Милички в чудо се видях снощи.. ;(

• 3 122
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
разбирам напълно как си се почувствала,аз имах същата случка на няколко пъти,синът ми вдигаше температура 40 градуса,беше с възпаление на средното ухо,аз с чаршаф не съм увивала,педиатрите ми казваха всеки път,че бебетата вдигат лесно висока температура,че за тях не е толкова опасно,колкото при възрастните,но аз съм си паника,тичах винаги в спешното,една нощ,в 3 часа отидохме пак с моя мъж,какво мислите-изобщо не го прегледаха,не било опасно,върнаха ни обратно,казаха само,че трябва хладна ваничка да се направи...
синът ми беше червен като рак,аз,с треперещите ръце,обаче никой не ме пита-мушнах го във ваничката и го обливах,докато не почувствах ,че температурата е паднала,кошмар.....
та това е-хладка ваничка и нурофен-свещички в дупето
весел празник на всички  bouquet

# 31
 Hug дано не се повтаря  Peace
И все пак е добре да си я види педиатър  Wink

# 32
Мога да и давам сироп за температура ама свещички в дупето да и слагам ТВЪРДО НЕ,още и мъничка,не искам да напрвя някоя беля..  Confused #Crazy

# 33
Как е бебка? Прегледа ли я отново педиатър?

# 34
Мога да и давам сироп за температура ама свещички в дупето да и слагам ТВЪРДО НЕ,още и мъничка,не искам да напрвя някоя беля..  Confused #Crazy

Михаела, свещичките са най-лесни и ефективни за толкова малко бебе.
Не знам какви сирипи даваш, но аз не съм виждала сироп за толкова малко бебе. Може и да греша, АЗ не съм виждала. Прочети опаковката първо.
Свещичките са от парацетамол, специално дозирани и няма как да сбъркаш дозата, също така се усвояват почти светкавично.

# 35
  • Варна
И аз не съм чувала да се дава сироп на толкова малко бебе, а за свещичките съм слагала по половинка, защото също мг са много ако се сложи цяла. Аз до 3-я месец слагах само свещички защото действаха по бързо. Дъщеря ми като се роди от 15-я ден до 2 месеца и половина бях в болница и от там ми казваха само свещички да слагам и то по 1/2.

# 36
Колкото по-мъничко, толкова по-страшно.
На мен сега зимата ми се случи - малкия на година и половина с възпалени сливици, от едната страна като топче за голф, не даваше да го пипна. и вечерта вдигна 40,7.. направо ми прималя, но лекарката ни беше предупредила, че може да вдигне над 39, имахме изписан антибиотик и не се паникъосах. след един час хладки разтривки с вода и оцет и доза нурофен, смъкнахме до 38 и той заспа. през останалото време плачеше много жално  Cry нямаше сили да си дръпне ръчичките и крачетата, въпреки че му беше неприятно студеното.  

Общи условия

Активация на акаунт