Защо така, де хора?

• 12 271
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък не разбрах изцяло ситуацията. Тези коментари долитат, докато двете майки и деца си играят ли? И кога точно се е създала възможност едната госпожа да даде кърпичка? Каква точно беше реакцията на това? Открито възмущение спрямо невъзпитаните дами на площадката имало ли е или не?  Това ме интересува. Иначе расизмът си съществува навсякъде!

Цял свят ликува, защото Обама е първият чернокож президент на Америка и това трябваше, уж, да е доказателство, че расизъм няма. Ако наистина беше така, цветът на кожата нямаше да играе никакво значение и да се прави цирк от това. Мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

# 181
...От писмо на русначе до американско другарче
- котката ми роди три - две бели и едно афроамериканче...
                              ' В Америка вече нямало да използват думата "жена", понеже съдържа оскърбителен намек за полова принадлежност. Ще казват "вагиноамериканец" .'

Joy Joy

# 182
Остави майтап,  ама в метрото едно от съобщенията гласи "Отстъпете мястото си на бременен човек" сакън да не е бременна жена. В оригинал звучи pregnant person. Laughing Тук няма расизъм. Laughing Иначе не знам за какво си говорите, но ме зарадва коментара на Викито.

# 183
Аз пък не разбрах изцяло ситуацията. Тези коментари долитат, докато двете майки и деца си играят ли? И кога точно се е създала възможност едната госпожа да даде кърпичка? Каква точно беше реакцията на това? Открито възмущение спрямо невъзпитаните дами на площадката имало ли е или не?  Това ме интересува. Иначе расизмът си съществува навсякъде!

Цял свят ликува, защото Обама е първият чернокож президент на Америка и това трябваше, уж, да е доказателство, че расизъм няма. Ако наистина беше така, цветът на кожата нямаше да играе никакво значение и да се прави цирк от това. Мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

Чети. Написано е.

# 184

Ами чета, чета.. И не разбрах дали си разговаряла с тези жени открито и дали си защитила познатата ти пред тях- там на място, а не сега във Форума..  И как си реагирала на подадената кърпичка също не прочетох...

Ето това е единственото. Но отговаря само на една част от въпросите ми.

Франческа Салиери,
 на мен ми е по-интересно друго...

Какво стана след като "нежеланите" посетители на детската площадка си заминах и  ти връчиха дезинфектанта?
Отказах го, благодарих и обясних, че нужда от него нямам, който има да го ползва.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 13:41 от Лили - Лу

# 185
  • Варна/Лондон
познавам много цигани ,някой от тях са толкова чисти че ме е срам от себе си
вали гърми те жените перат от вън на двора в снега

а , това е другата класика - голяма триетажна къща , а циганката пере в едно корито на двора , защото няма пералня , но имат касетофон и сателитна чиния ...
Е, нашите циганки си перат килимите в личните си басейни.  Laughing
Една таква културна и съвсем неприличаща на циганка след 4 месеца познанство като колежки, ме обра..., но културно разбира се.

# 186
  • Кьолн
Не изчетох цялата тема. Искам просто да ви разкажа един случай. Когато бях бременна с малката ми дъщеричка нещо ми беше станало на крака и едвам вървях. Наложи ми се да отида до училището на голямата ми дъщеря,а ми идваше да плача от болка като се движа. И влизам във входа на училището децата бягаха покрай мен,само три момченца циганчета, се пиближиха и ме попитаха не искам ли да ми помогнат да се кача по стълбите. Толкова мило ми стана...

# 187
а , това е другата класика - голяма триетажна къща , а циганката пере в едно корито на двора , защото няма пералня , но имат касетофон и сателитна чиния ...
а малко не се напишках от смех  Joy

Общи условия

Активация на акаунт