помогнете: каква е тази змия?

• 16 624
  • 214
  •   1
Отговори
# 180
Моля, ако някой знае къде живее тази жена която е пуснала темата да ми каже...
Ще кажа на колегите да отидат да й тръснат един хубав акт за убиването на змията.
Всички змии в България са защитени от закона, убиването им е забранено и се преследва и наказва от закона...
Дано да й е за урок друг път как се трепе беззащитна и абсолютно безобидна змия...
Аз съм убила поне 10-ина ва вилата ни. Айде издири ме и ми тръсни акта - да видим как ще стане. Лично ще ти дам адрес, ако искаш. И пак ще трепя змии. Ако мога - бих избила всички змии - безобидни или не. Shocked Какво - жестоко ли вучи. А ако имаше снимка на убит от змия - какво щяхте да пишете.  По-полека с акълите, които давате. Този, който иска помощ - не търси умуване.

Не знам дали си афектирана от нещо, но от постовете ти лъхна нещо...медицинско... ще ти говоря кротко и внимателно...
И да, ще те издиря  Wink В нета няма анонимност. Хубаво е, че психопатите изпитват потребност да се хвалят...

Сивата водна змия е защитен вид, забранено е да се убива. Точка.

# 181
Моля, ако някой знае къде живее тази жена която е пуснала темата да ми каже...
Ще кажа на колегите да отидат да й тръснат един хубав акт за убиването на змията.
Всички змии в България са защитени от закона, убиването им е забранено и се преследва и наказва от закона...
Дано да й е за урок друг път как се трепе беззащитна и абсолютно безобидна змия...
Аз съм убила поне 10-ина ва вилата ни. Айде издири ме и ми тръсни акта - да видим как ще стане. Лично ще ти дам адрес, ако искаш. И пак ще трепя змии. Ако мога - бих избила всички змии - безобидни или не. Shocked Какво - жестоко ли вучи. А ако имаше снимка на убит от змия - какво щяхте да пишете.  По-полека с акълите, които давате. Този, който иска помощ - не търси умуване.

Не знам дали си афектирана от нещо, но от постовете ти лъхна нещо...медицинско... ще ти говоря кротко и внимателно...
И да, ще те издиря  Wink В нета няма анонимност. Хубаво е, че психопатите изпитват потребност да се хвалят...

hahaha О, свещена простота! Писах по-горе, че спирам и наистина това е последно. Май ти си  интересен медицински случай, ама не ме вълнуваш. Айде - рови в нета да глобяваш хора.  rotfImbo Пък после пиши как е станало. Напускам тази тема и ви оставям да се правите на умни за птичките, за пчеличките, за змийте... Научете се как се пишат, щото гледам и неграмотни сте отгоре на всичко.   bouquet

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 12:06 от mapua

# 182
Не го помилваха, разбира се Laughing
Авторката го помилва, чака малки.

# 183
Мъни, кой ти позволява да търсиш чужди данни, и за какво?  ooooh!
Що за безумие?  ooooh! Щяла да издирва. newsm78
 Гледай си  работата. Желая ти хубав ден.

# 184
  • Варна
Я стига сте се халосвали за една убита змия  Crazy Ами утрепали са я - ситуацията е била таква и толкоз  Crossing Arms

Аз мисля, че "халосването" ескалира толкова не заради самата случка (в крайна сметка, човек като е уплашен, последното, за което мисли, е равновесието в природата, хармонията и прочее), а заради идеите да се трепе превантивно всичко, което евентуално би могло да те ухапе, ужили, убоде, ощипе.
Именно. И много странно, що на тези, дето се нахвърляха да наричат безмозъчни и изостанали "защитниците" на змията (гледам mapua пак се вихри) никой не каза, че липсват първите седем години, обаче когато на някой му писне да чете простотии и се изкаже по-емоционално веднага му се нахвърлиха, че видите ли, за няква си змия ставало дума. Двоен стандарт, както винаги. Ама от някои хора определено не го очаквах.

# 185
Аз съм убила поне 10-ина ва вилата ни. Айде издири ме и ми тръсни акта - да видим как ще стане. Лично ще ти дам адрес, ако искаш. И пак ще трепя змии.

И да, ще те издиря  Wink В нета няма анонимност. Хубаво е, че психопатите изпитват потребност да се хвалят...

От моите постове със сигурност "лъхна нещо...медицинско..." и наистина трябва да ми говориш "кротко и внимателно...".
Ти медицинско лице ли си?

# 186
Напускам тази тема и ви оставям да се правите на умни за птичките, за пчеличките, за змийте... Научете се как се пишат, щото гледам и неграмотни се отгоре на всичко

Уважаеми съфорумци, присъединявам се към библейския гняв на другарката mapua, която вероятно няма да е задълго сред нас, и вливам личното си негодувание към факта, че продължавате да пишете "змии" вместо "змий". Ама научете се най-сетне де!!!

# 187
  • Galaxy 13197853088
Водна змия, като деца сме си играли с такива.
Връзваш я на въже и разпищяваш момичетата.

# 188
Инстинкти останали от преди 200-300 години. Е еволюцията при хората върви с различна скорост.

Ако змиите ви изглеждат опасни, ако кучетата ви изглеждат опасни, мисля че сте сбъркали века.

# 189
  • София
Горкото животно  Sad
Така се насажда страх от влечуги. той не е вроден, трябва някой да му го набие в канчето.
Абсолютно.
Но изобщо не проумявам защо хората са решили да мразят змиите.
Точно път те изобщо никога не нападат, само се отбраняват, ако се почувстват застрашени.
На фона на тигър примерно, който веднага би те подгонил, щото за него си плячка.
На мен пък змиите са ми симпатични.
А гърмящата е истинска красавица.

# 190
  • София
...
На мен пък змиите са ми симпатични.
А гърмящата е истинска красавица.

O, Red!  Blush И аз те обичам!  Sunglasses

# 191
Ивонска, ама ти не си ли кобра?  Laughing

# 192
  • София
Ивонска, ама ти не си ли кобра?  Laughing

Аз съм това, за което ме мислите.  Flutter

# 193
Преди  около  две  години , разни  еко  организации  пуснаха  над  60 000 хиляди  пепелянки  в  Земенската  планина , защото  били  на  изчезване.
Ловните  дружинки  в  района  бяха  пропищели , добре  че  малко  хора  обитават  тези  места , иначе  планината  си  е  посещавана  от  туристи . 
Доколкото  помня  глобата  за  убита  змия  е  1000 лева.

# 194
http://bulgaria.actualno.com/news_178954.html  тука пише до 5 бона, но за ЕТ - до 10.
Ако може някой да ми обясни логиката на закона ЕТ да плаща двойно. Може би по презумпция е по-богат?

Общи условия

Активация на акаунт