Имате ли нещо против.........?

• 8 038
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
Аз пера всичко заедно. Само обувките сами.

А тези, които са против, защо просто не кажат на учителките, че не искат други деца да обличат дрехите им и не желаят тяхното да носи чужди дрехи. Гарантирам ви, че няма да се повтори.

# 76
Ами не мога да пера гащите на децата с чорапите на баща им.
Приемете- хора всякакви.

# 77

А, извинявам се, миризливите чорапи на таткото се перат само от него и само на ръка със сапунче на мивката  Wink

# 78
  • София
Когато баба ми преди време се опитваше да въведе подобно разделение (чорапите да се перат отделно от кърпите за лице) дядо ми мирно и кротко попита как ще третираме чаршафите тогава...Инженер.
Това беше първият и единствен опит на баба ми да наложи подобна революция в сортирането на прането.

Абе, кви са тия корави и мърляви чорапи на мъжовете ви? И защо вашите не ги споменавате?  Mr. Green

# 79
Приемете- хора всякакви.

И аз  Mr. Green !

Дори и  само заради това, че мъжът ми носи черни чорапи, не върви да ги пусна с белите бебешки бодита  Laughing !

А, извинявам се, миризливите чорапи на таткото се перат само от него и само на ръка със сапунче на мивката  Wink

Добра организация има у вас  Grinning , уви, у нас такива филми нЕма  Crazy !

# 80
Моят мъж переше всичко без чаршафи на ръка.След моята намеса за на ръка останаха само чорапите и гащите.Малко изместваме темата към чорапите и гащите ама  Joy

# 81
  • Mediterraneo
Пера детските дрехи отделно, защото пера с различен прах. Не, че не се е случвало да допълвам пералня с някоя от нашите дрехи или обратното. Не съм вманиачена на тема отделно пране- на мъжа ми чорапите не миришат  Mr. Green

# 82
  • София
Презумпцията за отделно пране е за предпазване от гъбички например.
На детето така или иначе гладя всичко от естетическа гледна точка, та не се притеснявам да пера дрехите ни заедно, въпреки крехката му възраст. Да не говорим, че все пак сме що-годе интелигентни хора, които обръщат своевременно внимание на здравето си.
Иначе по темата - за размяна на връхни дрехи нямам нищо против, но за размяна на бельо - никак не би ми било приятно.

# 83
И на мен се е слу4вало 1-2 пъти да ми го връ6тат с 4ужди дрехи,но,когато ми го върнаха с 4ужди га6ти и потник не ми бе6е приятно,обясниха ми,4е били техни оборотни,но тогава така и не се появиха на6те га6ти4ки. За връхни дрехи няма проблем,когато е топло и ги извеждат им обли4ат винаги разли4ни връхни дрехи,ама това са 20 деца,докато разберат кое на кой е 6те мине половин 4ас.
 А за прането на дрехи аз пера винаги отделно на6ите и неговите,педито изри4но ме предупреди заради гъби4ките и подобни бактерии,не смятам ,4е е хигиени4но да пера моите,неговите и на ба6та му га6ти заедно,колкото и да сме изрядни.

# 84
Вчера на тържеството в Дг гледам нашия ерген с чужд суитчър. Питам  после защо- казал, че бил неговия ooooh!
Детска му работа.
Дано майката, на чието дете  е суитчъра, да е широкоскроена.

Това за чорапите и на мен ми е странно . Да работиш на полето, в бетонов възел или в обора- разбирам. Ама при положение, че не говорим за подобен тип работни дрехи, какво толкова. Реално погледнато детето се цапа повече от мен, редовно се пльоска на пода в асансьора, което аз например не правя.

# 85
  • София
чорапите и гащите на възръстните проблема им е, че може да имат гъбички например....

# 86
Ами не знам, в банята например ( а и не само там) всички стъпваме боси.
ОСвен това ако приемем че гъбичките се разнасят при прането- може и така да е, не споря- това значи, че трябва всичко да хвърлям. Все някога моите дрехи ще се допрат до дрехите на детето, а моите дрехи все някога ще са били в една пералня с моите чорапи.
Приемам че е въпрос на лично възприемане все пак, не убеждавам никого в нищо.

# 87
Малкият ми син три пьти се прибра с различни чорапи-2 чифта момичешки на цветенца и едни момчешки.Е,изпрах ги и ги вьрнах,но нашите чорапки .....Винаги си имаме дрешки за преобличане.Имам против,ако някой е ползвал нашите,да не ни ги вьрне! Close

# 88
  • София
Как така ги обличат с каквото заварят? В нашта детска градина децата сами си обличат якетата, сами си търяст обувките по равтчето и т.н. Естествено учитеката и лелята са там и помагат. Все пак става въпрос за първа група. но така се намалява вероятността за грешка. ецата много добре си познават дрешките.
Ако на някое дете му е студено, естествено, за мен, ще предпочета да го облечат с някоя оборотна дреха или с някоя чужда резевна. За бельо не говоря. Мисля, че всеки що годе нормален човек би предпочел дънките на голо да носи, но не и чужди гащи.  Mr. Green

Абе какви гъбички по гащите и чорапите? При такива проблеми хигиената изцяло се променя в драконовска. Въпросните дрехи на въпросния болен не се перат не само с детските, но и с ничии други дрехи.  ooooh!

# 89
Нямам нищо против,макар че в нашата градина не се е случвало.Имат си "оборотни" дрешки в градината,които обличат,когато някое дете няма резервни.

Общи условия

Активация на акаунт