Възможно ли е да имам такъв тен?

• 16 745
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
Много и се чудя на Николета,винаги с толкова тъмен тен,с години  Shocked ,тя трябва да спи в солариума и да се е облъчила на н-та степен  Thinking

# 16
тя си има една боя по рождение, пък и едва мисли за тялото на какво ще прилича след 10, тя живее за деня, а ако сте забелязали напоследък вече не е толкова черна...

# 17
намерих я ...съжалям, че сниката е толкова гола, но е трудно да се намери нейна снимка  с дрехи.... Grinning

# 18
Момичета,и аз да вметна,че със солариума не трябва да се прекалява.Не искам да звуча поучително,но аз бях вманиачена на тема тен и сега последствията са налице,появиха ми се червени бенки по тялото  Sad.Казват,че имало такава " Болест ",колкото и черна да си като се погледнеш в огледалото все ти се вижда ,че не е достатъчно.Аз през лятото постоянно в свободното си време бях на плажа ,на солариум/през седмицата,когато съм на работа/,пролет,есен,зима не съм почивала поне 2-3 години така.Сега съжалявам и се чудя на мацките като на Николета Лозанова,не им ли се отразява и на тяхната кожа.
Моят съвет е , прави почивки,хубава козметика ,не пести и тена става по хубав и е по малко вредно,слагай очила  Grinning,няма да имаш разлика,пък и можеш да си сменяш спокойно мелодии,да натискаш всички програми на впръсквания на аромати,озонирания и т.н.Както са ти писали момичетата започваш с по-малко минути ,по често,след това разреждаш посещенията само за подържане.

# 19
за какво ти е такъв тен? хубава си си и беличка! Simple Smile
 Peace

# 20
 Peace
Да,наистина.Някак си бялата кожа е по-"аристократи4на",ако мога така да се изразя.... PeaceМое мнение,но мисля,4е соларния тен ве4е отдавна не е на мода.Ако е в умерени граници да разбира се,дори е полезно..... Hug

# 21
Аз вече съм с хубав загар,но не чак като на Николета Лозанова след 96мин. печене.Кожата ми е много бяла и прозрачна и съм много доволна от резултата,знам,че е вредно,но с тен и то умерен е страхотно Peace.Успех в печенето ако се решиш.
  bouquet Мила може ли да пуснеш снимки?
А иначе момичета,една позната преди солариум ходи на дерматолог и са и казали да слага някакви си "лепенки" на релефните бенки.Аз имам 2 релефни бенки..и се чудя какви ще са тези лепенки,които предпазват  #Crazy newsm78 вие как мислите,някоя от вас слагала ли си е "предпазни лепенки"

# 22
Аз вече съм с хубав загар,но не чак като на Николета Лозанова след 96мин. печене.Кожата ми е много бяла и прозрачна и съм много доволна от резултата,знам,че е вредно,но с тен и то умерен е страхотно Peace.Успех в печенето ако се решиш.
  bouquet Мила може ли да пуснеш снимки?
А иначе момичета,една позната преди солариум ходи на дерматолог и са и казали да слага някакви си "лепенки" на релефните бенки.Аз имам 2 релефни бенки..и се чудя какви ще са тези лепенки,които предпазват  #Crazy newsm78 вие как мислите,някоя от вас слагала ли си е "предпазни лепенки"
Нямам възможност в момента защото апарата ми е в майка,а на тел.не са хубави снимките,но ако успея тези дни да се щракна с на някоя приятелка с удоволствие.
Имам и аз една  на гърба,но не я предпазвам с нищо,в темата за солариума май някой спомена за лекопласт,но за специални лепенки newsm78.Ако имате повече инфо споделете.

# 23
но сега прибягвам само до разни кремчета за тен (не бронзанти).

Искам да питам , какви са тези кремове , които не са бронзанти ?

Ако може и марки  да споделите.

# 24
  • в Кошера
но сега прибягвам само до разни кремчета за тен (не бронзанти).

Искам да питам , какви са тези кремове , които не са бронзанти ?

Ако може и марки  да споделите.

Лосиони за тяло, които придават лек тен след няколко нанасяния.

Johnson Holiday Skin, Dove Summer Glow, Garnier Sun-kissed Skin - тези съм ползвала аз.

# 25
  • София
Тези кремчета пак имат автобронзант вътре, но е доста малко и затова се придобива постепенно тен. Аз съм ги изпробвала почти всичките. Най-доволна останах от Гарнието, но пак не може да замести солариума за мен. Става за подсилване на тена ако вече има такъв, получава се много приятно бронзиране и удължава ефекта от солариума, но на млечно бяла кожа ако реша да се мажа след няколко дни изглеждам просто като болна от жълтеница, а не със загар  Laughing

# 26
  • Пловдив
 Peace
Да,наистина.Някак си бялата кожа е по-"аристократи4на",ако мога така да се изразя.... PeaceМое мнение,но мисля,4е соларния тен ве4е отдавна не е на мода.Ако е в умерени граници да разбира се,дори е полезно..... Hug

Подкрепям с две ръце! Не че е лош тена,но и бялата кожа има предимства,позволява много повече цветове грим,ако щете червено червило /на тен стои ... леко кофти/ "аристократична" точната дума Simple Smile

# 27
  • София
И аз много харесвам бяла кожа с тъмна или червена коса. На руса обаче хич не ми седи добре. Става някак безцветно  Tired Друг факт е обаче и че е нужно да имаш перфектна кожа за да изглежда добре снежно бяла. На тъмния тен си личат доста по-малко различните недостатъци.

# 28
  • в Кошера
И аз много харесвам бяла кожа с тъмна или червена коса. На руса обаче хич не ми седи добре. Става някак безцветно  Tired Друг факт е обаче и че е нужно да имаш перфектна кожа за да изглежда добре снежно бяла. На тъмния тен си личат доста по-малко различните недостатъци.

newsm10 smile3521
Бялата кожа е красива в съчетание и със светла коса, но когато е естествена. Обаче и тогава лицето трябва да е максимално чисто, без белези, бенки и акне, с равномерен равен тон  Peace
В подкрепа на думите ми:

# 29

Johnson Holiday Skin, Dove Summer Glow, Garnier Sun-kissed Skin - тези съм ползвала аз.

Аха , мерси. Аз съм ползвала и на Джонсънс и на Дав , мислех че за нещо по-различно говорите , или за някоя нова технология  Blush

Общи условия

Активация на акаунт