Отговори
# 450
Честит празник, navail
Не се притеснявай, толкова мъничък е, един ден нищо няма да си спомня. Всичко най - добро от нас с "адаша" на вашия Мартин

# 451
Здравейте мамчета  Hug

Минавам само да ви кажа че за съжеление ще правят операция на Марти.В понеделник влизаме в болницата.Около месец ще сме там.Дано всичко да мине наред и бързо да се възтанови  newsm17

Днес и ние имаме месечинка ставаме на големите 4 месеца

Praynig Praynig navail, ще се молим за вас, всичко ще е наред с малкия Марти    Hug Hug Hug

# 452
Здравейте и от мен!

Тази история с момичето, което разбрало в 5 месец, че е бременна ме втрещи  Shocked На мен ми закъснява вече 5 дена. Знам, че може още да е нерегулиран цикъла и най-вероятно е това, но като прочетох и ....................... леле  #Crazy

Гале, може и да те пропусне цикъла щом си почнала да храниш отново често Страшко. Peace Виж тази статия  за предпазване от забременяване чрез кърмене http://www.biberonbg.com/info/karmene_i%20_bremennost.htm

Честито на ГАЛЕТО за цикъла.Аз днес реших да си направя за всеки случай едно тестче........и ...... EFP.Направо се втрещих Rolling Eyes Embarassed.В момента съм без думи и не мога да мисля............Като си спомня че малката принцеса я чакахме цели 3 години.....а сега сюрприззз

НАвАИЛ,ще се молим за мъникът,кураж,всичко ще се оправи.. Praynig Peace Hug

# 453
  • Варна
navail, стискаме ви паци . fingerscrossed

# 454
  • Бургас
Navail  тамън вчера си мислих за вас!Тези дни ще запаля свещичка за вас , всичко ще мине добре , а ти се пази че то за родителите е най-тежко като гледат малкото си детенце безпомощно. Hug Hug

ASITA5  Незнам дали да ти честитя. Rolling Eyes Много се радвам за теб  ,  Hug Hug Hug  и аз имах един сън преди 2-3 дена само че знам че не съм бременна а и при мен нещата са ясни ако случайно някой ден се издъним.

# 455
Азита ама бременна ли си ?????ахаха е 4естито тогава  Hug Hug Hug ще му мислиш след 9 месеца Simple Smile пиши като кажеш на таткото  Mr. Green

# 456
хахах абе мн бързо се наситихте на бебоците - гледам още ще има! хахах
няма такова щастие!!! Hug Hug Hug Hug
Асита - честито! разказвай как втрещи мъжо!!!

# 457
Благодаря ви за подкрепата Praynig Просто нямам думи.Толкова много се надявах че ще мине без операция,че сега разочарованието е много голямо  newsm45Абе да мине веднъж всичко че вече три месеца се тормозим с мъжът ми

ASITA5 Честито  Hug Как ти хрумна да направиш тест имала си някакво съмнение че си бременна  ли  newsm78

# 458
navail, прегръдки и от нас за вас двамата с бебчо! Hug Всичко да мине както трябва и по-бързо да забравите за проблемите!

Аситас, не бързай да се стресираш докато не ти го потвърди лекар, при положение че е толкова скоро след раждането има голяма вероятност теста да не е показал вярно!

# 459
  • Варна
ASITA5  а имаш ли някакви признаци,нещо да ти се гади,да ти се спи много.......
че почвам да се шашкам.То ако няма признаци може и до 6 месец да не се усетиш че си  preggo

# 460
абе мацки, помните ли имаше едно кръгче-линийка по което се съдеше в коя седмица си, колко са размерите на бебето, грамове, обиколка на глава и т.н.  Имам една бременна приятелка и искам да и я пратя а не се сещам как беше  newsm78 newsm78 newsm78

# 461
  • Варна
Navail, аз съм сигурна, че всичко ще е наред, но стискам палци по-леко да преминете през това надявам се последно изпитание.  Hug Мога само бегло да си представя какво ти е. Аз за една тъпа ваксина рева повече от бебето (голям съм панаир междудругото), а за такива неща не ми се мисли. Да ни държиш в течение как сте.  Hug

Асита, да ти честитим ли?!  Heart Eyes Наистина има вероятност да показва грешно в момента защото все още бушуват хормоните в тялото. Стискам ти палци да е това, което искаш.  Peace И на мен ми е много интересна реакцията на таткото. Да споделиш с нас!  Peace Naughty

Да ви кажа - наскоро ходихме варненки на една лекция за кърменето. Имаше ужасно много бременни момичета и лекторката (медицинско лице) се изцепи, че ако кърмели на 2 часа до 6-ти месец след раждането нямало как да се забременее и можело да не се пазят. А аз точно тогава кърмих на 2 часа и бях със жесток цикъл. Това беше точно 2 месеца след раждането ми. Докторът ми също ми каза месец след раждането, че поне още 2 месеца може да не се пазим защото нямало да забременея заради нефункциониращите ми все още яйчници. Само, че месец след това ми дойде. А нали се сещате, че овулацията е 2 седмици преди цикъла. Ако ги бях слушала щях и аз да съм с положителен тест сега. Как може да говорят такива неща!? И тази лекторка го каза на поне 30-40 бременни. Ужас!!!  ooooh! Винаги човек може да попадне сред изключенията.

Да ви се похваля - от снощи до сега кърмя само без силиконките. Снощи се протегнах над бебо да си взема протектора и това малкото като захапа цицата и почна да яде. Оставих го така - наяде се. После пак го пробвах и пак си хапва без проблеми и така досега. А само преди 2-3 седмици го пробвах и неможеше да захапе както трябва. Един път стане, десет пъти - не. И аз се отказах да се пробвам. А сега какво стана. Само, че ми е малко неприятно, особено от едната гърда, но ще свикна.  Peace Party

# 462
абе мацки, помните ли имаше едно кръгче-линийка по което се съдеше в коя седмица си, колко са размерите на бебето, грамове, обиколка на глава и т.н.  Имам една бременна приятелка и искам да и я пратя а не се сещам как беше  newsm78 newsm78 newsm78
Мисля, че това търсиш: http://www.ivf.no-meat.org/link_pregnancy/gest_cal/   Peace

Гале- браво на Страшко Peace

navail стискаме палци всичко да мина добре.

ASITA5   отиди на лекар, че да ти каже доктора дали има наистина бебе. Аз след първото си раждане бях с нерегулиран цикъл и си правих редовно тестове, но всичките бяха отрицателни.

# 463
Гале, поздравления! Много често си мислех какви герои сте и двамата щом успявате толкова време да се кърмите успешно със силиконовите. Дано повече да не ви потрябват Simple Smile

# 464
Navail, с теб сме ,мила!!!!и аз ще се моля за теб и малкият ви сладур!вси4ко ще е наред,бъди силна! Hug
Асита 5 ,и аз незнам дали да ти 4еститя  Laughing ,но пък е хубаво нещо!..виж колко много сте 4акали 2-рото беб4е,а сега веднага:)наистина след раждане много лесно се забременява  Peace макар 4е ние се пазим много сега,пак бях се побъркала 4е нямам мн време цикъл ,акърмата ми е съвсем малко,правих си тест и аз,но при мен за щастие,няма нищо !

Общи условия

Активация на акаунт