С бебешка количка - до кога?

• 18 530
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
А има ли олекотени колички за над 15 кг ?

А, и аз това искам да знам. Искам да си купя лека лятна количка, но мойте са по 15 кг вече. Изрових нета из основи и не само лятна ми никаква количка за над 15 кг не намерих.  Crossing Arms Т.е. вариантът май е купуваш си за до 15 и чакаш да ти се счупи бързо. Ако някой знае да казва.

Леки двойни за над 15кг няма.
Затова пък има тежки, но които се управляват и с едно палче  Peace

# 196
  • Sofia
Оле затвори очички   препоръчай марка и модел де.  Praynig Аз и голяма (зимна, комбинирана или както там се казва) за над 15 кг не можах да намеря. Казвай, че смятам още поне година да ги търкалям, а те сега са 15 кг.

# 197
Оле затвори очички   препоръчай марка и модел де.  Praynig Аз и голяма (зимна, комбинирана или както там се казва) за над 15 кг не можах да намеря. Казвай, че смятам още поне година да ги търкалям, а те сега са 15 кг.

Taзи е нашата:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7597
Максимално тегло - 40кг (в някои сайтове я дават и до 45кг)  Peace

БейбиДжогър също е до големи кг, май е и по-евтина.

# 198
По-напред в темата бе показан модел на Макларън за деца до 25 кг.
За близнаци не знам дали има.
Конкретният модел се продава само в САЩ.

# 199
На година и половина е, голям зор с количка, не иска, ама аз пък искам понякога да отида от т.А до т.Б и няма как, слагам я, връзвам я, почти тичам по улиците за да и е интересно.  Close

Пак съм аз, 3 месеца по-късно, вече си ходим пеша навсякъде, много съм доволна.  Peace
И то на големи разстояния. Не се дърпа, за ръка си е.

# 200
До когато ни е удобно!

# 201
Май за повечето отговорът е... до 15 кг.  Wink

# 202
  • В.Търново
Големият ми син беше в количка до есента преди 2 му годинка,значи до около 1г.9мес.Сега бебето мисля да го возя в количката ,докато съм вкъщи до другата година преди да почна работа,значи до 2 му годинка.За по-нагоре с възрастта ми се струва,че вече ще е голямо детето за количка! Simple Smile

# 203
Ние сме на 3г.3м.,но все още се бутаме понякога,когато е валяло например и улиците са локви и кал.Возим се,когато правя дълги преходи и когато пазаря повече(товаря се с покупки).За стоенето стоим-с предварителна уговорка.Въпросът е дали иска да се вози в бебешката количка или ще върви с мама за РЪКА(което при нас е много трудно) ако не върви за ръка,тогава в количката.Тя си избира и си спазва-ако е количка-вози се няма тън-мън или за ръка-за ръка.Количката,която взех(последната) е много тъпа и обикновена и малка и грозновата и втора употреба,но ми върши чудна работа.Няма смисъл да влагам пари в нещо,което ще ползваме още някой и друг месец.

# 204
http://cgi.ebay.de/Fahrradanhanger-Chariot-Cougar-2-/18052888240 … sh=item2a085c22e3

Тежи 13кг (двойна), управлява се буквално с един пръст. Има я и за едно дете (тежи 9 кг). Носи деца и товар до 45-50 кг. Кеф ти на колело, кеф ти пеша или на ски.
От същата фирма има и други модели.

# 205
  • София
Количката показана по горе е страхотна,ноер малко скъпичка за моя стандарт.Освен това моите деца и двете рано се разделиха с количката-нямаха нищо против ходенето за ръка.С дъщеря ми отидохме на море когато беше на 1г. и 2м.Взехме си количка,но тя стоя сгъната през цялата почивка.Детето си ходеше навсякъде  без да мрънка.Малкия ,като уважаващ  себе си мъж ,беше по-мързелив и ползвахме количка до 1г.и6м.Ако зависеше от мен,щях да го бутам още,но той твърдо отказа да сяда вътре.След като няколко пъти се прибрах ,бутайки количката с 1 ръка и водейки малкия с другата,се снадбих с по-голяма раница(за играчки и пазар)и се разделихме с количката.Иначе ползвах някаква куча марка,тип чадър,която няма нито сенник,нито кош,нито преградка отпред,Само седалка с колани,но която ляга до долу и крачетата могат да се повдигат.Така ,че детето можеше спокойно да спи в нея.

# 206
  • Някъде по Дунава
Зимна количка ползвах до 9-я месец,после я върнахме(не беше нашата) и си купихме лятна. Постъпих така, защото често пътуваме до майка ми с много багаж, а лятната заема по малко място.
След 1-та година обаче често ползваме и триколка, малката много обича да се вози,а вече се опитва и да я кара. Имаше период тази пролет, през който неискаше нито количка, нито триколка. Ходехме само пеша и учудващо неискаше да я нося. Сега се ръководя от нейните желания, по често сме с триколката, а за количката настоявам, когато пазарувам и имам повече багаж.

# 207
До около година, след това с триколка- лятно бебе е! Peace

# 208
  • София
сина ми се вози до 3 годищен
сега дъщеря ми също обича да седи в количката Peace

# 209
На две години и три месеца спрях да прибирам сина ми от яслата с количка, но в дните, когато вали предпочитам да го взимам с нея, защото е защитен от дъжда. Разстоянието до нас не е малко и за мен е по-удобно така, особено когато нося и покупки, а и на него му харесва да се вози. Днес планирам да пазаруваме, така че количката е паркирана в яслата от сутринта. Когато ходим в зоопарка или някъде другаде също ползваме количка. Синът ми не се лишава от обедния си син и тя върши чудесна работа за това.

Общи условия

Активация на акаунт