Как да стигна от ЖПгара София до летището терминал 2

• 26 811
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
Ами не, тука в моя квартал до блока няма толкова голяма, обикновено са 1-2.

# 76
  • Монреал

Не коментирам измама, а само защо първият и последният са различно склонни да тръгнат на къс курс.

Да, разбирам, но освен ако не си работил в сферата, няма как да знаеш (сега вече знаем де  Laughing)- не може всички клиенти да са информирани по този въпрос.
За кой закон става въпрос - нямам си наидея, но по-нагоре бяха писали хора, които е трябвало да платят огромни суми - не вярвам да са си написали тези тарифи на стъклото.

# 77

Не коментирам измама, а само защо първият и последният са различно склонни да тръгнат на къс курс.

Да, разбирам, но освен ако не си работил в сферата, няма как да знаеш (сега вече знаем де  Laughing)- не може всички клиенти да са информирани по този въпрос.
За кой закон става въпрос - нямам си наидея, но по-нагоре бяха писали хора, които е трябвало да платят огромни суми - не вярвам да са си написали тези тарифи на стъклото.
Ами апаратът е тариран от метрологичен контрол и пломбиран - примерно за баснословна сума на километър преход Човекът има всички разрешителни, окачил си е тарифата на стъклото и всичко е законно Набутването на клиента става от недоглеждане
И аз мога да сложа в количката си в магазина бутилка вино закъм стотина евра, но на касата ще трябва да я платя Или да се направя на тузар в ресторант, а като дойде ред за сметката, да се окаже, че парите не ми стигат

# 78
  • Монреал
Да, с разликата, че ако хората видят тази тарифа изобщо няма да се качат - тоест е един вид измама, очаквайки клиента да се подлъже.
В супермаркета примерно, ако клиента се е объркал с цената с виното, може и да не го купи.

# 79
Да, с разликата, че ако хората видят тази тарифа изобщо няма да се качат - тоест е един вид измама, очаквайки клиента да се подлъже.
В супермаркета примерно, ако клиента се е объркал с цената с виното, може и да не го купи.
Че какво му пречи и на таксито цената да гледа? Се е потребител
А как ще коментираш, ако в ресторант не е догледал цената на виното и го е изпил?
Ще повръща ли?

# 80
  • Монреал
И аз това казвам, че АКО види цената - няма да се качи. Който не е догледал си е друга работа. Но за мен пак си остава измама - примерно за 10 км да платиш 100лв - не е нормално, пък и 100  табели да си е окачил с цената.

# 81
Би било измама, ако има нарушение на закон, наредба. Но няма.
Виж, за помпенето и помпите съм съгласен, че е измама в най-чист вид

# 82
 Не е измама,но е абсурд,и би трябвало да се прекрати с някаква наредба.

# 83
Още по зле!Измама е,но законна!

# 84
Ами окажете обществен натиск, в Разград такива проблеми няма

# 85
Ами окажете обществен натиск, в Разград такива проблеми няма
Нормално е в малките градчета да няма такива проблеми. Но в София има,и те разчитат именно на хората,които не познават града. За това измамниците са най-вече около гарата и летището. не на офицялните стоянки,а скрити наблизо,и заговаряйки хората,които излизат се надяват някой да клъвне и да се качи.

# 86
Добре, като оставим настрана такситата, нормално ли е в едно европейска столица да няма  градски транспорт, който директно да свързва летището с автогарата или  жп гарата? В други държави, в които съм ходила навсякъде от летището има било автобус, било влак, било метро, с които можеш да се придвижиш както до центъра на града, така и до автогара и жп гара. Може би само в София трябва да смениш два автобуса, като естествено трябва да си платиш и билетче за багажа....  Thinking newsm78

# 87
Добре, като оставим настрана такситата, нормално ли е в едно европейска столица да няма  градски транспорт, който директно да свързва летището с автогарата или  жп гарата? В други държави, в които съм ходила навсякъде от летището има било автобус, било влак, било метро, с които можеш да се придвижиш както до центъра на града, така и до автогара и жп гара. Може би само в София трябва да смениш два автобуса, като естествено трябва да си платиш и билетче за багажа....  Thinking newsm78

Не е нормално,но и като цяло градският транспорт в София е просто ужасяващо неудобен, нефункционален, морално остарял и потресаващо мръсен и гнусен.

# 88
  • Parsberg
До    Dave Lombardo
Искам да ти кажа ,че предвижването в София е кошмарно и да много по-лесно е предвижването в друга по-цивилизована държава.Аз бях в Ирландия и Англия и в двете държави от аерогарата до мястото където отивах стигнах без проблем и с нормално заплащане,до като тук и особено в софия има много нелоялни таксита така ,че не виждам какъв ти е проблема за моя  ГИГАНТСКИ ВЪПРОС.Когато ме интересува нещо питам ,а не да се правя на много смела и после да се оплаквам.
А до аерогарата стигнах точно за 2лв.и 50ст.С маршрутка до Плиска и от там с градски транспорт до аерогарата.
Не желая повече да се коментира тази тема защото се започна с обидите.Моля да се заключи темата ми.

# 89
Не знаех, че това да си цениш парите и да не си склонен да ги профукаш се нарича селяния...

Не се нарича селяния, ама вие като видите 'село' и скачате да се защитавате, без да вникнете в смисъла.
Селянче в кола ще рече да не се дивиш на различните пейзажи и да не показваш на шофера, че за първи път минаваш през тия красоти. Аз съм се държал така  Mr. Green Бях в Пловдив предвид много години за първи път в живота си, хванах си такси, и направих тактическата грешка да се дивя на някои сгради, да се зазапявам и изобщо всячески подсказах, че това място ми е ново и хабер си нямам в момента къде се намирам. Съответно шофера ме прекара през половин Пловдив Mr. Green Ма аз съм си винивен.
Това означаваше селянче, драги обидени гражданки.

Проблем, драга ми Нараиа (поработи за правопис, бтв, две деца имаш, на кво ше ги научиш?) с гигантския ти въпрс аз нямам, напротив, посмях се. Ама на връщане същото ли?
Не, на връщане най-вероятно и гарата, и летището ще са на съвсем различни места, а такситата ще са изчезнали  Laughing

Това е.
И последно - много ми е смешно как някой пуска тема, отговарят му, но ако е брутално , хм, глуповат, да речем и му се каже, авторът заключава че не желае повече да се пише, понеже имало много обиди. Е, аз ли съм черен, че посочвам глупостта, или този, който ръси нелепици?

Общи условия

Активация на акаунт