Имате ли нещо против.........?

• 8 032
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе/София
АЛЕСК123 от прочетеното до тук бих те посъветвала да не пускаш детето си на ясла,респективно и след това на градина.Ако пък е невъзможно за теб ,по-добре носи  стъклен похлупак.

# 106
  • София
е веднага, веднага...поне 30-60 мин ще минат докато стигнеш от където си до градината....

# 107
  • София
Ми ние не сме решили нищо-ти взе да се обясняваш . Crazy

# 108
Не съм молила за съвети! И не мисля,че има нещо лошо в добрата лична хигиена!

# 109
  • София
кой е казал, че има...но изключения се случват...няма как винаги всичко да си предвидил...

# 110
Не съм молила за съвети! И не мисля,че има нещо лошо в добрата лична хигиена!
Подкрепям и смятам,че няма да ми е въобще приятно на моето дете да се слагат нечии други дрехи,както и нашите дрехи да се употребяват от други! Peace

# 111
Против съм дрешките на детето ми да ги заварвам върху други деца Naughty. Дъщера ми носи дрешки, подерени от други деца, но разбира се аз се грижа за тях. Едно е аз да реша да услужа на дете с дрешка, но съвсем друго - леличката в градината по собствено усмотрение да раздава дрешките на детето ми!

# 112
Според мен никой умишлено и нарочно няма да облече детето  в чужди дрехи. Ако се налага, нямам нищо против. Съгласна съм и да се ползват нашите дрешки при необходимост и за други деца.
 Имахме случай, в който моята дъщеря си беше обула чужди чорапи, пак в червено като нейните, ама не съвсем. Е, какво толкова, посмяхме се, изпрахме ги и ги разменихме.
Стават понякога и грешки - децата уж си познават дрехите, ама в първа група - не съвсем. Учителките - едва ли помнят кой как е облечен. И като са 20-30 деца  и няколко да не си подредят правилно дрешките - стой, та гледай кое на кого е. В този случай бих проявила толерантност.
Не съм съгласна всички резервни дрехи да са на ротационен принцип из групата.

# 113
  • Пловдив
Със сигурност няма да ми е приятно детето да носи чужди дрехи  в яслата ,както и неговите да се дадат на друго дете.Но ако се случи -ще го преживея.

# 114
Не бих имала против да се случи инцидентно.
Ако стане навик, бих се възпротивила. Аз гладя всичко дрешки от ден първи, купувам им скъпи,качествени дрешки, като се лишавам от луксове за мен. И би ме подразнило, моето дете да се връща с блузка 100% найлон. И все пак няма да се разтопят, ако се наложи накой ден...

# 115
Много забавна тема.  Joy
Аз не бих имала нищо против. Не съм предполагала, че има толкова много майки, които са против. Та, това са просто едни дрехи...
Ако обаче е постоянна практика разменянето на дрехи, значи нещо в организацията на детската градина куца.  Peace

# 116
Много забавна тема.  Joy
Аз не бих имала нищо против. Не съм предполагала, че има толкова много майки, които са против. Та, това са просто едни дрехи...
Ако обаче е постоянна практика разменянето на дрехи, значи нещо в организацията на детската градина куца.  Peace

Peace
Досега не ми се е случвало да заваря сина си в чужди дрехи, а сме вече почти "на изхода" на градинския живот.
Но да, свидетел съм на това, че в групата има "оборотни" чорапки, блузки, долнища, и дори пантофки. Така де, като се намокрят пантофките, детето трябва да остане босо. Освен ако, разбира се, съвестната майка не е сложила и резервен чифт висококачествени пантофи в раничката, сакън да не обуе отрочето някакви прости гумени  Joy Joy Joy

И да отговоря на Блонди - обикновено в понеделник носим раничка с по един резервен комплект дрехи, и ако нещо се намокри, ежедневно прибираме и подменяме само него. Като беше по-малък сина ми, се е случвало всеки ден да прибирам изцапани блузки, съответно на другия ден нося резервна... Но тази година не съм прибирала раничката вече повече от месец, само пижамата сменяме, останалото си стои неизползвано, но го има, ако се наложи.

Със сигурност би ми станало в пъти по-неприятно и бих вдигнала скандал ако намеря детето си голо или босо, или пък с мокра дреха, отколкото с чужда, пък дори и от 100% найлон да е  Peace

# 117
Много забавна тема.  Joy

Peace
Досега не ми се е случвало да заваря сина си в чужди дрехи, а сме вече почти "на изхода" на градинския живот.
Но да, свидетел съм на това, че в групата има "оборотни" чорапки, блузки, долнища, и дори пантофки. Така де, като се намокрят пантофките, детето трябва да остане босо. Освен ако, разбира се, съвестната майка не е сложила и резервен чифт висококачествени пантофи в раничката, сакън да не обуе отрочето някакви прости гумени  Joy Joy Joy

И да отговоря на Блонди - обикновено в понеделник носим раничка с по един резервен комплект дрехи, и ако нещо се намокри, ежедневно прибираме и подменяме само него. Като беше по-малък сина ми, се е случвало всеки ден да прибирам изцапани блузки, съответно на другия ден нося резервна... Но тази година не съм прибирала раничката вече повече от месец, само пижамата сменяме, останалото си стои неизползвано, но го има, ако се наложи.

Със сигурност би ми станало в пъти по-неприятно и бих вдигнала скандал ако намеря детето си голо или босо, или пък с мокра дреха, отколкото с чужда, пък дори и от 100% найлон да е  Peace

И ние сме така. В нашата група повечето са деца с които сме постоянно заедно, пък и са ни съседи.  Peace
(дрехите за преобличане, които си стоят в градината не са нови или маркови.  все пак са за всеки случай.)

# 118
  • София
Но никой не ми отговори,ако детето ми направи кожен обрив от чужди дрехи, които дори и прани с хубав прах,не означава,че не могат да предизвикат някаква реакция,кой ще отговаря за това ?
По принцип чаршафите на децата се перат в градината. Там трудно ще се контролира с какъв прах се перат. Или си носите собствени и собственоръчно изпрани чаршафи?  Thinking

# 119
  • София
Хайде, всички майки на протест! Надслов" "Не искаме гардеробчета, а дрешници за нашите деца!"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт