Отговори
# 120
Марморанка Hug Действително тези неща се израстват с възрастта. Каквото лечение е нужно ще го проведете, всичко ще е ок, лека-полека.

Фивка, много объркващо положение, но вярвам, че скоро ще имаме така желаната развръзка за теб Peace

Преди малко се прибрахме от болницата. Мама е все така подтисната. Слагат й антибиотици на системи и инжекции в корема...много неприятно и болезнено. Цвете е пак с много силна хрема, не може да спи горкото, съответно и аз, уфффффф Crazy
Поне да завърша поста си с нещо хубаво-следващите дни очаквам да стана стринка, братът на съпругът ми ще стане татко. Утре й е терминът, ама ще видим кога ще ни зарадва момата. А Цвете ще е кака Laughing

# 121
Марморанче ,радвам се че  проблемите не са сериозни.  Бързо стабилизиране желая на Дара.

# 122
Цитат
Марморанче ,радвам се че  проблемите не са сериозни.  Бързо стабилизиране желая на Дара.

И аз се присиединявам и ви целувам и гушкам и теб Марморанче и малка сладка Дара Heart Eyes

Фив Hug Hug Hug Hug

Таленце,дано се оправи майчето ти Praynig,а на Цвете да и минават тез сополи

Зори,аз днес трябва да се чуя с Каменов,за да се разберем евентуално за преглед в понеделник.Надявам се да съм направила добър избор.

# 123
  • на дъното
Фивче Sad съжалявам за това което отново ти се случва.И пак с това Защо и до кога все нещастие.Ще стискам палци да се разбере по скоро причината и след някой месец пак да забегнеш от форума а по-късно да ни зарадваш с една хубава новина  fingerscrossed Hug
TALETO и на теб много ти се насъбра,а това да се разкъсваш на две е още по трудно.Сили на мамчето ти и прегръдки на красивото Цвете.
Исе стискам палци и на теб за прегледа всичко да е наред Hug
Приятен следобед на всички Heart Eyes Hug

# 124
Здравейте, мили ми!
fever, стискам палци и изпращам към теб своята надежда и положителна енергия! силно вярвам, че ще се пребориш! важно е наистина да се разбере има ли причина да се случва така! Hug Hug Hug

Рони, кога мина 1 годинка, че вече имаме такава красива, усмихната и весела Мария! да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Разгледах снимки, толкова невероятни и пораснали дечица!

Светле, много се надявам проблемите със зъбките да преминат! много ми е домъчняло за теб и за всички ви, но да си призная почти нямам време да следя форума, а нямам друг контакт с вас!

Ние сме добре, малката хала също - ето малко снимки, да й се порадвате http://inamarkova.multiply.com/photos/album/45/Amalias_3rd_birth … club_3_april_2010

Целувам ви и ви прегръщам всички!
Честит празник на рождениците, които съм пропуснала! да са здрави, късметлии и много обичани!!!

# 125
  • Варна
Фивче много съжалявам. Дано това наистина е последното изпитание на пътя към заветната цел.
Тале дано майка ти се оправя бързичко, а пък ще чакаме да се похвалиш, когато станеш стринка.
Марморанка хайде това вече да е последното и да се оправяте, да папкате и да растете.

# 126
Майчето ми се чувства по-добре, доктора е потвърдил, че ще й правят операция за да й махнат тромба, огромен е и друга алтернатива няма, но първо трябва да се излекува пневмонията и така.

Силви днес за теб специални Hug от нас!

Марго ще се похваля, обаче нещо започнах да се притеснявам. Сещам се как с първата бременност преносвах и последващия ужас....но с тях не може да се случи нещо такова или поне се надявам Praynig

Исе пиши за прегледа, мисля те.

Нещо не можах да разгледам снимките на малката хала, ще пробвам пак.

# 127
Тале, бързо възстановяване на майчето ти.  Hug
Ламко, много голямо момиченце си имаш вече! Не знам защо живеех в заблуда, че прилича на теб малката красота. А ти изглеждаш много скарана с много килограми  bowuuHeart Eyes
Искам да ви благодаря за милите думи за моето голямо бебе. Предполагам, че когато дойде времето за бала й няма да й казвам вече бебе на Мария.  Остава да стигна да кача и нашите снимки.
Аз от петък се връщам на работа. Бабка и бебе ще се гледат, за да си починат малко от мен. Всъщност ми се ще и аз самата малко да раздвижа това, което е останало на горния етаж, че Мария ще има нужда да има и мама с някакво сиво вещество. Положението в момента с въпросното е нулирано, че и малко отдолу.  Tired
Сега да ви разкажа какво се случи в неделя. За случката знам, че има обяснение от физически характер, но ми се ще да има и още нещо. Мария много обича хелиеви балони и у дома постоянно се подвизава някой папагал като най харесван вид. Този беше вече тръгнал на изтъняване. Аз съм го сложила в средата стаята до стена и отворих да се проветрява, докато правим тоалет с дребка. На връщане с периферията си виждам как връзката на балона се изскубва от прозореца. Все едно наистина някой го беше дръпнал. След малко погледнах да видя дали не е някъде на земята - нямаше го. Знам, че навън беше доста хладно тогава, а у нас доста по-топло. Все пак ми стана мило, че може да е имало и още нещо зад това отвличане.

# 128
Рони, съзнанието ни е като мост между настоящето и Другото нещо! и рисува странни и необясними картини! може просто балонът да е излетял, а може и ангелска ръчичка да го е дръпнала, или и двете...

