Минавала ли ви е някога мисълта за самоубийство?

• 32 149
  • 199
  •   1
Отговори
# 30
Delusion,

Най-учтиво Ви молим да спрете да се излагате публично.
Това също е грях.
+1

Винаги ми е било забавно да гледам напъните на някой,който хал хабер си няма какво говори,за какво говори.

# 31
Е, на Delusion да и говорите, че няма прераждане е тъпо. Та тя живее втори форумски живот, ако не и повече.  Laughing

# 32
Delusion,

Най-учтиво Ви молим да спрете да се излагате публично.
Това също е грях.
Joy Joy Joy
седнете спокойно и удобно,започва групова терапия.Всички тук са луди с изключение на един естествено ooooh!

# 33
Да, минавала ми е.. И не еднократно..
В тийн-годините даже имах няколко неуспешни опита.. Rolling Eyes

Сега и да ми мине тая мисъл - си казвам, че това лесният начин.. Sunglasses

# 34
Тя не се излага. ooooh! Тя си търси литература от която да преписва. Peace И си живее явно в свой свят.

Не ми е нужно да я търся- учила съм религия. И най-добър приятел ми е университетски преподавател по религия. Запозната съм с много езотерични течения и съм дълбоко вярваща.

Следващия път като си заведете детето в църква да го кръщавате се запитайте имате ли изобщо място там.

# 35
  • Германия
Ксения, аз нито в Бог вярвам, нито в библията, а още по-малко в разните му там астрални слоеве. Така че ако реша да се самоубивам, това ще е последното, за което ще се замисля и което ще ме спре  Peace

# 36
А-ха, ха- Delusion  е феникс- не й говорете така, че ще се възгордее. Накъде повече от това?  И ако след време имам дете, ще го заведа на църква да го кръстя, да. Самата аз живея до църква, кръстена съм, и кръстница съм била. И Бог ще ме накаже ли?  Защо?

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 22:08 от daryl hana

# 37
Тя не се излага. ooooh! Тя си търси литература от която да преписва. Peace И си живее явно в свой свят.

Не ми е нужно да я търся- учила съм религия. И най-добър приятел ми е университетски преподавател по религия. Запозната съм с много езотерични течения и съм дълбоко вярваща.

Следващия път като си заведете детето в църква да го кръщавате се запитайте имате ли изобщо място там.
Брао.Ай ся дипломката и у богословския форум.

# 38

А ти каква религия изповядваш ?

# 39

А ти каква религия изповядваш ?
Моля те,умолявам те,не я питай

# 40
Ксения, аз нито в Бог вярвам, нито в библията, а още по-малко в разните му там астрални слоеве. Така че ако реша да се самоубивам, това ще е последното, за което ще се замисля и което ще ме спре  Peace

Не си първата която ме нарича с това име- нямам нищо общо, ще те разочаровам.

Липсата на вяра в Бога не освобождава никой от разплата за земни грехове.

Много ми е интересно, като стане дума за някоя църковна традиция, църковен брак или друг ритуал как всички изведнъж стават набожни, а в подобни теми влизат все едни безбожници.

# 41
  • Някъде там край морето
Никога не съм си и помисляла за нещо подобно. Обожавам живота бил той лек или тежък. Всъщност досега не съм имала особено тежки моменти(дано и занапред нямам), но не мога да си представя ситуация, в която нищо няма да има смисъл. Има прекалено много хора, които обичам и не мога да се разделя с тях.
А дори и само мисълта за смърт ме плаши ужасно.

# 42
Как се е напълнил форума с тролове напоследък....

# 43
Delusion-да не си монахиня? Laughing

# 44

Не си първата която ме нарича с това име- нямам нищо общо, ще те разочаровам.

Знаех си, че като се преродиш и нищо не си спомняш.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт