Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Виж Ники, тука много сме дето сме стояли пред разни павильончета за всякакви ''вкусотийки''...малиииии, сещам се Зоритка наскоро писа как някой я забрал от едно такова местенце да вдишва миризмата на някакви сладкиши ли беше...каквото и да е...нережимно Mr. Green Не се предавай Naughty Аз обожавам дюнери и въпреки че съм в четвърта не си позволявам дюнер повече от веднъж на два месеца! От два дена съм като отвързана и все пак не си позволих...то направо си е жив геноцит Mr. Green Обаче като знам какво ще ме сполети на другия ден и се отказвам.
А ти си съвсем пресен Wink Да ти кажа, искрено ти стискам палци да успееш...не се потдавай на такива изкушения, няма да те доведат до хубаво! Сигурна съм, че ще си много горд със себе си много скоро и ще видиш и различен поглед в околните! Ей мА на ако не е такаЧМога и бас да хвана с тебе!

Големият проблем е липсата на вкусове....и шоколад да ям, ако ям САМО това 1 седмица и ще ми стане  Sick Затова чакам утре, че да хапна малко зеленчуци... Sick

# 481
....много сме дето сме стояли пред разни павильончета за всякакви ''вкусотийки''...малиииии, сещам се Зоритка наскоро писа как някой я забрал от едно такова местенце да вдишва миризмата на някакви сладкиши ли беше...каквото и да е...нережимно
Количка на която продаваха ядки.....И аз ходих да я забера от там Mr. Green hahaha hahaha

# 482

Виж Ники, тука много сме дето сме стояли пред разни павильончета за всякакви ''вкусотийки''...малиииии, сещам се Зоритка наскоро писа как някой я забрал от едно такова местенце да вдишва миризмата на някакви сладкиши ли беше...каквото и да е...нережимно Mr. Green
Ам, продавачката дет' й предлагала да й даде безплатно, че много тъжен поглед имала, пък тя, милата само си душела   Joy

То е ясно, че ще търпим лишения в името на отслабването, ама това да са ни  Peace
Я, си помисли, колко хора гладуват само на чай и плод, даже и месце не могат да хапнат  Mr. Green

# 483
А пък ние в количества.  Laughing Laughing Laughing

# 484
Де брееее, помните, ааа???  smile3532 smile3532 smile3532
Това беше в София, ама не ми дадоха ядки, тази дето ми предлагаше е баничарката във Варна, вече сме приятелки, всеки път като си ходя, минавам да се "покажа", а сега , ако ме види.............толкоз слаба не съм била от ученическите ми години Stuck Out Tongue Winking Eye (ама съм с едър кокал), та чак например като Нелсънчето или Зорана не мога да изглеждам, бе много се харесвам и това е 4470. ИЧ не ме е и срам даже, надувам се, като първомаиски балон  Party Time  ura. що храна изготвих днес за селяните тука, но си ядох само триците на дюнер с Филаделфия и домати, един fresh портокал и за вечеря малко агнешко от Великден с варени тиквички..........толкоз за 4-та фаза стига.  newsm47
Сега ми се пие едно уиски, обаче само при мисълта, че после ще ми се дояде, с отработен жест си гушнах една вода 0.5л от хладилника и кротко съм се накатала в стола да изчета и да гледам снимките ПАК....мноУ вА убичам и тъй е то............без Вас нямаше да успея, щото се броя за успяла и превъзпитана вече  newsm51 newsm51 newsm51

# 485
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Хайде да започнем новата седмица подобаващо - с кафе и закуска  Wink

И нали съм "махленската клюкарка" да издам, че чочосан празнува днес  Grinning Честит рожден ден, мила  Hug Много щастие, усмивки и красота да изпълват дните ти! И се появявай по-честичко  Hug

Честит рожден ден и на miloto_girl_4e  Hug Да е изпълнена младоста ти със слънчеви лъчи, щастливи дни и влюбени очи  Wink

Я сега, този дето пусна мухата за сладоледа в Метро, да идва да си прибере кутията, че от има - няма 100 гр дето хапнах вчера днес имам 1.400 + направо се втрещих като видях 78.300 на кантарЯ рано сабалям  ooooh! Хайде, да речем, че малък дял има и зления фасул, ама чак пък толкоз... Както и да е де, от днес съм на П, та ще се оправя, ама тая пущина не ща да я виждам даже в хладилника  Crossing Arms
          Усмихнат, слънчев и режимен ден и спорна нова седмица  Hug Hug Hug

# 486
Здравейте, момичета!

Да се оплача и аз - 4 дена имах страхотно главоболие  Sick( не е от режима, имам мигрена и като ме хване пристъпа е ужас) И 4 дена тъпках хапчета - по няколко хапчета на ден, в които има захарози, нишестета и какви ли не още гадости, вода хич не пих, защото ми се повдига - единия ден едвам изпих 1 литър и почти неядох). Резултат- изобщо непомръдва кантара - един ден +500, на другия -500гр - и така! ooooh!

Днес смятам да пия мноооооого вода, за да изхвърля гадостите

Хубав и отслабващ ден на всички!

