Срамен и жалък протест за забавени детски

• 14 425
  • 409
  •   1
Отговори
# 375
дидона аз пък не разбрах кой точно те подразни с бръщолевенето на глупости ,че чака забрана за коментари му налагаш?

За моя пост май става въпрос. Жената явно не може едновременно да чете и да разбира за какво става въпрос.
ПП - или се идентифицира с майката, която се е изказала неадекватно за размера на пенсиите.

Ами за твоя "пост"става дума,и чета и разбирам явно по-добре от теб ,ти и не помниш какво си писала само преди 5 минути-че и тази която се е изказала неадекватно за пенсиите ,и другата ,която се бори за своите 35 лева са ти на кантар ,еднакво тъпи и не виждат по-далеч от носа си,айде не се прави на приятно разсеяна.

# 376
  • София
Joy
Да, наистина трудно разбираш. Какво да се прави, случва се. Има и такива хора.
Аssegni famigliari е точно детски надбавки в превод. Не помощи. Това първо.
Второ - понеже виждам, че наистина не разбираш, протестирах срещу това, че се набедиха всички взимащи детски за лентяи.
Да няколко страници няколко съфорумки трудно те разбирахме .
Тези Аssegni famigliari  явно са обвързани с дохода и не се получават от всички според 10 c's .
Това ворото не съм го забелязала при условие ,че доста пишещи тук също неодобряващи исканията на протестиращите майки /с млякото ,памперсите и балета / вземат детски.
Да, в БГ също детските са обвързани с доходите. 10 c's беше казала, че в Италия такова животно като детски надбавки няма.  Peace Което не е така.

# 377
  • гр. Шумен
дидона аз пък не разбрах кой точно те подразни с бръщолевенето на глупости ,че чака забрана за коментари му налагаш?

За моя пост май става въпрос. Жената явно не може едновременно да чете и да разбира за какво става въпрос.
ПП - или се идентифицира с майката, която се е изказала неадекватно за размера на пенсиите.

Ами за твоя "пост"става дума,и чета и разбирам явно по-добре от теб ,ти и не помниш какво си писала само преди 5 минути-че и тази която се е изказала неадекватно за пенсиите ,и другата ,която се бори за своите 35 лева са ти на кантар ,еднакво тъпи и не виждат по-далеч от носа си,айде не се прави на приятно разсеяна.
А дали този език е подходящ за дама, която има претенциите за култура?
Не стига, че argun най-страстно защитаваше майките с детските, ами и да го отнесе по такъв панаирджийски начин... ooooh!

# 378
[

Не се пени, точно обратното казва argun .Майка която гледа в канчето на пенсионера заради огромната му пенсийка е същата като тази ,която оспорва нуждата на друга майка от детската надбавка.
Сега можеш да и се извиниш преди да се е разпенила и тя. Grinning

Не си ме разбрала. Това, че някоя майка ще се изкаже неадекватно за пенсионерите, не оправдава друга да й оспорва нуждата от тези 35 лв., които да получи навреме. Общо взето и двете са ми на кантар - имат еднакво тъпо отношение и не виждат по-далеч от носа си
Ето какво е казала argun .

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:33 от Iliana__

# 379
Момент.
Детската надбавка е помощ и зависи от дохода и у нас. Средномесечният доход на член от семейството трябва да е равен или по-малък на 300 лева.
ето тук е обяснено: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255812.0
Аз споменах детски в смисъл, че  'всички майки ги получават", което не е така, и съм го уточнила, като казах, че трябва да имаш минимален доход, за да ги получиш.  Не виждам къде е спора.
Получи се някакво задълбаване, защото Клеми реши че  карам някой да не ходи до банкомата да си получи  социалното подпомагане  Grinning

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:34 от 10 c's

# 380

Позяпахме малко в чуждото канче и ни се видя преливащо.
Много им е на тия, дето го вземат.

# 381

А дали този език е подходящ за дама, която има претенциите за култура?
Не стига, че argun най-страстно защитаваше майките с детските, ами и да го отнесе по такъв панаирджийски начин... ooooh!
Не се разбра ,че е защитавала майките,съжалявам

# 382
Муцка, кардинално не си ме разбрала.
Карай да върви  Peace не е болка за умиране.
И аз вчера не разбрах пост на Жаве. Още веднъж й се извинявам.

# 383
.. .
Ако изчетеш темите за детските ще се ужасиш от студенината и безразличието към пенсионерите примерно.Към техните огромни пенсии и коледни добавки .
...

Не си ме разбрала. Това, че някоя майка ще се изкаже неадекватно за пенсионерите, не оправдава друга да й оспорва нуждата от тези 35 лв., които да получи навреме. Общо взето и двете са ми на кантар - имат еднакво тъпо отношение и не виждат по-далеч от носа си.

Да ,вярно,съжалявам

...Успешно се реализира правилото "разделяй и владей", бъдете сигурни. ...

Така е  Peace

# 384
Стига де, хора. Нищо не ми се вижда преливащо. Нито има определена квота за протести.
Но обществото като цяло има някакво количество емпатия и е добре, за да не стане като приказката с лъжливото овчарче, да гледаме трезво на нещата. По същата причина и спрях да чета и подписвам петиции, та там морето от неграмотни, безсмислени и жалки напъни е необятно. И определено не го мисля само аз, много апели имаше в този форум да се спре безразборното им пускане.
Ей сега ще ви копирам един цитат от темата за детските, който илюстрира прекрасно за какво говоря.

Цитат на: ...
Много са долни от социалните- никога не се обаждат, като видят, че минава срока и майката не си е подала документите

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:45 от Рокси

# 385
.. .
Ако изчетеш темите за детските ще се ужасиш от студенината и безразличието към пенсионерите примерно.Към техните огромни пенсии и коледни добавки .
...

Не си ме разбрала. Това, че някоя майка ще се изкаже неадекватно за пенсионерите, не оправдава друга да й оспорва нуждата от тези 35 лв., които да получи навреме. Общо взето и двете са ми на кантар - имат еднакво тъпо отношение и не виждат по-далеч от носа си.

...Успешно се реализира правилото "разделяй и владей", бъдете сигурни. ...

Така е  Peace

Да,правилно,не съм разбрала,съжалявам

# 386
Муцка, кардинално не си ме разбрала.
Карай да върви  Peace не е болка за умиране.
И аз вчера не разбрах пост на Жаве. Още веднъж й се извинявам.
Да бе ,наистина,ами като чета по диагонал така става,съжалявам Wink

# 387
Момент.
Детската надбавка е помощ и зависи от дохода и у нас. Средномесечният доход на член от семейството трябва да е равен или по-малък на 300 лева.
ето тук е обяснено: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=255812.0
Само да доуточня, че на детски надбавки имат право семейства с доход до 350 лв. на член от семейството.

# 388
# 389
...
Ей сега ще ви копирам един цитат от темата за детските, който илюстрира прекрасно за какво говоря.

Цитат на: ...
Много са долни от социалните- никога не се обаждат, като видят, че минава срока и майката не си е подала документите
Joy Joy Joy Вярно, разсмя ме. Joy Joy Joy

С другото съм съгласна, дума повеке не обелвам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт