Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са термините на бременността на някои от участниците във форума?
Какви са мненията за използването на кремове против стрии и целулит по време на бременност?
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са термините на бременността на някои от участниците във форума?
Участниците споделят различни термини за бременност, като някои от тях са за февруари, януари и март. Някои от тях имат термин на 9-ти февруари, 17-ти февруари, 25-ти февруари и 10-ти февруари. Освен това има и участници, които споделят своя опит със секцио преди 10 месеца и изразяват притеснения относно болки в корема и парнене.
-
Какви са мненията за използването на кремове против стрии и целулит по време на бременност?
Участниците споделят своя опит с използването на кремове против стрии и целулит по време на бременност. Някои от тях споменаха, че са използвали продукти от Avon и са били доволни от резултатите, като някои дори използваха обикновен лосион за тяло на Avon и не получиха стрии. Освен това има участници, които споделиха опита си с използването на кокосово масло и различни други естествени средства за предотвратяване на стрии.
-
Какви са мненията за сексуалния живот по време на бременност?
Участниците имат различни мнения относно сексуалния живот по време на бременност. Някои от тях съобщават, че са били възпрепятствани поради медицински съвети, докато други изпитват спад поради физически симптоми като гадене и спазми. Освен това има и участници, които съобщават за емоционална нестабилност и намалено желание за секс.
-
Какви са мненията за излизането от работа по време на бременност?
-
Какво е мнението за раждане след цезарово сечение?

, а ние само 64.
аз едвам успявам да запомня 64, пък ако сме повече хептен.
, да са ти живи и здрави дечицата!
Много ме заинтригува тази тема.
. На мен ми го каза и мисля да не си го сменям...