Частни градини Варна - прием 2010 г.

• 37 286
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Включвам се в темата. И ние сме от неприетите. Пообиколох няколко градини близо до нас,ама нищо не ми хареса.' Шарен свят' са под земята,няма никаква дневна светлина,на всичко отгоре са в някаква си църква. И това за ''скромните'' 500лв.Ходих и до 'Вълшебен свят'. Отвън-добре,но не ми хареса , че видях деца да спят на земята върху постелки. Жената, която каза че е директорката, изобщо не ми вдъхна доверие,още повече,че в бележката,в която ми написа учебните помагала, допусна груба правописна грешка. След обяд продължавам обиколките  и после ще дам инфо.

# 31
  • Варна
Момичета, бях писала по-напред за "Мамината къща". Ето адрес и телефон

http://www.drebcho.bg/gardens/144/Maminata_kyshta.htm

# 32
Момичета, бях писала по-напред за "Мамината къща". Ето адрес и телефон

http://www.drebcho.bg/gardens/144/Maminata_kyshta.htm
Само дето това е ясла- от 0-4г....

# 33
  • Варна
Дъщеря ми, както е на 2,6 г, може да си откара в такова заведение до следващия прием в общинско ДЗ, например. Казах и по-рано, давам ви го информативно, да го имате като вариант. И това, че е определено като ясла не е много точно - няма ясла до 4 години...

# 34
  • Варна
Bluebell, благодаря ти за информацията. Всяка такава ще е от полза. Мен лично ме спира едно нещо за тази "Мамина къща" - в сайта дребчо има поне 10 коментара, които според мен е очевАдно, че са от един и същ човек. По стила си личи. Може и да греша, но за мен е така. Особено като разгледах сайта и видях, че по принцип никъде няма комнетари. Ама никъде. И извъднъж точно за това място толкова много...като се има и предвид, че не е популярно...
Може и да е много хубаво, ама тия хора не разбират ли, че потребителите не падат от небето и някак си вместо реклама, става анти...

Блубел, не го приемай лично - благодарна съм за информацията. За това е темата. Просто си изказах съмненията...

Все пак някой ако отиде - нека да разкаже какво е , що е...

# 35
Хмм, ако са от един и същи човек, наистина не е приятно и би могло да означава това, което казваш, но може и да е безобидно  Simple Smile В смисъл може пък мястото да си е хубаво въпреки решението на някой от екипа да го подбутне чрез положителни коментари. Едното не изключва другото , си мисля Thinking Таксата не е лоша, мисля да го проверя - утре, вдругиден, после ще пиша впечатления.
Само че не можах да отворя картата, дадена в сайта ...Ще пробвам по-късно или ако може Bluebell да обясни достъпът с кола (ако не я затруднява) Hug

# 36
  • Варна
Момичета, не съм ходила там, нищо не знам за това място. Просто случайно се запознах със собственичката Катя, даже не знаех коя е. Тя не си направи никаква реклама, просто каза, че има частна забавачница. Преди е била в Младост, мисля бл.148, сега са се преместили там. Повече нищо не ми каза, а и аз едва ли някога ще я срещна отново - видяхме се веднъж по бизнес и това е. Затова да не излезе, че непременно ви препоръчвам това място. Просто го давам като опция, някакъв вариант, защото те не са много в нашия град. Достъпът с кола предполагам е по "Битоля" и някоя възможна пресечка вляво. Видях коментарите, малко са съмнителни, да. При телефонния ми разговор с Катя, тя ми каза, че е на работа и наоколо се чуваше детска врява, като от много деца. После разбрах каква и е работата.

# 37
Някой да е ходил тия дни в "Мамината къща"  да сподели впечатления-как са условията вътре,има ли двор,където да играят децата и въобще  всякаква информация ще е полезна!

# 38
  • Варна
Скоро чух за някаква градина до гарата. Някой ходил ли е там?

# 39
  • Varna
По-нагоре в темата имаше написано за нея - отстрани на "Планет" е иначе.  Peace

# 40
Да дам инфо за "Мамината къща"- точно ясла си е ,за деца до 3 години,има малък двор за игра, вътре не съм разглеждала,защото  не ме устройва така или иначе.Тя и жената,която беше там ми каза,че ако е за някакъв малък период от време може да го вземе синът ми,но по принцип си  е за по-малки деца.Така че това отпада като вариант за градина.

# 41
някой имали информация за седмични детски градини и как стоят нещата с тях?

# 42
Е то седмична има само една- тя е на златни пясъци и в нея има свободни места. Може да се кандидаства там от 14-18.06

# 43
Включвам се в темата. И ние сме от неприетите. Пообиколох няколко градини близо до нас,ама нищо не ми хареса.' Шарен свят' са под земята,няма никаква дневна светлина,на всичко отгоре са в някаква си църква. И това за ''скромните'' 500лв.Ходих и до 'Вълшебен свят'. Отвън-добре,но не ми хареса , че видях деца да спят на земята върху постелки. Жената, която каза че е директорката, изобщо не ми вдъхна доверие,още повече,че в бележката,в която ми написа учебните помагала, допусна груба правописна грешка. След обяд продължавам обиколките  и после ще дам инфо.

Дъщеря ми я записах още през април в частна детска градина Вълшебен свят (намира се до Планет). Обиколих всички възможни градини в града за да избера възможно най- добрата. Откровенно казано избор има, но качеството в повечето  от тях е под всякаква критика. Бях изумена как може да искат толкова пари за условията, който предлагаха. Попаднах съвсем случайно на Вълшебен свят, градината беше съвсем нова и не се рекламираше толкова много. За сега съм много доволна. Искам да кажа само, че децата не спят на земята, а в малки красиви легълца. Стайте са достатъчно големи и просторни. Когато постъпи дъщеря ми и дадоха спален комплект специално за нея. Най много държах да попадне на добри учителки и да свикне бързо, защото тя е по чувствителна. Вниманието и грижите, който получи и нетърпението и да ходи на градина за мен е достатъчен фактор да я водя с удоволствие. В градината всичко е абсолютно ново, което е голям плюс. Подържа се чисто и персонала е много отзивчив. На мен лично ми хареса директорката, личи си че работи с удовлствие. Започнаха да ги водят сутрин и на плаж, което за мен е голям плюс, защото изобщо не ми остава време през седмицата. В повечето градини който обиколих нямат двор за игри, докато във Вълшебен свят играят пред Планет. В група са по малко деца и учителките им обръщат внимание. Определено не съжалявам, че дъщеря ми ходи в частна градина, в държавните е кошмар...групите са по 36 деца.

# 44
  • Варна
orhid ако си ходила до читалище Маяковски моля да сподилиш впечатления. Моето дете също не е прието в детска градина и искам да го занимават някъде на половин ден.

Общи условия

Активация на акаунт