Отговори
# 195
Ember, добре дошла  Simple Smile А защо е това цедене? Аз изобщо не се цедя никога и съм сигурна, че му стига кърмата на бебето. Не виждам смисъл да цедя и да хвърлям освен ако нощем не "прелея", но досега не се е случвало.
Благодаря!
Ами уж за да стимулирам производството на повече кърма.Непрекъснато ми виси на гърдите, ето сега от 16 часа до сега ми е все на гърдите и продължава да зяпа и се сърди, явно не му стига.Обаче с цеденето въобще не ми се получава, нищо не мога да изцедя.
Akspet, напълно те разбирам. Crazy Simple Smile

# 196
Не се притеснявай, сукането на бебето е достатъчно, за да стимулира "производството" на достатъчно кърма  Peace И с дъщеря ми, и сега не се цедя и имам достатъчно. Първия път преди 10 години се цедих и си докарах доста проблеми, запушвания, болки и т.н. Полза от него не съм видяла обаче.

# 197
  • София
Gala и Akspet, и ние сме така. От 2-3 дни вече не иска да заспива след хранене, особено следобедните часове - мрънкане, рев. Не мога да разбера колики ли са това, глезене ли е. Да не говорим, че в момента, в който заплаче си мисля, че не се е нахранила добре и е гладна. Мисля че кърмата ми вече не и достига, а нямаме кантар.

За очичките - още от болницата са така.

Всички мои познати казват, че живот и здраве най-трудното е до 30-40 - я ден. Simple Smile

# 198
  • София
beb4o_fb, мерси за сайта Simple Smile

# 199
Според мен най-трудното е докъм 2 годинки  Simple Smile Е, с дъщеря ми никога не ми е било трудно, но май такива деца са рядкост. В повечето случаи първите 2 години са си доста изтощителни.

# 200
Зависи от децата, при някои трудното започва след 2-3години....и като цяло всеки период си е труден по свой начин, но важното е да има и много усмивки и радости, освен трудните моменти  Party

# 201
То се знае  Simple Smile Аз имах предвид под "най-трудно" по-голямото физическо изтощение за майката  Peace Иначе всички моменти са си хубави.

# 202
Да, аз разбрах, че това имаш предвид, но аз имам примери около мен на майки, чието физиеско натоварване и трудности са били по-големи на по-късен етап...и сестра ми и най-добрата ми приятелка с умиление си спомнят спокойствието и лекотата в това да гледаш малко бебе, в сравнение с това, което сега им се случва, грижейки се за вече порастналите си момченца на по 2-3 годинки...но при всеки си е индивидуално.

# 203
Е, да момченцата на 2-3 годинки доста енергия гълтат  Simple Smile Както и да е, да са ни живи и здрави, ще минем през всякакви периоди  Wink

# 204
незнам,но имам нужда да сравнявам с някой,защото изобщо не ми е ясно. сайтовете са супер -почвам да чета

# 205
Зависи от децата, при някои трудното започва след 2-3години....и като цяло всеки период си е труден по свой начин, но важното е да има и много усмивки и радости, освен трудните моменти  Party
С лора беше така - първата 1,5 година - дете мечта. Особено първите 6 месеца - спи, яде, слуша, а сега  smile3511 шило, за секунда не спира.

# 206
Мен сега друго ме мъчи и при нас е така с очичките и аз вече взех да се притеснявам ама сега се поуспокоих добре, че Галето запита Peace Моята бебка забелязвам че както си диша нормално, в  един момент започва да диша по очестено при вашите бебоци случва ли се? Което повече ме психира е че който я види и вика "А тя що така диша" ами де да знам и в родилното беше така и я изписаха в смисъл, че я прегледаха педиатри и всичко е ок ама аз съм станала такава психоза че ко да ви кажа.

vesy_evi - Мерси за албумчето и паролката Hug

# 207
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ ,НЕ СЪМ ОТ ПИШЕЩИТЕ,, НО РЕДОВНО ЧЕТА И ДА СЕ ПОХВАЛЯ И АЗ, НА 07.09 РОДИХ МОЯТА ДЕВОЙКА-ВИКТОРИЯ-2860,50СМ, ВЕЧЕ СМЕ В КЪЩИ И СЕ МЪЧИМ С КЪРМЕНЕТО ,ТРУДНО Я СЪБУЖДАМ ЗА ЯДЕНЕ,ДАНО СЕ СПРАВИМ СЪС ВСИЧКО, А КАК МИ СЕ СПИИИИ ooooh!

# 208
Честита ти принцеса Виктория! Да ви е жива и здрава, много да слушка и само да ви радва!

# 209
Моята бебка забелязвам че както си диша нормално, в  един момент започва да диша по очестено при вашите бебоци случва ли се? Което повече ме психира е че който я види и вика "А тя що така диша" ами де да знам и в родилното беше така и я изписаха в смисъл, че я прегледаха педиатри и всичко е ок ама аз съм станала такава психоза че ко да ви кажа.
Споко, и това е нормално. Peace
С лора беше така - първата 1,5 година - дете мечта. Особено първите 6 месеца - спи, яде, слуша, а сега  smile3511 шило, за секунда не спира.
Тва все едно аз съм го писала, само че при нас продължава четвърта година вече. И аз съответно лудвам. Crazy
Честито boni.m , да ти е жива и здрава малката принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт