Моля за съвет,защото съм в безизходица

• 6 069
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
  • Видин
Класическа пързалка.
1. Ходи със женен мъж, ама чак в 6 месец се сеща, че той няма да зареже жена си заради нея? Плаща й квартирата  Thinking Студентка била...  Thinking
2. В 21 век кои родители зарязват детето си, когато е бременно и объркано? Те даже моите баба и дядо не са се отказали от майка ми когато е забременяла в далечната 1979, а пък времената са били страшни в това отношение. Та, питам пак - едва ли има такива родители.
3.Трябва да си хипер зле, за да рискуваш живота си (своя собствен, за другия е ясно, че не ти пука) като предизвикаш раждане в 6 месец. Всеки средностатистически човек знае какви рискове се крият зад такава интервенция.И никой нормално мислещ не би си помислил дори.
4,5,6 много са.
Искрено вярвам, че някоя тийнейджърка няма какво да прави във вторник вечер  Crossing Arms

# 31
Много силно се надявам това да е тема-пързалка....

Цвети777, на 20г си и си студентка....уж се предполага, че трябва да си умно момиче, или поне да имаш някаква елементарна култура.
Като как по-точно реши и ти хрумна, че някой лекар ще "извади" детето в 6ти месец?
Защо не вземеш малко да се ограмотиш по темата с бременност и раждане и след това да пишеш безумия по форума.
Защо не си мислила в началото на бременността?
А като смяташ, че не можеш да осигуриш на детето нищо, поне го роди и го дай за осиновяване. То не че някой лекар ще тръгне да ти "вади" бебето. Така или иначе ще ти се наложи да си напънеш малко гъза и да го родиш.

# 32
  • в огледалото на живота
Цвети,незнам от къде си,но във всеки един по голям град има такива центрове,прочети това инфо и се интересувай ако нямаш друг избор        http://www.targovishte.bg/index.php?nav=64  &n … sp;     

# 33
 Popcorn Как не ви мързи, бе, хора (визирам авторката) ?!
            Подкрепям изцяло amanita

Излишно е да казвам, че човек (студентка) с елементарна култура, не би задавало такива въпроси.  ooooh!

# 34
Съжалявам,че се включих във форума,явно някой не разбират за какво става дума...благодаря на всички,който се опитаха да ми помогнат като ми дадоха съвет и ми написаха такива неща, които ме разубедиха да правя глупости. Ето от това имах нужда-някой да ми каже- НЕДЕЙ! Просто досега всички ми казваха,че съм сгрешила,че мога да го махна, че няма смисъл да го раждам,че ще съсипя два животра и т.н., а АЗ НЕ СИКАМ ДА ГО МАХАМ и имах нужда някой да ме подкрепи и да ми даде кураж. На тези,които се подиграха със ситуацията, в която съм изпаднала,ще кажа само, че не са наясно с цялата история и:"ДАНО НИКОГА НЕ ВИ СЕ СЛУЧИ!" Не си мислете, че ходя с някой богаташ и съм решила да забременя,за да ми дава пари...напротив,той не е богат,не ми прави подаръци, не ме глези...аз не търся това,но го обичам и искам да живеем заедно  и да отгледаме заедно детето си!

# 35
  • Талант на 2012,2013 г.
Това цялото за истина ли да го взема??? Една майка да иска да убие детенцето? Млада жена, която има толкова перспективи... Не искам да повярвам... NaughtyЗначи да смятам, че все пак съм те разбрала?Щом искаш детето си - начини сто!!! Peace

# 36
И междудругото- да,има родители, които в 21ви век зарязват детето си,с цел да му покажат, че е сгрешило и че без тях няма да се справи

# 37
  • Ænima/Albuquerque
И междудругото- да,има родители, които в 21ви век зарязват детето си,с цел да му покажат, че е сгрешило и че без тях няма да се справи

Ами ето де,показаха ти.
Сега се върни при тях и им кажи,че са били прави.

# 38
  • Талант на 2012,2013 г.
Но детенцето не носи никаква вина за това.

# 39
Цвети, нека!!! Желая на двама ви много щастливи мигове!   bouquet Горе главата!

# 40
Съжалявам,че се включих във форума...
Е, аз какво те посъветвах по-назад???
Пак ти казвам...горе вдясно бутон "ИЗХОД".
Форумът ли ще ти реши личните проблеми?

# 41
  • Талант на 2012,2013 г.
Намери пътя към сърцето на този мъж. Не може да е толкова трудно.

# 42
И-да-студентка съм и то в престижен университет, за които съм се борила със зъби и нокти, и сама постигнах успех. Смея да твърдя,че имам елементарната култура, за която пишете...просто всички ме объркват, в достатъчно обърканата ситуация, а и съм в състояние,в което мога да си позволя да изпадна в депресия,да се почувствам на ръба и да моля за съвет!

# 43
  • Бургас
 Shocked Shocked Shocked Дано се шегуваш наистина Confused
А ако все пак е истина, недей така бе , жена Stop
Успокой се, помисли малко по -трезво ! Едно дете е най - голямото щастие на света и най - големият дар от Бога, не прави глупости !!! Все ще се справиш, има хора и в по - тежки положения са се оправяли !!! Naughty

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 22:56 от Мончи

# 44
Цвети777, ами като си в престижен университет хайде малко мисли с главата си. И не оставяй на този и онзи да ти обясняват ти какво да правиш с живота си.
Ако темата разбира се не е поредната гавра на някой скучаещ тинейджър.

Общи условия

Активация на акаунт