Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 872
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Честита първа месечка на Габчо!  Heart Eyes От много време не сме си честитили такива малки наглед неща.  Simple Smile
Светле, Нефче, добре се разбират баба и бебе. Баба е много съвестен роб и бебе я гледа много лесно.  Simple Smile Мама малко в повече лети, но това е друга тема. Май кърменето ми вече е пред приключване, защото съвсем ми намаля млеконадоя.  Confused А и Мария, и мама й на Мария се пристрастиха към процеса, но сме само на вечерно и нощно такова. А едни зъби излизат - два броя кучешки, някакви кътници. Само още осем или девет останаха и това е по-добрата новина. Ходи вече  безспирно, сяда, става, обаче майка й е прекалено амбициозна и не е сколасала да й направи прощъпулник.
Скоро ще кача малко снимки на малката щурана.

# 46
Тъй ли стана? Мънчикият ни Габриел вече е на цял месец.  Heart Eyes Честита му първа месечинка! Ники, да ви е жив и здрав. И вие покрай него.

Рони, хилната дочетох поста ти. Чакаме снимки -не забравяме кво си обещала, да знаеш.  Mr. Green

# 47
 Ето ви един едномесечен Габчо:) /снимките са от оня ден, значи почти едномесечен/
http://kikiniki.snimka.bg/baby/gabriel.502834.19208769

Времето лети ужасно бързо...
 Преди няколко дни Рени беше писала във фейса, че възрастта между 2 и 3 е първия пубертет на човека. Имам едно девойче между 2 и 3... Изобщо не знае какво иска. Реве за всичко. Явно и вниманието към новия човек вкъщи я пообърка, но тоя период беше започнал и преди появата му, сега само се позасили. Аз се справям, но когато ревнат 2та ми иде да ревна с тях. Нощем спим, пу-пу. Имаме едно нощно прицокване около 3-4-5-6 часа-когато пожелае, но след това заспива и не дава ядове. Нямам право да се оплаквам. ХУбаво ми е Heart Eyes

Исе, много се радвам, че малката Любов се пребори. Нямам време да следя подробности, но се надявам детето да се възстанови напълно и всичко да остане лош спомен.

Рони, аз трудно приех, че спирам да кърмя, когато реших да отбивам Бела. Но тогава ме крепеше мисълта, че скоро пак ще кърмя, понеже вече бях бременна. Сега ми е ужасно кеф. Така че, ако ти е намалял млеконадоя, мога да ти кажа рецептата как след има-няма 9 месеца да възобновиш функционирането на млекоцентралата Mr. Green Mr. Green

Искам и аз на море... Вече се опитваме да правим планове за късно септемврийско... това ще си е приключение с много адреналин за родителското тяло Mr. Green

# 48
Браво на малката Любов, повече премеждия да нямат  Grinning

# 49
  • Бургас
KikiNiki, много е сладък малкия ! Да ви е жив и здрав! Нали и аз ще ставам мъжка мама и сега с голям интерес наблюдавам момченцата Simple Smile
Как ти се струва има ли разлика в отглеждането на момиченцата и момченцата? Аз имах радостта  малко да се гледам с нашата принцеса, но имам чувство , че момченцата са по - трудни / особено покрай грижите за пишлето/

# 50
  • Стара Загора

Рони, хилната дочетох поста ти. Чакаме снимки -не забравяме кво си обещала, да знаеш.  Mr. Green
По същият начин Mr. Green
КикиНики страхотни са ти децата. А времето наистина направо летиии Blush Все едно скоро беше времето когато пръхтях като тюлен в нас с корема а ето диваненце септември ще стане на 4-ри и вярвайте ми....устата му не млъква за секундии Mr. Green

# 51
Ехааа, отгледах си. Прекрасен е този Габи.  Heart Eyes А Ники колко тежи човечето сега? Защото едричък ми изглежда. Пу-пу, да не му е уроки. А коя е жената с очилата? Дядото го познах веднага!  Peace

и вярвайте ми....устата му не млъква за секундии Mr. Green
И кво викаш - на кого се е метнал?  Mr. Green

Рони, държа да отбележа,че идеята на Ники за кърменето много ми допада.  Mr. Green

# 52
  • Стара Загора

и вярвайте ми....устата му не млъква за секундии Mr. Green
И кво викаш - на кого се е метнал?  Mr. Green
Аз нямам нищо общо с туй дете Crossing Arms Mr. Green

# 53
Лилибон,честит празник!  bouquet
Жива и здрава да си,от сърце ти желая всичко най-хубаво!

# 54
Честит рожден ден Лилибон! Много здраве и щастлив живот ти пожелавам!

# 55
Лилибонче, жива и здрава бъди!   bouquet Имаш моето много силно другарско палцестискане за всичко, което ти предстои в живота!   Heart Eyes  bouquet

# 56
  • Варна
Благодаря за поздравленията! Почерпете се за мое здраве, че да пораснете големи като мен - ето аз вече я подпуках тортата. Simple Smile

# 57
  • София
Лилибонче, да си жива и здрава и много щастие да има около теб.

Херко, извини ме за закъснението моля, ще взема да кача още снимки, като остане време.
http://www.snimka.bg/?album;aid=510478

# 58
Ритко, просълзи ме от кеф!  Heart Eyes Сега си имаш две синеоки чипоноски.  Heart Eyes

Моето обещание - http://glorimaria.snimka.bg/baby/mariya-za-viki.487542.19240847

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 15:54 от рони

# 59
  • Варна
Няколко дни нямах време да надникна и днес прочетох много хубави новини.
Исе много се радвач, че Лябов са я изписали от болницата. От здраве да не се отърве за напред.
Ники да ви е живо и здраво порастналото момченце. Кога мина един месец?
Ритка, Рони благодаря за снимките. Крайно време беше да ни ги покажете.
Лилибон честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет.  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт