дете от семеен мъж Тема 2

• 36 654
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Обаче до ден днешен, и да знае, не е отворила дума за това.И не ме е потърсила.

Aмаа за какво да те търси?  Каква си и ти?
И да ти каже какво "Остави мъжа ми на мира, кифло?!?!"
Как изобщо ти мина през ума, чче някога съпругата му би могла да те потърси  ooooh!

Защо ли се чудя? JoyАми защото точно съпругите на бащите на децата на други момичета от форума са осъществявали по собствена инициатива контакт с тях.
Между другото изразите, които използват много от вас са под всякаква критика.А сте с големи претенции.

# 541
 :ooooh:desko,i tuk si,bravo,v podkrepa na tvoiata sestra po nevolia

# 542
Е,Граци,ми много ясно.Те краставите кучета през 9 баира се надушват. Mr. Green

# 543
Ама казах аз, че ще се събере тук групичката на Шаро, но Хърмаяни не вярваше  Mr. Green

# 544
Обаче до ден днешен, и да знае, не е отворила дума за това.И не ме е потърсила.

Aмаа за какво да те търси?  Каква си и ти?
И да ти каже какво "Остави мъжа ми на мира, кифло?!?!"
Как изобщо ти мина през ума, чче някога съпругата му би могла да те потърси  ooooh!

И двете ти теми прочетох Елиема, безумно е отношението ти към жена му, тя не ти е виновна.
Кому е нужно да сипеш кофи лайна върху нея?
Става ти по-добре, като разкажеш публично каква куха лейка е ли?

Теб пък кой вятър те довя?
Има съпруги кифли има и хитри.Тези не съвпадат във втората категория жени.И не кофа ами цял океан да и изсипеш на една такава и е малко.

# 545
  • I want it all and I want it now.
Защо ли се чудя? JoyАми защото точно съпругите на бащите на децата на други момичета от форума са осъществявали по собствена инициатива контакт с тях.

Осъществява контакт сега, но след  няколко години ,когато остарее и детето му порасне по- голямо ,тогава разходите се увеличават .След 5-10години изобщо няма да се интересува от Вас и детето.Около 50г ,човек почва да мисли само за себе си и своето семейство. Примери колкото искаш покрай мен.Просто тогава финансите почват да намаляват разходите се увеличават.Така ,че моят съвет е намерете начин да се издържате сами и да разчитате само на себе си. Съпругата му няма да те потърси точно по- тази причина , че увлечението е до време. Ще почака още малко.

# 546

Осъществява контакт сега, но след  няколко години ,когато остарее и детето му порасне по- голямо ,тогава разходите се увеличават .След 5-10години изобщо няма да се интересува от Вас и детето.Около 50г ,човек почва да мисли само за себе си и своето семейство. Примери колкото искаш покрай мен.Просто тогава финансите почват да намаляват разходите се увеличават.Така ,че моят съвет е намерете начин да се издържате сами и да разчитате само на себе си. Съпругата му няма да те потърси точно по- тази причина , че увлечението е до време. Ще почака още малко.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:41 от Снежа63

# 547

Осъществява контакт сега, но след  няколко години ,когато остарее и детето му порасне по- голямо ,тогава разходите се увеличават .След 5-10години изобщо няма да се интересува от Вас и детето.Около 50г ,човек почва да мисли само за себе си и своето семейство. Примери колкото искаш покрай мен.Просто тогава финансите почват да намаляват разходите се увеличават.Така ,че моят съвет е намерете начин да се издържате сами и да разчитате само на себе си. Съпругата му няма да те потърси точно по- тази причина , че увлечението е до време. Ще почака още малко.
Чудя се тук защо избирателно се плюе. В другата тема ме има и мен, а никой не ме плюе. Толкова ли съм безинтересна?

Не,не. Хората лесно разпознават лицемерието и фалша и искрената човешка доброта. Събрали сте се с някаква приблизително обща съдба но всички сте различни. Жалко е да се размахват и чужди съдби и да се показват нещата само през собствените очи. Грешките в живота изобщо идват от прекалената доверчивост

# 548
Елиема, просто изчакай делото. Другото ще си дойде на място, каквото и да е.

# 549
Има съпруги кифли има и хитри.Тези не съвпадат във втората категория жени.И не кофа ами цял океан да и изсипеш на една такава и е малко.

1. Подфорумът е за родители отглеждащи сами децата си и аз като такъв родител чета и пиша в този подфорум. Нали няма някаква забрана за писане в тази тема?
2. Не разбирам ти защо се хвърляш да защитаваш Елиема? Тя не е малка и със сигурност няма нужда от помощ.
и 3. Не помня някога да е имало толкова  злоба в която и да е тема тук. Дори и в темите за любовниците не е било толкова зле  ooooh!

