Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Хъгси, мисля, че е точно Бу  Peace Поне имената й съвпадат  newsm78 а и разказа същите неща, каквито има в блога й.

Миа, много прегръдки и целувки на двете ви с Ема  Hug

Борисовската група-към колко часа ще ходите?

Оле, пропуснах-Честита месечинка на Ивонка-много да слушка и много да папка   bouquet

# 361
Мацки,аз мога ли да ви забия 1 въпрос? Тъй като малката е болна и плана на татко и се провали (мислил да я оставим при баба и тая вечер,а ние да избухваме някъде ) ама няма да стане ,та има ли 1 свободно местенце за мен тая вечер?????? Извинявам се ,че в последния момент казвам,ама......разбирате ме предполагам Simple Smile

# 362
  • Бургас
Хъгси, девойката с бебка Матеа, пише в нашата отчетна тема. Но мисля ,че Таня /която дойде по-накрая / е БУ.
Мия ,стискам палци всичко да е наред с Ема!
Вили,а твоята сладуранка по-добре ли е ?

# 363
ВИЛИ мила със сигурност все ще се намери едно местенце идвай , пък не ми се вярва да те върнат  Hug ако искаш аз ще взема лусиа можем да минем и теб да вземем  Wink

# 364
  • Бургас
Именно- Таня, която закъсня е БУ-за нея говорих  Peace

# 365
  • Бургас
Хъгси, девойката с бебка Матеа, пише в нашата отчетна тема. Но мисля ,че Таня /която дойде по-накрая / е БУ.

а Бу, пък пише в септемврийската ми отчетна тема. Не можах да гледам предаването. Чак сега се прибрах Времето е ужасно. Възмутена съм. 

Бобо днес изял цяло пюре и си доял с прилично количество АМ. Дебеланчото на мама, да не му е уроки, хапва си детето.
Утре му идва новата проходилка и в сряда, по случай половин годинката му ще му връчим подаръка.  Mr. Green

# 366
Честит 8-ми Март мили МАМЧЕТА!!!  smile3525 Бъдете живи , здрави, уважавани и много обичани от малките слънчица и големите половинки!
Стискам палци болните бързо да оздравяват!

Вили, снахата и с каска ще я вземем, не се притеснявай  newsm10
Дано вече е по-добре и да не се разболява повече!

Честита месечинка на Ивонка!!! Много да е послушна днес!

Майче, не се притеснявай, ще видиш, че всичко ще е наред!  Praynig

Айде довечера да `апнете, пийнете порядъчно и много да се забавлявате!   newsm68 Чакаме после компроматите  smile3503
Аз обещавам довечера да пийна и хапна кат` на болно прасе брат му  newsm62 smile3508
И неее на последно място - много настроение от сега, за да може довечера да ескалира!

# 367
Благодаря за пожеланията, момичета Hug  love001
Вили, не мисля, че ще е проблем, така, че стягай се newsm10
Ние в 7ч. се къпем, храним се и към 8 - 8 и нещо смятам да потеглям Peace

# 368
  • Бургас
http://nakafe.novatv.bg/ ей тука го има предаването
Вили айде душа  Heart Eyes

# 369
Нищо конкретно при нас.Личната ни каза,че според нея няма нищо притеснително,но каза за наше успокоение да отидем на кардиолог.Но и не ми каза на какво може да се дължи това.

# 370
  • у дома
Мая нали беше на ФМ в София? Там гледат и сърцето, не се притеснявай, ако имаше нещо щяха да забележат  Hug

# 371
  • Бургас
Вили, както успях да ти вметна по телефона, между рева на Кольо - няма проблеми! Идвай! На място ще се оправим с капарото Peace
Аз писах на скайпа на Сиса - към 20ч. смятам, з ад амога да направя предпоследно кърмене и последното таткото с шишето да се бори Flutter
Дани, Вили? Вие към колко ще ходите?

# 372
Sunny Sky ами по-добре е Симона,жизнена е,играе си,само сутрин вдига още температура и кашля по малко,ама ще се оправи няма къде да иде Simple Smile Момичета,ще се видим тази вечер Simple Smile  Drunk Мели ами аз мисля към 8 да дойда,ако искаш да се разберем нещо и да ходим 2-те?

# 373
  • Бургас
Sunny Sky ами по-добре е Симона,жизнена е,играе си,само сутрин вдига още температура и кашля по малко,ама ще се оправи няма къде да иде Simple Smile Момичета,ще се видим тази вечер Simple Smile  Drunk Мели ами аз мисля към 8 да дойда,ако искаш да се разберем нещо и да ходим 2-те?

Или трите Simple Smile

# 374
Мая нали беше на ФМ в София? Там гледат и сърцето, не се притеснявай, ако имаше нещо щяха да забележат  Hug
Да,но заради контракциите не можах да отида на късната фетална.А точно тогава гледат в детайли сърцето.

Вие как сте?Какво казаха за Наталия?

Общи условия

Активация на акаунт