Почина наш много близък приятел, актьорът Иван Балсамаджиев. Не сме коментирали с Амалия, но тя сякаш усети, че го няма. Гледа по телевизията някакъв актьор, че пее и казва: Мамо, а кога ще дойде Иван? Аз я питам - кой Иван, а тя  - моят Иван. Кога ще дойде и ще ми пее?
Аз още не съм разказвала на Амалия за Сара. Няма да мога да говоря спокойно, ще се разридая, ще стресна детето...

А иначе за скарването с килограмите - 15 килограма изчезнаха, стопих ги с Дюкан и съм много доволна.
Прегръщам ви и се извинявам за дългия пост.

# 129
  • на дъното
Ламята неСпаска прекрасно семейство сте а малкото ламче е   love001
рони  у дома също са се случвали подобни случки и ми става едно такова  Cry немога да го опиша с думи в сърцето е Cry
TALETO как е Цвете и мамчето.Прегръщам ви Hug
Исе как е и при теб,мина ли прегледа?
Рени извинявай,но съм забравила за кога ти беше прегледа  Embarassed целувки на Мирко и крайно време е да наминете до Бургас не по работа само Naughty Laughing
Светле милинка как си а децата? Hug Heart Eyes
Нефертити извинявай,че не те изчаках да напазаруваш от Пикадили за да се видим,но трябваше да се прибираме за обяд.Сега като се затопли повечко и ще ги съберем Дени с Шошко да си поиграят малко а ако и някоя друга бургаска мама се присъедини няма да е лошо.Май е време за една среща newsm78
Хайде и другите да драсна по някой друг ред.Вярно ,че времето сигурно е хубаво при вас тука е облачно и не става за разходка и сте на вън,но нещо много е запустяла темичката ни.
А тумбаците ги чакаме в другата тема за отчет Wink
Лек ден и спокойна вечер на всички Hug

# 130
Ох да ви се оплача, днес умирам от болка в едното ухо. Лекарката ми точно днес няма да работи. Ако някой знае някакъв "бабешки лек" да казва, че не се издържа вече.
И Шошко го мъчат едни зъби от няколко дена. И апетита му се изгуби.

Нефертити извинявай,че не те изчаках да напазаруваш от Пикадили за да се видим,но трябваше да се прибираме за обяд.Сега като се затопли повечко и ще ги съберем Дени с Шошко да си поиграят малко а ако и някоя друга бургаска мама се присъедини няма да е лошо.Май е време за една среща newsm78
И аз исках да се видим, ама наистина времето беше много неподходящо. Дано ни зарадва вече хубавото време, че да се видим. Може скоро и Глорето да се включи и да се присъедини към срещичката. И двете Марморанки и те.

# 131
Здравейте,
Благодаря за стиснатите палци Hug,
прегледа мина добре,доктора каза,че не е виждал по-здрава щитовидна жлеза в скоро време Grinning,но съм малко разочарована от отношението на въпросният доцент Confused-с влизането и вече се говореше само за пари ooooh! ooooh! ooooh!
След като видя,че ми няма нищо на жлезата,ме попита дали са ми преглеждали скоро гърдите Shocked
А аз го питам:Ма какво общо имат гърдите ми с мойте оплаквания-а те са,че имам усещането,че нещо ме души в гърлото и,че нещо ми е заседнало
И той-ми няма нищо общо,просто търся причината,та ако искате мога да ви видя.
И аз като най-големият глупак тръгвам да си вдигам блузата,като си мисля,че в тези 50лв.,които плащам,ще влезне и този преглед,но не би.............
-Ще ви струва 35лв още Shocked ooooh! #Crazy
Е не ме прегледа,по едно време си мислех,че се намираме на централният пазар...........................,как е възможно такова нещо незнам,този щовек мислеше само за Money Money Money
Може да е много добър специалист,но мойте уважения.........................
И така с мойте прегледи,ходих и на уши нос гърло преди 20 дни,нищо обезпокоително,а мен си ме души това и това си е
Мислех да не е нерви,ама нали пусто пия хапчета за мойте депресии................незнам newsm78 newsm78 newsm78
Ох айде оплаках се...............лека на всички Hug Heart Eyes

# 132
 Така... понеже тук никъде не намерих някой да е написал нещо по въпроса, а новината е страхотна.... ще пусна цитат от майската тема:

МОМИЧЕТА ВЛИЗАМ САМО ДА ЧЕСТИТЯ И ТУК НА КСД-Г ЗА НЕЙНОТО ГОЛЯМО СИНЬО ЩАСТИЕ:
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МИЛА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА,ВСИЧКИ АПРИЛКИ 2009 ТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ

Много ме зарадва тази новина!!! Да е живо и здраво бебенцето ти,  КСД! Ти успя!!! Честито сбъднато щастие!!!

# 133
ИСЕ точно са си нерви аз да ти кажа ,не се чуди от многото хубаво което ни се случва какво очакваш да си добре ли ,на всяко една от нас малко или много и и се отразило и всички много добре си го знаем ,само дето на някои по вече им е дошло .много неща ти минаха през главата мила . Hug

# 134
МОМИЧЕТА ВЛИЗАМ САМО ДА ЧЕСТИТЯ И ТУК НА КСД-Г ЗА НЕЙНОТО ГОЛЯМО СИНЬО ЩАСТИЕ:
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МИЛА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА,ВСИЧКИ АПРИЛКИ 2009 ТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ

Много, много хубава новина.
Креми, честито миличка, да ти е живо и здраво слънчицето.
И ти успя  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт