Частни градини Варна - прием 2010 г.

• 37 295
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Natali098, можеш ли да споделиш с какво се хранят децата - имам предвид от къде се снабдяват с храна и някакъв телефон за връзка?
Благодаря предварително!

# 46
И ние сме от неприетите в детска градина.Сега търся вариант за частна детска градина-или по-скоро занималня,школа,детски център.Някой има ли впечатления за Школа "Вита".Намира се до Очна болница.

# 47
И ние сме от неприетите в детска градина.Сега търся вариант за частна детска градина-или по-скоро занималня,школа,детски център.Някой има ли впечатления за Школа "Вита".Намира се до Очна болница.
Ходих да питам там скоро.400лв е таксата на месецс храната.Помещава се на етаж от къща-в едното помещение играят и ядат-има кръгла маса в  средата на стаята и диван,в една преходна стая към тази всекидневна има 2 легла,които се разтягат и стават за по 2 деца и отделно има една стая само с легла-пак такива издърпващи бяха май,баня и тоалетна и още една стая,която ползвали понякога при мероприятия.Има малко дворче с една къщичка и разни играчки.15 деца ми казаха,че бил максимума им.Това е,което получих като информация!

# 48
Natali098, можеш ли да споделиш с какво се хранят децата - имам предвид от къде се снабдяват с храна и някакъв телефон за връзка?
Благодаря предварително!

[/quote

Във Вълшебен свят ми казаха, че храната я доставят от ресторант, който се намира до у-ще Кирил и Методий. Името му беше малко завъртяно и не мога да си го спомня. Но ако държиш ще разпитам. Всеки ден може да видиш менюто им, а и детето е най добрия критерии за храната. Дъщеря ми е много злояда и има хиляди претенции, за което аз съм си виновна Cry. Незнам методите им на убеждаване относно храната или може би фактора, че е с други деца....тя напълня. В менюто им има винаги плод, което е много важно за мен. А като сравня с по голямата ми дъщеря, която ходеше на държавна градина...тя излизаше безумно гладна и винаги трябваше да и купя нещо. Това за сега в тази градина не се е случвало, което ме навежда на мисълта, че е добре нахранена. В началото, като я записах и аз се притеснявах за тези неща, звънях на директорката по няколко пъти на ден и все очаквах да ми кажат, че иска да я прибера.  Много съм доволна, че свикна бързо. Най добре отиди на място да я видиш, ако ти хареса пробвай я...винаги имаш възможност да опиташ.
Координатите който знам са: 0894338911 това е телефона на директорката и тел в градината: 607485

# 49
  • Варна
Благодаря Natali! Ще разпитам по-подробно на място.

# 50
  • Варна
Здравейте и от мен в тази темичка!

И ние се ориентирахме към частен вариант на детска градина, след като разбрахме, че нещата с държавната не вървят на добре, особено след класирането на 31.05.2010. Първо отидохме на оглед в Цветни песъчинки и Зорница, като минахме и покрай Вита... Със съпругът ми бяхме потресени от условията, които предлагат тези заведения с/у парите, които искат ... Rolling Eyes На следващия ден си уговорихме среща в Малкият Принц и Детско сърце... В Малкият Принц ми обясниха ситуацията, какво и на повечето, които са се обаждали там, но подадохме заявление, въпреки, че на мен не ми хареса идеята таксата да се плаща макс на 3 разсрочени вноски, което си е много /не е за всеки/. Другото нещо, което не ми хареса там е, че в една сграда се помещават ДГ, ОУ и гимназия ... Накрая отидохме в Детско сърце ... Бях удивена от приветливостта на управителката и уютната обстановка ... Грабнаха ме веднага ... Не мислихме дълго и се обадихме да потвърдим желанието си да започнем там... От 15.06. синът ни посещава тази градина и съм много доволна ... Държа да споделя, че не сме от хората, които с лекота заплащат месечна такса от 400-500 лв, но ние държахме детето ни да е сред деца и след като ще се дават пари, желанието ни беше да е на хора, които го заслужават ... Само като започнете от сайта на градината и ви става ясно, че е направена с голямо желание и любов и ако не ни беше зор плащането на таксата, защото и нашите родители участват, никога не бих си помислила за държавна градина ...   bouquet