P.S. Снимките от срещата са страхотни, всички сте много хубави и лъчезарни, а за бебоците просто нямам думи! Heart Eyes

# 487
Добро утро, момичета!
ЧРД на милото и чочосан Simple Smile Да сте вечно усмихнати щастливи!
Аз пък вчера станах на 35  bowuu

Я сега, този дето пусна мухата за сладоледа в Метро, да идва да си прибере кутията...

Идвам, идвам  Embarassed Sad
Аз си закупих, прочетох, че има едно нещо завършващо на - оза и го зарязах в хладилника за галите в трета.
Съжалявам за пораженията...виновна  Confused

Лека и спорна седмица на работещите! Безгрижна на мамите с малките и сладки бебчовци!
И не на последно място РЕЖИМНА!!!

Забравих да се отчета  ooooh! 62,700. Едни 300 гр от няколко дни ги качвам и свалям. Явно по-надолу от 63 няма да падна.

# 488
Сол има навсякъде. И тя не е забранена, просто е добре да се ограничава. Но в скумрията има растително масло. В България единствената консерва без такова е рибата тон.

Да, права си, че не е забранена. Аз просто си наложих от самото начало, че няма да ползвам никаква сол и наистина се старая да го правя. Изключение правят може би някои неща, които се налага да купувам, но когато си готвя не слагам никак, и постоянно чета етикети като луда  Laughing Всъщност си е само мое ограничение, не бях права може би да коментирам  Hug Мисленето ми е станало такова  Laughing

лека седми4ка и от мен

искам само да кажа нещо във връзка с този пост
абсолютно безсолен режим е вреден
солта е жизнено необходима за поддържане на минералния баланс на организма
който иска да внимава със солта, да консумира калиева сол, тибетска или морска, необработена

info:
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=6151&sid=8c0f29 … 1e77a8ba119fbfe5e

# 489
Ох,малеееееееее..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Лакомници такива! Видяхте ли кво правят експериментите.... hahaha
Мименситкееей....Сори за плюса,мА ти сама пое риска да си 'апнеш...

Зориткей,радвам сЪ да тЪ видя!И че си добре!

dani_l чочосан,miloto_girl_4e...ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СТЕ ЗДРАВИ,ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ И НИКОГА ДА НЯМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КИЛЦАТА ВЕЧЕ!
гРАБВАЙТЕ ПО ЕДНА КОШНИЦА С ЦВЕТЯ И отивайте да си изядете закуската  Hug Joy

# 490
  • София
добро утро момичета  Hug  честит рожден ден на чочосан и miloto_girl_4e,на dani_l на патерици ! бъдете живи,здрави и много щастливи   bouquet
аз съм ту нагоре,ту надолу...  ooooh! но какво да се прави,то беше ясно,че втория път ще е така,но няма отказване-продължавам нататък  Peace
пожелавам ви лек и хубав режимен ден на всички  Hug

# 491
Привет!!! Честит Рожден Ден, момичета...да сте живи, здрави и....слаби!!!
Аз след първата гала съм +500 гр.  ooooh! Sad ooooh! Менюто ми беше, това, което написах вчера(да не се повтарям, че да предизвиквам нежелани реакции сред 1-во и 2-ро- фазничките)!! Надявам се да изчезнат!! А наистина ли ще изчезнат?!?  Thinking

# 492
             ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА,

ако знаете какво слънце е пекнало навън, направо ми идва да зарежа всичко и да отида на разходка.
             Вждам, че днес има рожденички - една от които е моя любима дюканка ЧОЧОСАН, ЧОЧИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И УПЕХ ВЪВ ВСИЧКО!
                 8/009211503-thumb.jpg[/IMG][/URL]
             ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА miloto_girl_4e

DANI_L  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!

Пожелавам ви един усмихнат пролетен ден, изпълнен с много с много обич!
              ШУШИНКА - честита ти нова придобивка, никога не е зле да имаш една такава машина в къщи.
              ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!

ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИ

# 493
Аз след първата гала съм +500 гр.  ooooh! Sad ooooh! Менюто ми беше, това, което написах вчера(да не се повтарям, че да предизвиквам нежелани реакции сред 1-во и 2-ро- фазничките)!! Надявам се да изчезнат!! А наистина ли ще изчезнат?!?  Thinking
Спокойно бре!  Laughing
Нали ти казах,че така ще е в началото....Организма ти граби в момента от всяка новоприета храна и изстисква от нея и невъзможното,за да си навакса изгубените "авоари" Mr. Green
Сега захранваш организма ...Спазвай си Трета-та фаза както си е по устав....Така,към края на фазата организма ще се успокои и ще си го захранила с новите храни,така,че като влезеш в Четвърта няма да качваш.....Спокойно!
Ако нещо те притеснява пиши ми на ЛС...Да не товарим темата Hug Hug Hug

# 494
Добро утро, добър ден на всички.
Аз пак имам въпроси:
1. Какво мислите дали мога да ям говежда пастърма? Thinking
2. Във втора фаза може ли да се комбинират зеленчуците? Например да си направя микс от замразени зеленцуци на пара (с царевица, моркови, чушки и т.н.)? Или пък да си направя от онази зелева супа за отслабване и да ям от нея като за зеленчук?
Изобщо какво мислите по тези въпроси?
За финал да кажа че вашите коментари страшно много ми помагат и ориентират. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт