Лакове за нокти - тема 11

• 45 512
  • 714
  •   1
Отговори
# 315
Исках да съм с него на самия ден  Blush

# 316
Най-накрая се лакирах се с розовия Мууд Много сладко розово е! Heart Eyes

# 317
  • Belgium
И аз днес съм с Муудчето, чакам да си промени цвета и ще щракна  Wink

Тафи май товя е като моя. Awesome/Silly ли е?  Grinning

# 318
Тафи, много е хубав. Heart Eyes Лу, мерси много. Heart Eyes Hug
Вчера четох голяма, интересна статия за Опи в едно списание. Имаше любопитни неща. Ако искате ще напиша нещо.

# 319
Пиши, ще ми е интресено  Hug
п.с. в кое списание? Напоследък не купувам нищо, омръзнаха ми всички.

# 320
  • Belgium
Дени, имаме ги лаковете  Peace

Само трябва да я дочакаме да си дойде моята приятелка през октомври  Wink

Пиши за ОПИ аз съм предан фен, винаги ми е интересно.

Аз гледах едни предложения за маникюр в Космо, нищо което да не сме обсъдили тук, освен идеята на всяка ръка лака да е различен в близки тонове - на едната примерно бебешко розово, а на другата малко по-тъмно. Ще потърся снимка  Laughing

# 321
Да,той е. Grinning Ама този лак непрекъснато си променя цвета. LaughingВ момента на едната ръка е с ясно изразен ефект,а на другата липсва.Преди малко ми беше станал на почти всички нокти тъмнорозов,по някое време изсветлява.Интересна работа! CrazyСподели после при теб как е, Лу. Grinning

# 322
  • Плевен
И аз днес съм с Муудчето, чакам да си промени цвета и ще щракна  Wink

Тафи май товя е като моя. Awesome/Silly ли е?  Grinning

Да Лу, същият е Simple Smile, а аз днес съм с Opi Chapel of love Stuck Out Tongue

# 323
  • Belgium

Да Лу, същият е Simple Smile, а аз днес съм с Opi Chapel of love Stuck Out Tongue

Охооо, допада ли ти?  Hug

# 324
  • Плевен
да, много хубаво розово е, но май на нокти не му личи много златистият блясък или е от светлината.   

# 325
  • Варна
Аз вчера бях с едно мууд-че. Дясната ми ръка, понеже с нея държа мишката беше с по-тъмен лак, а лявата, с която си бях подпряла главата, беше с по-светъл  Laughing

# 326
  • Belgium
Аз вчера бях с едно мууд-че. Дясната ми ръка, понеже с нея държа мишката беше с по-тъмен лак, а лявата, с която си бях подпряла главата, беше с по-светъл  Laughing

В момента ефектът при мен е същият  Joy Само си зяпам ръцете  Wink

да, много хубаво розово е, но май на нокти не му личи много златистият блясък или е от светлината.   

Ами отблясъка е труден доста, зависи най-вече как пада слънчевата светлина върху ноктите  Laughing

# 327
В Еva е статията.
O.P.I означава Ondontorium Products Ins.- фирма за зъботехнически материали. Създателя основава фирмата в Америка за производството на акрилен порцелан за зъбни протези и в последствие открива, че този материал е подходящ и за изработката на акрилни нокти.
Централния офис на OPI дали една ограда с огромния надпис Холивуд на един от хълмовете край Лос Анджелис и е на площ от от 20 акра земя.
Показана е на снимка прочутата Сузи Фишман вицепрезидент, и сърце, и душа на компанията. Има интеревю с нея и на въпроса "защо в последните колекции на Опи има толкова много зелени и сини цветове, а няма розово", тя отговаря, "че маникюра отдавна е аксесоар и дамите предпочитат сложни, по-необичаини и интересни цветове." В момента нейния любим цвят от есенната колеция Швейцария е I'm Suzi&I'm a chocoholic. Френския маникьор, както и прекалено дългите и прекалено заострени нокти са демоде според нея. Смята, че лаковете и различните маникюри са един абсолютно достъпен лукс. Матовите цветове са се посрщнали с голям интерес, от младите хора и били подходящи за различен стил на обличане и една различна средата.
Харесва Швейцария и красотата и и затова я е избрала за лайтмотив на колекцията.
Самата Сузи е голям фен на Шанел. Wink

# 328
  202uu
Чудесно! В сп. Еvа винаги има интересни статии.

# 329
Някой да е срещал лакове Gosh във Варна!?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт