лекарските грешки продължават...докога

• 7 042
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Роси, много често прочитам или гледам за страданията на другата майка/в случая това си ти/ и... оставам безмълвна. А отвътре всичко КРЕЩИ! И ето в такива моменти си мисля, че каквото и да напиша на човека отсреща ще бъде слабо. Сега мога само да ти кажа, че не си сама с болката си. Ние сме много и ще преследваме убийците на нашите деца ДОКРАЙ!За тях няма милост!!! Бъди силна, не се предавай! Нашите небесни деца не биха се гордяли ако майките им са страхливки.Прегръщам те силно и нека има справедливост!!! Hug

# 31
  • София
Мила Роси, моите искрени съболезнования  Hug Много пъти тръгвах да пиша и спирах, защото каквото и да ти кажа ще е твърде банално, твърде прозаично и ...въобще...
Плаках с теб, опитвах се да си отговоря на въпроса какво бих направила аз на тези лекари...не бих ги оставила да дишат...това не само не са лекари, това изобщо не са човеци...
Дано сладкият ти Дани почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 32
Мила Роси,обръщам  се към теб специално този път,защото много исках да се свържа с теб..Първо незнаех как ,а след това незнаех дали ти ще позволиш...Защото аз не исках да разговарям с никой,но мисълта,че болката ни е обща ми даде сили сега,когато разбрах че си тук До НАС.. да го направя.И всички заедно да се борим със страданието,гневът и болката.Много би искала да се свържа с теб.ако ми позволиш ще очаквам да ми пишеш на "лични" Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Flowers Rose за всички ангелчета

# 33
Хора, знаете ли, едно време старите българи, когато са се чувствали безпомощен пред някой "йезедник" какво са правели?

ГРАМАДА.

Грамадата се прави на кръстопът, на някое оживено място. Грамадата е от камъни. Който мине, хвърля по камък върху грамадата. Който знае за кого е грамадата, хвърляйки камък отгоре й, го прокълнава. Който не знае за кого е - ако мине някой пътник, непознат, човек отдалече - също хвърля камък, нищо че не нарича конкретния човек. Постепенно грамадата расте.

Постепенно възмездието достига човека, който е "недосегаем".

Когато ние сме "безпомощни" да направим нещо срещу такива хора, за които се пише в тази тема, най-малко мога да ги нарека лекари, и правим грамада с нашите мисли, това оказва влияние, не мислете, че е нищо!

Каква утеха е за родителите... никаква.

Но ние не можем другояче, ние правим ГРАМАДА.

# 34
Боже,такава мъка не знам как се утешава.Остава единствено надеждата,че някога пак ще бъдем заедно с дечицата си.Ще хвърла камък и за всяка от вас.

# 35
skai4eto,Роси....плача с вас момичета,макар да не мога да отнема и частица от огромната болка която изпитвате.   Светъл път на малките душици,а на вас сили,много сили.   Боже не позволявай да се случват такива неща...толкова душици си отидоха от този свят...  newsm45.
Така като чета,мисля че и диагноата на Дамянчо е същата като на Дани.Поне симптомите са същите.

# 36
  • Fort Worth, TX
Мила мамичко поклон пред теб за теб и малкото ти ангелче.Бясна съм от тов , което прочетах.Треперят ми ръцете , сега когато пиша, зашото със тази диагноза детето можеше да е живо и здраво.Имали сте нещастието да попаднете на лекари идиоти.СЪДИ ГИ, СЪДИ ГИ ДО ДУПКА ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ.щО ЗА ЛЕКАРКА щЕ ТЕ ПИТА КАКВО Е ХИРшПРУНГ?.КАК може да не са му извели анус претер , за да го облекчат и когато стане на 8 месеца да му направят радикалната операция.И как са доказали, че има Хиршпрунг при положение, че тази диагноза се доказва единствено и само след иригография  и биопсия.Моето бебе има Хиршпрунг.На 1 месец му изведоха стома и взеха биопсия, за доказване.Сега ни предстои радикалната операция.Мъчно ми е , че са постъпили толкова безотговорно.Как може хирурга да остави детенцето така и да ви отпрати.ИДИОТИ , ПРОСТАЦИ ТОВА НЕ СА ХОРА.ДА ВЗЕМААТ ДА СИ ХВЪРЛЯТ ДИПЛОМИТЕ.
ЗА ТЕБ МИЛА МАМИчКО ПРЕГРЪДКА И БЪДИ СИЛНА.Нека МАЛКОТО ТИ МОМчЕНЦЕ ДА ПОчИВА В МИР.А онези лекари господ да ги накаже .

