Трябва ли майка му да научи?

• 23 146
  • 610
  •   1
Отговори
# 165
  • по пътя на светлината
О...не ,тази тема разби всичко детско в мен... Rolling Eyes
Какви са тези хора ,то вярно,че сме различни ,но в рамките на някакво благоприличие все пак....
Друга мисъл ме вълнува ,за това ще те попитам,запозната ли си от колко време е  семеен и какви са причините да нямат все още деца?

# 166
Не знаеш какво е положението в семейството му.  Случва се мъжете да говорят едно, пък всъщност да е съвсем друго.  А има и различни жени. И аз не мога да разбера жена, която ще роди дете на женен мъж с надеждата да го разведе, но се опитвам.

# 167

Очевидно, че е материално обезпечена и не виждам какво би могло да я задържа при този мъж, след като нямат и дете...

може да не може или да не иска да има дете /наследствена болест, мързел или нещо-си-друго-си/, да иска да бъде с този мъж и да е съгласна да направи тази жертва /отново от любов/, като единствен изход да остане с него - поне аз така си го обяснявам  Peace

Кали, тази тема е вече много теми - Деси периодично изпушва и пуска тема, което не е необясниво в ситуацията й

# 168
Добре, де, ок, ама защо жена му е с него или той с нея?!Защо?!Ей това не мога да разбера. Значи, жена му го обича наистина много, иначе не виждам какъв е смисъла..Но каквото и да според мен и двете сте си прецакани и то от един и същ мъж.
Той те обича, дете иска, жена му го приема, майка му също, ама няма време да дойде, абе чудно ми е, някой послъгва, явно не си ти, май баш си е мъжа ти..ама щом се обичате, лошо няма..
А за уважение..Мисля, че тази дума не фигурира във възприятията н атози мъж, както и в самооценката на двете му жени.

# 169
По най-бързият начин разкарай тоя плужек! Просто се отърви от него, не си струва - вярвай ми! И според мен на бабата не казвай нищо, поне за момента. Лошо е, че е припознал детето, ако можеш направи нещо и по тоя въпрос. Ако му позволявате, той още 15 години няма да може да вземе решение какво точно иска. Убедена съм, че ако се отървеш от него, той ще поведе битка с/у теб и тогава ще видиш какво представлява в действителност.

# 170
Не знаеш какво е положението в семейството му.  Случва се мъжете да говорят едно, пък всъщност да е съвсем друго.  А има и различни жени. И аз не мога да разбера жена, която ще роди дете на женен мъж с надеждата да го разведе, но се опитвам.

Така е, да. Просто разсъждавам върху информацията, която авторката ни дава.
И все пак, Деси казва, че е говорила с жена му няколко пъти жената знае за съществуването на Деси и за детето (след като ще плаща издръжката..... което пък ми е направо.... върха на унижението, честно).
Та не мога да си обясня каква е тая любов..

# 171
Няма нищо невъзможно в това, майката на бащата и баба на детето ти да знае за съществуването му и да не иска да общува с вас. Има много такива случаи, и това не би трябвало да те учудва ни най-малко. Ще се почустваш много унизена и със сигурност ще те заболи, ако след като и кажеш, се сблъскаш със студенина. Така че моят съвет е - не и казвай ТИ. Не си ти човекът, който трябва да търси връзка. Реално, въпреки, че си майка на детето, вие не сте СЕМЕЙСТВО. Бащата има друго СЕМЕЙСТВО. И раждайки от мъж, който си има друго СЕМЕЙСТВО, ти реално правиш отказ от въпросните семейни връзки, и си извън тях. И ти, и детето ти. Да, по закон детето ти е пълноправен наследник, но в живия живот не можеш да имаш претенции нито върху баби, нито върху дядовци, лели, чичовци, братовчеди и т.н. и т.н. Те могат да приемат детето ти и да поддържат връзка с него, но може и да не го приемат, и това е тяхно право, което ти трябва да уважиш.

Независимо кой какво знае, какви са му доводите и т.н., аз по-скоро бих уважила една жена, която застава на страната на официалната си снаха, и не подкрепя забежките на сина си, отколкото такава, която поддържа връзка с плодовете на двойнствения му и лицемерен живот. Виж, ако се гордее, че е възпитала плужек, който не знае какво и защо иска, е съвсем друг въпрос. Но тогава пък какво ценно би имало в контакта с такава жена...

# 172
Жена му определено го обича.Иначе не виждам защо ще е с него.Разбирам я,толкова години са заедно.Не знам защо нямат деца,според него през годините тя не е искла,но не му вярвам кой знае колко.Самата тя ми е казвала,че вече не би му родила дете при никакви обстоятелства защото и тя не му вярва.Нейните думи бяха:"Не бих искла да имам дете от такъв мъж и ти се чудя как ти си се съгласила.Аз просто спя в едно легло с врага си"
Между другото-това е първата тема,която пускам.Явно наистина съм изпушила вече. Embarassed

# 173
*Dessy, имаш нужда да погледнеш нещата напред. Никой не може да е сигурен какво ще му дойде на главата, но и да живееш ден за ден не си е работа. Представи си живота си след 6 г., след 16, след 26 ...

# 174
Абе обичала го жена му, явно и тя е някаква отчаяна съпруга  ooooh! Вижда го какъв е, но сакън да не го изпусне.  ooooh!

# 175
  • по пътя на светлината
Може би той не може да има деца със съпругата си и е решил да си види семката-грубо, но е истина.
За това се стегни и не позволявай да ставаш,нещо от сорта на сурогатна майка на това семейство,че на мен тази история ми мирише много лошо и си бий камшика от тях до като е на време,да не се чудиш един ден от къде ти е дошло....
Та... при него се получава хем вълка сит ,хем агнето цяло.

# 176
Не съм забременяла с цел да го разведа.Наясно съм,че ако той искаше да е с мен щеше да е независимо дали съм бременна или не.Просто му повярвах,че ще дойде при нас.Иначе от самото начало бях и съм готова да си гледам детето сама.Просто ме боли от лъжата,чувствам се предадена.

# 177
Повярвала си му, че ще дойде при вас - това пак изисква развод все пак

# 178
Кали,знаеш ли,че не веднъж съм се замисляла над този аспект.Понякога ме обземат разни мисли дали след време няма да иска да получи родителските права над детето защото те не могат да имат свое.

# 179
  • по пътя на светлината
Живота е игра и трябва да си добър играч,за да успееш!
Това семейство ,хич не ми се нрави,ще дойде ден в който ще изгубиш всичко.

Общи условия

Активация на акаунт