Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя марка ароматизатори за съдомиялна машина не се препоръчва?
Каква настройка на съдомиялната машина се използва за почистване на зеленчуци?
Как правилно да заредите съдомиялната машина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя марка ароматизатори за съдомиялна машина не се препоръчва?
-
Каква настройка на съдомиялната машина се използва за почистване на зеленчуци?
-
Как правилно да заредите съдомиялната машина?
-
Кои препарати за миене на съдове са препоръчителни за използване в съдомиялна машина?
-
Как да поддържате миялната машина след употреба?
Дъното и вече е начупено, и по време на процеса ми изпадат приборите и спират въртящите се перки(не се смейте, не знам точно как се казват).
За капак гипсокартоновият ми таван след месец вече беше целия нацепен и ще се сваля най-вероятно тия дни, тъй като вече веднъж го префугираха и след седмица пак се нацепи
Та може и да се удължи срока за монтаж на новата кухня
Проблемът с тях е, че за кратката програма една таблетка е много, а разделянето е проблем (както виждам не само за мен). При по-дългите програми резултатът е супер. Затова реших за кратката програма да си купя гел. Исках да попитам какъв гел препоръчвате и освен него трябва ли да взема и препарат за изплакване? Още веднъж ви благодаря за търпението към нас новаците.