измислих подаръче, ама колко съм щедра Shocked Laughing Grinning
Херкееееееееее, липсваш ми, гуш!

# 417
  • Стара Загора
....Херкееееееееее, липсваш ми, гуш!
Мъррррррр мммъъърррр Mr. Green
Дойдох си аз вече...ама качвам снимки и утре ще ви разказвам за суперската екскурзия, че сега ще гледам Междузвездните войни Crazy То затуй беше и тихо тука де...нали ме нямаше и вие си почнахте..ама край Naughty свърши почивката...който почивал почивал Mr. Green

# 418
то без тебе 30 страници, пък с теб Laughing а като взема и аз по-често да идвам...ептен у ГЪБИТе,както казва Вергилия Mr. Green

# 419
  • Стара Загора
то без тебе 30 страници, пък с теб Laughing а като взема и аз по-често да идвам...ептен у ГЪБИТе,както казва Вергилия Mr. Green
Отече тя ами.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт