,но не това е най-важното,защото бягаме от темата.За да сме нормална европейска държава ,за каквато се смятаме ,е нужно политиката която се води да се доближава до тази в ЕС,а там получаването на детски е изконно право,още в родилния дом ти дават плика с документите,попълваш запечатваш плика ,пращаш по пощата и толкова,Следващия месец започваш да си получаваш детските. 

За Пените никви детски!
Остава да се разберем, как ще ги подбираме, тия дето имат права.
Мисля, че ще има кой да те подкрепи.Струва ми се, че факта, че ти не взимаш детски те дразни.
На мен държавата Германия ми плати първото майчинство 3 месеца след раждането.
Въпреки че ходих до съседния град лично да си подам документите и ми ги приеха след обстоен преглед, 3 седмици по-късно вместо пари, получих писмо, че им липсва 1 документ (който при подаването беше в мен, но не ми беше поискан). Понеже нямах възможност да отида с количката до съседния град (нашият е 200 000, ама в съседния се подават документите
), изпратих въпросния документ по факса след предварителна уговорка по телефона. Някоолко седмици по-късно - ни вест ни пари, обадих се и ми казаха, че не били получавали никакъв факс и така... ходих пак на място и следващия месец най-после получих майчински.

Мисля, че ще има кой да те подкрепи.Струва ми се, че факта, че ти не взимаш детски те дразни. 
.
Мисля, че ще има кой да те подкрепи.Струва ми се, че факта, че ти не взимаш детски те дразни. Препоръчани теми