Supernatural - After the Apocalypse

• 30 157
  • 699
  •   1
Отговори
# 570
Фейче, честит имен ден и от мен! Да си жива и здрава и с късмет и щастие да си носиш името! Wink

# 571
  • В средата на времето
Честит имен ден скъпа, моя Вълшебникова! Heart Eyes Hug Пожелавам Ви да бъдете все така очарователно-прекрасна, да имате винаги това, което си пожелавате. Късметът да Ви следва от дясно, а щастието от ляво Grinning Hug

Tова са вълшебникови цветя Grinning

# 572
  • В друго измерение
Фейри, честит имен ден, мила! С пожелание да разпръскваш около себе си като магия много вяра, надежда и любов!  smile3525 
Нещо ангелско за теб:

# 573
  • UK
Честит имен ден и от мен, Fairy!   bouquet Живо и здраво да ти е името и с усмивка да си го носиш! Simple Smile

Имаме ново промо!  Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=9IbRc1aX1B4&feature=player_embedded

Благодаря много за промо снимките от втория епизод.  Hug

# 574
Ухаа, това промо е страхотно! Какви ги върши Азазел с Лиса!?

# 575
  • В средата на времето
Злата, кой е мъжът до Дийн в подписа ти? Прилича ми малко на един актьор, който играеше в "На гости на 3-тата планета" Simple Smile

# 576
  • # супернатурална #
Фейче, my love, давай костюма, че изпуснахме резервацията!
Не го глади толкоз, и без това ще го омачкаш.

Хм, викаш не държиш да ядем, а?

Амии, да си копаем градинката, тогава Rolling Eyes

С малко закъснение- Ч.И.Д на Главната!   bouquet

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 19:28 от galina76

# 577
Злата, кой е мъжът до Дийн в подписа ти?
Този е един шотландски младеж, казва се Джеймс Макавой. И напоследък активно изневерявам на Тренера с него. Свалям де що ми попадне филм с негово участие. Много добър актьор е  Heart Eyes. Съвсем наскоро го открих и още не мога да му се наситя.  Mr. Green

Галче, ама нещо много грубо я копае градинката Джаред  Shocked. Чак се притесних за Фейчето - тя е нежна натура.  Grinning

# 578
  • # супернатурална #
Айде сега, грубо било! А хич? Laughing
То Фейчето ако е доволна (да не кажа задоволена), кои сме ние да даваме съвети на Баш Градинаря как да копае, прекопава и т.н и т.н. Joy

# 579
Излязла е съвсем мъъничка информацийка за епизод № 3 - http://www.spoilertv.com/2010/09/supernatural-episode-603-third- … tml#ixzz0znYeYSOn. Звучи интересно и ще видим Кас!

# 580
Чак се притесних за Фейчето - тя е нежна натура.  Grinning
Абсолютно, Фейчето е една нежна свенлива девойка, ни мой така грубо с лопатата Naughty Joy

Фейчето ми, аз вече те поздравих поне 18 пъти за именния ден, но тук ще ти дам подаръците. Испешъли фор ю, белоризест Джеред, знам, че ти е слабост Grinning Hug

И накрая ти желая весело празнуване и хубави подаръци Grinning Heart Eyes
Честит празник, слънце!  bouquet

# 581
  • срещу двата комина :)))
Злата, кой е мъжът до Дийн в подписа ти?
Този е един шотландски младеж, казва се Джеймс Макавой. И напоследък активно изневерявам на Тренера с него. Свалям де що ми попадне филм с негово участие. Много добър актьор е  Heart Eyes. Съвсем наскоро го открих и още не мога да му се наситя.  Mr. Green

Галче, ама нещо много грубо я копае градинката Джаред  Shocked. Чак се притесних за Фейчето - тя е нежна натура.  Grinning
оооооо Джеймс Макавой  smile3544откакто го гледах преди години в Becoming Jane съм му фенка до гроб  Joy

# 582
оооооо Джеймс Макавой  smile3544откакто го гледах преди години в Becoming Jane съм му фенка до гроб  Joy
И аз от този филм се влюбих в него  Heart Eyes. Страхотна роля прави там. Сега го гледам като невръстен младеж в Децата на Дюн и въздишам издълбоко  Laughing.

# 583
# 584
  • Разпиляна във въображението
И аз актьорът го знам от Децата на Дюн. Готин е Peace

Общи условия

Активация на акаунт