FarmVille - 19-та тема

• 41 259
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Кюстендил
Ако влезеш от различни браузъри, може да работиш едновременно от два профила.

Тук идеята е да вземе животно от единия профил за другия и за това не върши работа това  с двата браузъра.

# 421
  • 7800
Що да не върши, не може ли да се прати като линк в чата?

# 422
# 423
  • Кюстендил
Що да не върши, не може ли да се прати като линк в чата?

Всъщност става, ей сега го пробвах Peace

# 424
Аз го пробвах и стана Simple Smile
и аз ще го обясня - виждам, че някой пуска животно за осиновяване. Отварям нов прозорец в същия браузър, в който зареждам феуйсбук - от там натискам изход и влизам с другия акаунт. В същото време първия прозорец, в който първо съм видяла животното си стои - отивам там и натискам да осиновя животното - включва ми се фермата на втория акаунт и животното се осиновява там.

# 425
За въртенето на кокошки, преди ставаше много по-лесно, защото кокошарниците бяха за 20 кокошки и като вкараш 5, шанса ти да вземеш яйце съответно беше доста по- голям, а сега като е с капацитет 60, шанса е много  по- малък.Снощи се ядосах и въртях около 200 кокошки, като вкарвах 1 готова и 2 неготови.Даде ми яйце, на предпоследната!!!Онзи ден ми го даде от първия път, после врътках малко за пари Simple Smile
При конете е много по- лесно, затова няма да се излъжа да си експандна конюшнята до 60 капацитет.Поне докато не взема и синия медал.

# 426
  • Кюстендил
За въртенето на кокошки, преди ставаше много по-лесно, защото кокошарниците бяха за 20 кокошки и като вкараш 5, шанса ти да вземеш яйце съответно беше доста по- голям, а сега като е с капацитет 60, шанса е много  по- малък.Снощи се ядосах и въртях около 200 кокошки, като вкарвах 1 готова и 2 неготови.Даде ми яйце, на предпоследната!!!Онзи ден ми го даде от първия път, после врътках малко за пари Simple Smile
При конете е много по- лесно, затова няма да се излъжа да си експандна конюшнята до 60 капацитет.Поне докато не взема и синия медал.

И 2000 кокошки да извръткаш пак ще е едно яйцето, без значение колко кокошки ти събира кокошарника. Намалиха шанса, вече се пада по едно на ден, а по някога и не всеки ден Wink

# 427
А ако изтрия кокошарника си? Като си купя нов ще е с капацитет 20 кокошки. Всъщност това мисля да направя и да пробвам като взема медала за конете.

# 428
За тези, които имат проблеми с активността на съседите на стените си - влизайте през farmville.com
За мен лично е по-удобно оттам Simple Smile

# 429
  • ах, морето...
момичета, преди тук имаше един линк, който показваше на стената публикации от фермата /излизащи в момента, а не излязли преди 2 дни, както е в момента при мен/
има ли някакъв такъв линк отново? предния нещо се сбърка и нищо не е актуално  Tired

И аз имам същия проблем, не ми излизат нещата от фермата отделно, ве4е втори ден, вси4ко ми е на едно, в новини.
Как  може да се оправи това? newsm78
Помогнете! Praynig

# 430
  • София
За сега, не може  да се оправи.
Линкът си е същния - той филтрира по номер на приложение.
Няма прамяна в този номер. Проверих го.
Просто най- новите съобщения ги дава за всички приложения.
Старите, са филтрирани. За мен лично тове не е фатален проблем.

# 431
А относно берачката на дърватата , даже имам чувството , че сега се падат повече неща от колекциите  Peace
Явно аз съм къръка  Crossing Arms
Нищо не ми се е падало с тези човечета  Tired

# 432
# 433
  • Пловдив
Оффф, отворих още една мистери кутия и ми се падна танцуващия кон  ooooh!

# 434

Дори да я има тая игра в което много се съмнявам няма да я играя по картинките се вижда че не е яка.

Общи условия

Активация на акаунт