Детенцето много обича да хдои с баща си и новата му съпруга ( и тяхното дете). Водят я навсякъде - от Париж до Копривщица.
Приятелката ми се пука по шевовете от яд, тя предимно готвеше и му плетеше шалове, докато бяха семейство. Всъщност не бяха и женени, т.е подписали, живяха 10-12г. заедно преди той да се отцепи, оженвайки се за другата жена на петия месец...
Първо, защото явно още мисли за бившия си съпруг, като за нейна собственост, второ, защото няма изглед той да зареже втората си съпруга и да се 'върне'. И трето, защото детето е явно щастливо, а тя се чувства безпомощна пред това.
Аз непрекъснато й говоря да си вземе живота в ръце, да спре да чака, да спре да мисли само за 'тях'. Но явно е невъзможно, или поне много трудно. Направо се е фиксирала в 'оная'.. Да бъдеш пренебрегната и зарязана е ужасен удар за самочувствието. Не знам как да й помогна.
Специално крием снимки от ФБ от нея, на които е новата жена с децата и съпруга си еди къде си.
Нея това я изкарва от релсите за дни... Не знам какво мога да направя за нея, мъчно ми е, че живота й минава в жлъч, обида, огорчения...