Не помня кой беше казал по-нагоре, има много момичета с деца от семейни мъже, аз също познавам такива, но  разликата в отношението е безкрайно различен

# 550

Осъществява контакт сега, но след  няколко години ,когато остарее и детето му порасне по- голямо ,тогава разходите се увеличават .След 5-10години изобщо няма да се интересува от Вас и детето.Около 50г ,човек почва да мисли само за себе си и своето семейство. Примери колкото искаш покрай мен.Просто тогава финансите почват да намаляват разходите се увеличават.Така ,че моят съвет е намерете начин да се издържате сами и да разчитате само на себе си. Съпругата му няма да те потърси точно по- тази причина , че увлечението е до време. Ще почака още малко.
Какво общо има дали детето е от брак или не/от любовница или съпруга/. детето ми е точно обратния случай. Винаги съм казвала, че е крайно грешно да се вади от общото идентичното и от идентичното общото.
За протокола- детето ми ще си има братче/сестричка, ама не е от мен.  Laughing Живо и здраво да им е. Дано поне него го гледа!

п.с. Гледам скандали се заформят. Злоба се изсипва. "Що бре"? Темичката много ме е кефила винаги. Въпреки, че съм от др страна, се чувствам като една от вас. Защото намирам себе си на много места тук.
Но! Никога не бих потърсила любовницата на мъж ми. Ако ще и 5 деца да му роди. Честно си го казвам. Но аз съм различен типаж и случая ми е различен.
Че дори тя ми се обади веднъж. Казах й, че работа с мен няма и да затвори телефона. Че няма право дори да знае името ми и да знае как изглеждам, защото за мен тя е никой.  Rolling Eyes Приятелки много си чудиха защо не съм я оставила да говори, поне от любопитство. Не мисля, че е човек с когото трябва да имам вземане-даване. Предполагам тогава ставаше въпрос за детето нещо. Защото се карахме по телефона за него с мъж ми и тя ми звънна след това. Но... СТава ли въпрос за детето май няма работа тя,а?

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 19:45 от Корина

# 551

Какво общо има дали детето е от брак или не/от любовница или съпруга/. детето ми е точно обратния случай. Винаги съм казвала, че е крайно грешно да се вади от общото идентичното и от идентичното общото.
За протокола- детето ми ще си има братче/сестричка, ама не е от мен.  Laughing Живо и здраво да им е. Дано поне него го гледа!

п.с. Гледам скандали се заформят. Злоба се изсипва. "Що бре"? Темичката много ме е кефила винаги. Въпреки, че съм от др страна, се чувствам като една от вас. Защото намирам себе си на много места тук.
Но! Никога не бих потърсила любовницата на мъж ми. Ако ще и 5 деца да му роди. Честно си го казвам. Но аз съм различен типаж и случая ми е различен.
Че дори тя ми се обади веднъж. Казах й, че работа с мен няма и да затвори телефона. Че няма право дори да знае името ми и да знае как изглеждам, защото за мен тя е никой.  Rolling Eyes Приятелки много си чудиха защо не съм я оставила да говори, поне от любопитство. Не мисля, че е човек с когото трябва да имам вземане-даване. Предполагам тогава ставаше въпрос за детето нещо. Защото се карахме по телефона за него с мъж ми и тя ми звънна след това. Но... СТава ли въпрос за детето май няма работа тя,а?

Eто това е зряло мислеща жена.Знае къде е границата да спре и да започне.Възхищавам ти се мила и съжалявам единство че твоя мъж не е оценил каква жена е имал до себе си.И искрено се надявам да срещнеш човека който да боготвори първо детето ти и след това теб!Защото децата преди всичко са на първо място в какъвто и случай да си.
Не искам да се заяждам и да правя скандали тук в темата.Казвам само не само да четете ами и да вниквате в това което четете а не да си насосвате всичко.Ок?

# 552
Рени, дай моля те с по-малки букви, че очите ми станаха ей така  Shocked докато те чета  Peace

Едно не разбирам, ти защо се засягаш?  newsm78
Твоя случай е съвсем различен.
Не е случайно, че в другата тема споменах, че си единствения здравомислещ човек в тази тема от групата( забравих Снежи  Embarassed).
Ти си осъзнала много неща, продължила си, взела си най-адекватните решения за своето и на детето ти бъдеще, затова не смятам, че имаш причина да палиш на четвартинка   Peace

Но не ме учудваш де, все пак си дева и реакциите ти са ми до болка познати, а като се има в предвид, че си на 9',а аз на 7'ми, ами да няма и как да бъдеш друга, не, че е нужно де! Hug

# 553

1. Подфорумът е за родители отглеждащи сами децата си и аз като такъв родител чета и пиша в този подфорум.
Наистина това е подфорума и тук е "да се защитаваме" т.е. да си помогнем.
Ако е да очерниш другия и да го искараш по-черен от дявола, просто не виждам за какво е нужно.
Лошо ми прави впечатление, защо влизат майки, които да кажат как са им разбили семействата или отнели бащите на децата им.
Няма злоба, просто няма злоба, за съжаление аз виждам точно обратното. Прекалено много любов има тук, за съжаление в повечето случай заблуда. Е, има злоба към вас, но тя е по скоро лош прикрит зов за помощ.

# 554
  • I want it all and I want it now.
Давам Ви съвет да разчитате само на себе си . Не на издръжки и т.н. Без никаква злоба.Израснала съм само със майка ми. Безкрайно съм и благадарна ,че ме отгледа и даде много повече отколкото ако имах двама родители. Който както иска да го разбира.

Общи условия

Активация на акаунт