С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Има ли раннобудни за кафе  Laughing

anjei, Честит Рожден Ден! По много от всички хубави неща ти пожелавам  Hug

Добре, че тази сутрин Кантарски е помръднал на 78.800, че щях да реша, че някой си прави шега с мен и е нарисувал цифрички на него  hahaha
            Усмихнат, спокоен и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 511
Айде пак да се запиша рано рано и след Мименситка  Hug Hug
Аз днес съм 67.200 или минус 500гр  Shocked Shocked Shocked
Добре че днес имам гала и като за първа гала съм поръчала на мама да ми донесе сладолед от тоя дето правят те в сладкарницата. Поне знам точно какво е слагано в него! Crossing Arms
На новите добре дошли, на старите завърнали се и на тях  Hug Heart Eyes Hug
Ттедката, колко си висока бе моето момиче, че аз тези 80 и косур кг не ги виждам  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 512
  • София
Я да се разпиша, че практиката показва : който не пише или нарушава bash, или не отслабва!
При мен нещата (за съжаление) са стабилни...
Новият проект по който работя ми налага през седмица - две да се разхождам из цяла България с двамата ми партньори ... които се оказаха върли фенове на пърленките tantrum Не опитвам въобще! Но непрекъснатото хранене по кръчми явно ми се отразява много гадно!!! Колкото и да им обясняваш в ресторантите, че хич мазнина не трябва да слагат на пилешкото филе - нЕма начин да не ти го донесат лъщящо или плуващо #Cussing out
Последната седмица реших твърдо, не мога при всяко тяхно пътешествие до България да качвам по 2 кила smile3511 и после докато ги сваля, те пак се довличат!!!:Обявих им режима си, показах им старите снимки Embarassed УЖАСССС!!!
Взех си тричави хлебчета и пуешко филе и демонстративно си ги хапвах  Laughing с кола лайт! С канелените бисквитки и сладкия кекс обаче нямах късмет! Изядоха ми ги по пътя Crossing Arms колегите!!! И ми поръчаха другия път да не се стискам, а да направя цяла тава Joy

# 513
.... Изядоха ми ги по пътя Crossing Arms колегите!!! И ми поръчаха другия път да не се стискам, а да направя цяла тава Joy
smile3532 smile3533 smile3534
Хих...Люскааа...умрях да сЪ хиля тука...мА кат нищо колегите ти шА станат и те дюканци кат видят колко може а е вкусен режима  hahaha hahaha hahaha

# 514
Добро утро sun

.....практиката показва : който не пише или нарушава bash, или не отслабва!
Да се разпиша набързо и аз тогава Joy Joy Joy

.... Изядоха ми ги по пътя Crossing Arms колегите!!! И ми поръчаха другия път да не се стискам, а да направя цяла тава Joy
smile3532 smile3533 smile3534
Хих...Люскааа...умрях да сЪ хиля тука...мА кат нищо колегите ти шА станат и те дюканци кат видят колко може а е вкусен режима  hahaha hahaha hahaha
Това не е лъжа Laughing,и моя мъж бавно,славно(и неусетно) ще мине на дюканско хренене.Ами то не бе надничане в моята чиния,не бе чудо Crazy,и взе да не му харесва той да яде грах и картофи примерно,а аз да ма'ам пържоли Laughing Mr. Green.Че и на приятелите ни се оплаква как съм го била игнорирала hahaha.

# 515
 anjei,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО МНОГО КЪСМЕТ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm59 nbirthday  party023  bigdance2 Tada  ura

# 516
Здравейте!  Laughing
anjei, честит рожден ден!
Желая ти здраве, щастие, любов и успех с режима!

Desirée , да знаеш, че след мъжете и домашните любимци почват да се ориентират към нашия режим, явно си е доста привлекателен.  Joy

# 517
Добро утро сладюранки,

Благодаря на Мименситка, Корни и мис Марпъл за хубавите пожелания  Hug newsm51
Днес кантара ми подари минус 800г, вчера бяха малко повече, но колкото толкова  Crossing Arms Ето и по една почерпка от мен, абсолютно режимна, така че вземайте на воля  Wink

Хубав и режимен ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:21 от anjei

# 518
Честит рожден ден,anjei!Бъди жива,здрава,щастлива и красива Flutter!

Мерси за почерпката .

miss Marple,oсвен ако не са рибки може би hahaha Joy

# 519
Освен това при кърмачки отслабване с над 0,5кг седмично е опасно, от гледна точка на чистотата на кърмата. При рязко сваляне на кг (без значение как - диета, спорт), се отделят токсини, които преминават в кърмата.
Ами аз какво да правя като свалям бързо  Rolling Eyes Предполагам,че е така,защото имам доста за сваляне.Ще  започна ли да намалявам темповете на даден етап?Днес съм на 0,но при положение,че вчера ми беше галата и днес ми дойде МЦ предполагам е нормално.В голям ужас ме хвърли,да спирам ли диетата или ще спра да свалям бързо  Thinking

anjei честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
Lucie  Joy Вкъщи само детето ми хареса манджите,но тя по принцип си е свикнала на немазно и безсолно,но мъжа ми  Naughty Той е готвач и отказва да приеме за нормална храна,която не съдържа мазнина и сол  Laughing Но предчувствам,че като се поусъвършенствам в приготвянето на дюкянски рецепти и той ще се излъже като свата   Laughing Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 11:26 от ани4ka

# 520
Anjei, Честит Рожден Ден!
Много здраве, щастие и любов!

ПП Благодаря за режимното изкушение, а дали няма да ни почерпиш и с рецептичката му   chef ?
Относно снимката, станала е голяма, защото най вероятно не е оразмерена,
ползвай някоя програмка за оразмеряване, PicValley - много е удобна Peace!
През PicValley директно се оразмеряват снимки дори от нета, без да трябва да
ги сваляш на компа, с опцията thumbnaill, а може да ползваш и PhotoScape, но нея трябва
да си я изтеглиш, лека програмка е, не товари компа и е също ужасно удобна Peace!
Аз оразмерявам през PhotoScape (в зависимост от снимката/картинката и как искам да изглежда)
 и качвам през PicValley !

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 11:53 от Tumba_lumba

# 521
Здравейте, днес кантара показа -3 от началото на режима. За сега фантастично. Най-сигурното нещо е, че ако продължавам в същия дух и не спътвам встрани от правилния път ще постигна целта.

Честит рожден ден на anjei  smile3525 newsm59

Лек и отслабващ ден на всички.

# 522
  • Sofia
Момичета, тричавата палачинка може ли да се пече в гофретник?  newsm78

# 523
Момичета, тричавата палачинка може ли да се пече в гофретник?  newsm78

Доколкото знам - ДА Peace!

# 524
Добър апетит на тези, които ще похапват! /като мен  Wink/

Anjei, Честит Рожден Ден!    bouquet

След вчерашната принудителна гала, бяхме на гости, кантара тази сутрин отново показа 60,100  Simple Smile
Преди се радвах на малките минуси, а сега на малките плюсове...луда работа  Crazy

Е, аз ще се отдам на омлетчето, което си спретнах за обяд  eat

Общи условия

Активация на акаунт