# 37
  • Fort Worth, TX
Мила Роси поклон за теб и малкия Дани.Да почива в мир миличкият той.
Искам да добавя за Хиршпрунга.Това е заболяване на дебелото черво.При него в даден участък няма ганглийни клетки, които подпомагат акането.Започва упорит запек, който може да доведе до инфекция и какво ли още не.Лечението е единствено и само оперативно.На дедето се извежда анус претер.Това  е отворче на корема през което детето ака времнно.След вземането на биопсия се вижда кой е увредения участък и когато детето достигне определени кг засегнатият участъ се отстранява, стомата се затваря и всичко си тръгва в нормалните рамки.При Дамянчо  и Дани тези идиоти, защото за мен е трудно да нерека тези хора лекари са пропуснали всичко това.Е те ако не знаят какво да правят ние ли?
Още веджъж поклон за дечицата и майките им.

# 38
Мили майчета,отдавна не бях писала в нашият свят.Защото колкото и наш той е единствен за всяка една поотделно.Чета Ви редовно и сълзите се стичат отново и отново.Понякога си казваш,че няма смисъл от изписани редове и изречени тревоги...болката е в теб,силна разяждаща и времето не помага.Един живот остава почернен завинаги.Близките ти се опитват да те откъснат от мъката,но в старанието си те дори не говорят за онова малко същество,което е било сред нас.Това ме вбесява,нуждая се от това да говоря за него,макар,че не би трябвало да натоварваш другите с болката си и тогава се затваряш в себе си...Струва ми се,  че живота ще бъде много дълъг и вече непълноценен,с простички думи-няма да е същият НИКОГА повече.Знам,че трябва   да се борим,знам,че ще го направим,но е ужасно трудно.Прегръщам Ви мили майчета на ангелчета!     Flowers Rose     за нашите дечица...                                                                                                                                 

# 39
  • на дъното
Цитат на: skai4eto
Понякога си казваш,че няма смисъл от изписани редове и изречени тревоги...болката е в теб,силна разяждаща и времето не помага
При мен беше обратното.Започнах да споделям мъката и болката си в този подфорум и бях винаги разбрана и до ден днешен,за което много им благодаря Heart EyesВсички майчета ми даваха сили и кураж да продължа напред през цялото време.Знаех,че насреща ми отговарят хора с сърца минали през какво ли не,знаех,че не съм сама  Sad,знам и до ден днешен,че не са ме излъгали с нито една своя дума.Ако мислиш,че ще ти олекни пиши,споделяй всяка една своя мъка ние сме насреща Hug
Цитат
....живот ....няма да е същият НИКОГА повече
Да права си няма да е.В мен се изпари чувството за радост,смея се само когато моето слънчице Дени ме изненада с нещо,смея се когато ми каже Мамо,но очите ми се пълнят със сълзи CryНищо не е като преди  и няма да бъде:cry:Прегръщам те силно Hug

# 40
Цитат
....живот ....няма да е същият НИКОГА повече
Да права си няма да е.В мен се изпари чувството за радост,смея се само когато моето слънчице Дени ме изненада с нещо,смея се когато ми каже Мамо,но очите ми се пълнят със сълзи CryНищо не е като преди  и няма да бъде:cry:Прегръщам те силно Hug

newsm45.....Силве...........

# 41
  • Бургас
Силве, миличка това са думи сякаш изречени от мен. Cry Hug

reni _805 , skai4eto Hug

# 42
Силве, миличка това са думи сякаш изречени от мен. Cry Hug

reni _805 , skai4eto Hug

...от всички ни сякаш...Сърцаната ни са завинаги белязани...

# 43
Така е случилото се на всяка една от нас е в душите ни, никога няма да бъдем същите както преди, просто защото вече сме различни. Болката ни промени, тя е винаги в нас, част от нас. Радваме се на слънчицата ни и в същото време тъгуваме, защото ни е отнето щастието да се радваме по същия начин на другите ни слънчица, онези там на небето горе сред звездиците!
 Flowers Rose Flowers Rose 

# 44
Знаете ли, момичета, замислих се по въпроса за ГРАМАДАТА...Аз не искам да хвърлям камък за никого, нека Бог съди тези, които са виновни за мъката ни.

Общи условия

Активация на акаунт