# 51
Snow-Anna,

и ние сме се насочили натам, но малката е на ясла до есента, затова отлагам. Не знам обаче какви са условията в другите частни градини. В "Цветни песъчинки" например не бяхме допуснати, можело само с предварителна уговорка по телефон за конкретен ден и за нито повече, нито по-малко от 18 ч. Но не си направихме труда, защото ние пък с моя съпруг също бяхме леко потресени от начина, по който протече разговорът ни с две госпожи, които се помещаваха в офиса на градината. Едната се държа доста високомерно, имах чувството през цялото време ,че едва ли не насила се разделят с информация, която би трябвало да е общо достояние - такси, условия на плащане, условия за децата...Особено на въпросите ни за таксата непрекъснато се споглеждаха и имаше паузи, преди да отговорят, което ми докара несигурност, че нещата или и на тях не са им ясни, или може да се променят по някое време...Изключвам абсурдността, че искат таксата да се плати наведнъж преди началото на учебната година - е как се плаща за услуга, която дори още не си получил, камо ли да си преценил дали е това, за което искаш да си дадеш тези (немалки) пари. Допуска се разсрочено плащане ( на 2 вноски), но то оскъпява доста крайната цена... 

# 52
  • Варна
Алита,

Аз се почувствах по същия начин, когато ходихме в Песъчинките и бяхме ужасени със съпруга ми. Показаха ни на снимки "техните деца" и както и на вас не ни допуснаха да видим помещенията. Има нещо мътно там ... А като видяхме на какво спят децата в Зорница ... Бяхме се отчаяли, докато не отидохме в Детско Сърце!

# 53
А колко точно е таксата в "Детско сърце"?

# 54
  • Варна

430 лв

# 55
Казват хубави думи за градината долу до "Планет", забравих и името. Ние сме се ориентирали към "Детско сърце" най-вече , защото ни е на много удобно и близко място. Разгледах помещенията, но понеже нямам база за сравнение, не мога да преценя дали някъде биха предложили нещо повече. Занималните, макар и с размерите на  стаи от къща, бяха ок, спалнята с легълцата на 2 етажа ми се видя тясна и наблъскана , но при тази липса на разумни алтернативи ще се наложи да го приемем...За мен големите предимства там са наличието на двор , пригоден за игра, хареса ми и терасата с масите, хареса ми и отношението на учителките...По всичко личи, че детето ще се чувства добре там , надявам се и на практика да е така Simple Smile

# 56

430 лв
А там разделени ли са децата по възрасти,колко групи има и по колко деца са в група?

# 57
Да, разделени са. Има три групи по 12 деца : 2-3 годишни, 3-4  и  от 4-5 годишни. Първите ги водят яслена група.

# 58
  • Варна
Казват хубави думи за градината долу до "Планет", забравих и името. Ние сме се ориентирали към "Детско сърце" най-вече , защото ни е на много удобно и близко място. Разгледах помещенията, но понеже нямам база за сравнение, не мога да преценя дали някъде биха предложили нещо повече. Занималните, макар и с размерите на  стаи от къща, бяха ок, спалнята с легълцата на 2 етажа ми се видя тясна и наблъскана , но при тази липса на разумни алтернативи ще се наложи да го приемем...За мен големите предимства там са наличието на двор , пригоден за игра, хареса ми и терасата с масите, хареса ми и отношението на учителките...По всичко личи, че детето ще се чувства добре там , надявам се и на практика да е така Simple Smile

Не знам дали си виждала леглата в Зорница? Мисля, че спалното помещение в Детско сърце си е супер!

# 59
Не знам дали си виждала леглата в Зорница? Мисля, че спалното помещение в Детско сърце си е супер!

Доверявам се на преценката ти, както казах, нямам база за сравнение (освен с яслата, където е доста въздушно и просторно Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт