С Дюкан си знам, че няма страшно вече, въпреки че лятото не е далече - 230

• 33 688
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
         ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА,

АНЖЕЙ - ЧЕСТИТ ПРОЖДЕН ДЕН, ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ за мен това са три много важни неща в живота на човека! Пожелавам ти един весел и приятен рожден ден и много усмивки!

ТУМБИЧКЕ, хубаво обясни, БЪК НЕ РАЗБРАХ - хахаха...
          ЛЮСКААААААААА, МАСТЕРЧЕ  Hug Hug
          ЗОРИТКЕЙ - ко да те прая, стой си там на остроФа...
          ДЕВЕТИ ДЕН от диетата за втори път - резултат - 2.200, най- малкото ми желание е поне до лятото да стана колкото бях преди да се освиня... Да, вярвам че мога да го направя!
          ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ! И УМНАТА  Heart Eyes

ФИЛЮДКИИИИИИИИИ

# 526
Как сте ,сладурчета?Аз днеска пак съм втора смяна,та затова бързам да ви прочета и да се разпиша.Един вид магийка за застопорени кг. Joy Днес 60,900 . newsm78 dani_l,да ти имам проблема.То всеки си знае де ама аз щото се моля тъй на воля да хапвам и да свалям,че затуй с 'бяла' завист ти завиждам. Heart Eyes
Готвя си сега за довечера и си мисля колко е важно да не се отпускаме.Явно за нас няма да има спокойно хранене.Все сме на педала да мислим и да смятаме кое ни вреди . newsm78 Аз като не карах кой знае колко стриктна трета и сега ми иде да изям света и то все с нережимни неща. #Crazy Направо съм луднала.Чудя се как да се озаптя ,че без едно мога ,но с едно не мога. Crossing Arms
Поздрави ,прегръдки и целувки на Филюдка-успех ,мила,знам че ще се справиш .Ти го можеш!,Весито5,Гарденийка,Смайлис,Петенце-цветенце (дет се скри и нищо не казва как е),Крис4е и всички знайни и незнайни софиянки,варненки ,русенки -МНОГО ВИ ОБИЧАМ!,cvetikf80 -много силно стискам палци да успееш.Дано издържиш и да се похвалиш в края със съвсем променена визия.Желая ти го от все сърце! Heart Eyes
Офф,искам на шопиииингггггггггг. Crossing Arms newsm45

# 527
Desirée, ани4ka, Тумбе, cvetikf80, dani_l  и Филюдка, много сте мили  Hug Hug Hug

Тумбе, рецептата е от блога, тази на Mimi_Georgieva http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/01/31/%D1%88%D0%B0%D1% … 0%BE%D1%82%D0%B0/ Аз не използвах какао, както е на снимката, но и с канелата си стана много добре  Simple Smile Гарантирам за отличен вкус, вече опитах  Stuck Out Tongue
 Hug

# 528
Освен това при кърмачки отслабване с над 0,5кг седмично е опасно, от гледна точка на чистотата на кърмата. При рязко сваляне на кг (без значение как - диета, спорт), се отделят токсини, които преминават в кърмата.

Ами аз какво да правя като свалям бързо  Rolling Eyes Предполагам,че е така,защото имам доста за сваляне.Ще  започна ли да намалявам темповете на даден етап?Днес съм на 0,но при положение,че вчера ми беше галата и днес ми дойде МЦ предполагам е нормално.В голям ужас ме хвърли,да спирам ли диетата или ще спра да свалям бързо  Thinking

Спокойно, ти сега започваш, няма да е все така  Hug В началото се изхвърля задържана вода и първите дни падат най-много кг. Това не е толкова притеснително. Придържай се към олекотената и си прави и галите и нишестяните и всичко ще е ОК!

anjei ,  ЧРД, да си жива, здрава и щастлива   smile3525

Да обясня един по-лесен метод за намаляване размера на картинката:
URL адреса стои между отварящ и затварящ таг [в едни четвъртити скоби  Wink ]
Добавяте в отварящия таг, размера, до който искате да я намалите - например [img height=200], затварящия остава същия и готово  Peace

Филюдка, стига да имаш желание, ще се справиш  Hug
По този повод, да ти кажа за една съседка (Цецка Ванкова - водих я на търновска среща), каза, че като й се прияде нещо нережимно, се сеща за Мис Марпъл и това й връщало здравия разум. И тя е за втори път на режима и последствията от спирането му са показателни.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:03 от Gardenia

# 529
Божееее, как може никой да не е писал 3 часа и 20 минути???  #Crazy
Сетих се, че някой питаше за сиренето и за невареното мляко.
Вярно е, че най-хубавото сирене става от неварено мляко. Но неварено и непастьоризирано сирене значи микроорганизми всякакви (то те са и причината за по-добрата ферментация). Нужен е месец зреене, за да може "добрите" бактерии да унищожат "лошите" и сиренето да е безопасно за консумация. Неузрялото сирене от неварено мляко крие рискове.
А ние няма как да обезмаслим млякото, ако не го подварим. Отделя се някакъв каймак при престояване, но далеч не всичкият. Пък и да оставиш да престои дълго време неварено мляко, значи че рискуваш да получиш извара вместо сирене, не че имаме нещо против.
Колкото до това как сега млякото на кравите било най-рядко, при средна масленост 4% колко масленост може да има най-рядкото краве мляко? Аз не знам, но не вярвам да е обезмаслено. Впрочем и моите овце пасат същото, което и кравите, но от 2 литра мляко обирам над половин чаена чаша каймак.

# 530
 Здравейте момичета  Hug
 И аз да се разпиша днес....сутринта ми започна ето така  Shocked след което  #Crazy Качвам се покорно на кантара след ВеЦе разписване и стрелкта бързо минава 20-30-40-50-60-70-71-72-73-74-75-76 и аз пред истерия....все пак вчера бях 71  #Crazy В същият момент усещам една ситна ръка де са  подпира на мен и точно зад моя крак виждам още едно краче  Joy Дребната въшка решил да всее смут, ама така добре ме разсъни  Crazy Отстраних го внимателно и отчетох -0.5кг от вчерашното теглене, което ме нарави вери хепи  Mr. Green, малко по късно имах известие че е първият ми ден от МЦ, което ме навежда на мисълта че задържането е ило именно по тази причина и че до два три дена трябва да имам включване с по- нисък резултат  Flutter
 Желая хубава режимна вечер на всички и доволни резултати. ФлюбИнЪ сам в Дюкан  Heart Eyes Crazy

# 531
Моля за съвет.... при 20-25 наднормени килограми, колко ще ме посъветвате да е ударния етап? 10 дена много ли е или е ОК? А смесения после - 5/5 ли е по-удачно или 4/3?

# 532
Моля за съвет.... при 20-25 наднормени килограми, колко ще ме посъветвате да е ударния етап? 10 дена много ли е или е ОК? А смесения после - 5/5 ли е по-удачно или 4/3?
5 дни са ти напълно достатъчни. И после 5/5. Това си е класическата и най-удачна схема, аз самата я ползвах и имах 5 ударни дни и съм напълно доволна.

# 533
Забравих да спомена, че по принцип свалям много бавно. Не знам това има ли значение за броя на дните в ударния период.

# 534
Забравих да спомена, че по принцип свалям много бавно. Не знам това има ли значение за броя на дните в ударния период.
Няма значение, след петия ден не се сваля, само си затормозяваш излишно организма. А 10 дни ударна се прави само под лекарско наблюдение.

# 535
miss Marple,аз питах за сиренето,нямах представа,че може и от варено/пастьоризирано мляко да стане.Иначе  рисковете от невареното ги знам,но като говорих с личната лекарка на дъщеря ми,тя ми каза,че е о.к.,стига кравата да не е случайна,т.е. да е минала ветеринарен контрол.За обезмасляването-тези дни ще пробвам да замразя неварено мляко и ще споделя резултата - имам спомен,че се получаваше много лесно обезмасляване,след като се размрази Hug

# 536
miss Marple , благодаря за отговора!

# 537
Няма значение, след петия ден не се сваля, само си затормозяваш излишно организма. А 10 дни ударна се прави само под лекарско наблюдение.
Аз си направих 6 дена ударен но защото трябваше да си напасна датите за втора(5/5) по мои съображения - няма особен резултат от 6-ти ден но пък се чувствах доста изтощена въпреки че пия витамини  Tired
Иначе съм много доволна във втора - никога не съм мислила че може да има такива вкусотии и то само с 2-3 зеленчука  Crazy

# 538
  • София
Здравейте,все още мърдам,днес ми е 3-ти ден,чудя се дали ще издържа 5дни,или от утре да включа и салатки Embarassed
И друго искам да ви питам,през 2-ра фаза как да редувам дните,искам да имам по-малко дни на П,но се чудя коя комбинация ще е добра за мен,имам за сваляне 12кг.моля помагайте Praynig

# 539
  • Русе
Здравейте, имам един въпрос. Може да ви се стори глупав, но предпочитам да питам отколкото да рискувам и да си прецакам режима. Може ли да се пие Кола на „Мира“

На етикета пише така:
Газирана безалкохолна напитка с подсладители
Съдържание: Филтрирана трапезна вода
подсладители Е950 Е951 Е952 Е954
Въглеродендвуокис Е290
Консервант Е202
Оцветител Е150 и аромат на кола

Енергийност 0.8kcal/3.3kj
Въглехидрати 0.1г
Белтъчини 0.1г
Мазнини 0.0г

anjei ,ЧРД, да си жива,здрава,красива и щастлива    bouquet