SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 31 525
  • 691
  •   1
Отговори
# 645
Самсара, толкова са, колкото и да не ти се иска вярва. Това е от 2007-2008-ма година, периода на стачката на сценаристите... да се радваме, че и толкова има, а и в трети сезон са концентрирани повечето от лековатите и забавни епизоди в целия сериал. Simple Smile Наслаждавай им се до подледната секунда, защото в четвърти сезон започва истинския екшън Wink  #2gunfire  Twisted Evil

Благодаря Dana!
Стачка на сценаристите ли? Интересно. Част от епизодите са наистина забавни, като този за Коледа, като изключим един момент с клещите и ръцете на Сам, направо ми призля.

Вчера гледах Мистериозно място и Правилата на войната, много готини епизоди.
Тепърва ми предстои 4 сезон, даже днес мисля да изгледам последните 3 епизода, които ми останаха от 3 сезон. Обаче, вече почти всяка вечер се замислям дали да не оставя на шкафчето до мен сол и светена вода  hahaha. И двете ги има вкъщи. Ей тъй за спокоен сън, мой.
А снощи като ми взе да ми присвятква нощната лапма, познайте...

Занапред сигурна съм където и да видя присвяткащо осветление все за демони ще си мисля  Twisted Evil

# 646
Гледах днес отново втори епизод и внимателно наблюдавах дали Сам е излъгал Дийн за бебето и причината да го заведе при Кембълите, но не ми направи впечатление като да е нарочно. Thinking
На мен пък продължава да ми се струва, че най-безсрамно излъга там. Ще почакаме още някоя и друга серия и то ще си покаже.

Фейче, и аз се опитвам да прокарам идеята, че Сам не е излъгал, но мараканки много са му набрали(точат му зъби с други думи) и никой не ме слуша Grinning
Което си е право, право си е - така съм му набрала и точа зъбки да го видя как прави набиранки в следващия епизод....... Mr. Green Laughing

Галче, направо живо си го представихме мъжкият Додж как е млад и мощен Mr. Green Иначе в следващия епизод се очертава да го опаткват, тъй че и аз се надявам да видя какво ли звучи вътре, сигурно ще да е някоя емо-песничка като тази: http://www.youtube.com/watch?v=ZbtQW7tPmOQ&feature=related

Joy Joy Joy И аз за този момент се сетих, но не ми се вярва да е пак такава музика. Сега нали ни представят образа на един закоравял Сам, като нищо може да дъни някакъв гангстерски рап  Laughing

bichito, гифчето е невероватно!   bouquet

Досега гледах някои конвенции (за незнам вече кой път)
И аз от време на време ги преговарям. Особено тези от Чикаго са ми много любими  Heart Eyes. Не е  истина какви зевзеци са по кънвеншъните.
А нали на този далаския като питаха кой е дошъл от най-далече се обадиха някакви българи?

Тук беше голям смях като Дженсън се появи с тениска с лика на Джаред и Джаред го бъзикаше, че никога не е изглеждал по-добре  Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 11:16 от Злата с метлата

# 647
Самсара приготви се за възмъжелия САм в сезон 4 Simple Smile е те там ве4е официално ще кажеш от кой тийм си Simple Smile
Аз отдавна се отказах да се задържа някъде. Прискачам си от градината на стадиона по няколко пъти на ден ... Лошо става като в бързината забравя да оставя градинарските ръкавици и отида с тях на Маракана Simple Smile Или като отида в градинката с мажоретни помпони  newsm18 много забавни моменти ама се свиква.
В този ред на мисли Simple Smile Може ли за такива като мен многоо ненаситни стадиона и градината да са на една ръка разстояние, че много уморително иначе.

# 648
Их, каква си-и-и... Осъществи мечта No1 на Ди-й-йн почитателките и няма да споделиш с другарчетата Crossing Arms . Като не искаш с думи, поне с някое описателно възклицание като 'Ах' или 'Мъ-ъ-ъ-ъ-ър-р-р'.
Добре де, хайде от мен да мине -  нека да е разказ в картинки  Mr. Green
...

...

Т.е. пет пъти (да видиш лесно ли ми е Crazy ) и после Сами се притичва на помощ - и-и-иха-а-а.
Радвам се за теб Laughing Laughing Laughing Peace Peace Peace .

Може ли за такива като мен многоо ненаситни стадиона и градината да са на една ръка разстояние, че много уморително иначе.

И едно до друго да са, то си е уморително Wink по принцип...

# 649
и после Сами се притичва на помощ - и-и-иха-а-а.
Нц, не се притичва Сами на помощ, просто показвам каква беше реакцията на Дийн най-накрая (скромно навела очи). Сами да си стои при теб.

# 650
и после Сами се притичва на помощ - и-и-иха-а-а.
Нц, не се притичва Сами на помощ, просто показвам каква беше реакцията на Дийн най-накрая (скромно навела очи). Сами да си стои при теб.

Гифчето издава истината, но хайде, от мен да мине. А Сами не си стои при мен, защото има много кандидатки, а само от време навреме Cry . И Ди-й-йн така Cry , но това е друга тема. Нали съм добра Innocent - споделям. Дори вече почти не скимтя, когато ме оставят сама през нощта пред мотела, защото а съм скимтнала, а са зарязали другите Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.

# 651
защото а съм скимтнала, а са зарязали другите Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.
Laughing И ти си ми скромничка.

Гифчето издава истината, но хайде, от мен да мине.
Няма какво от теб да минава. Сами може да ме утешава  Mr. Green само след като се спомине Дийн. Преди това - не  Naughty. И то само докато Дийн се върне обратно  Mr. Green Wink.

# 652
  • Разпиляна във въображението
Какви са тези скверни мисли за поредна кончина на Дийн Naughty

# 653
Какви са тези скверни мисли за поредна кончина на Дийн Naughty

и аз това се питам. Трябва първо всички да му се "насладим" и като не може да ходи вече с бастунЯ, тога да ходи дето си иска ....  Mr. Green

# 654
Аз викам да го държим вечно млад. Както виждаме вече толкова години, шест, той не остарява видимо, а просто става все по-прекрасен.

Малко фен арт

# 655
Споко, бе девойки, просто казвам, че единствения начин да се утешавам със Сами е при евентуалната кончина на Дийн, да не дава Господ. Освен това, както знаем, той не стои дълго умрял, така че ще се върне. А щом се върне ще му дам пътя на Сам  Twisted Evil.

# 656
Споко, бе девойки, просто казвам, че единствения начин да се утешавам със Сами е при евентуалната кончина на Дийн, да не дава Господ. Освен това, както знаем, той не стои дълго умрял, така че ще се върне. А щом се върне ще му дам пътя на Сам  Twisted Evil.

Насочи го към мен  Twisted Evil Twisted Evil

Аз викам да го държим вечно млад. Както виждаме вече толкова години, шест, той не остарява видимо, а просто става все по-прекрасен.

Така е. Той е от типа мъже (Шон Конъри), колкото по остарява, толкова по хубав става  Blush

# 657
  • # супернатурална #
Ха, тъкмо да дам заявка и bichito ме изпредварила Crossing Arms. Ей, не мой се вреди човек Laughing
prisson, тази конвенция от Далас имаш ли я със субс, аз преглеждам от време на време за нови, но май не съм я виждала newsm78
Злате, ха така, похвали се, та да ти завидим Laughing

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 16:06 от Г. Краули

# 658
Момичета, знаете ли друг сайт за правене на гифчета освен gifsoup Sad

# 659
А нали на този далаския като питаха кой е дошъл от най-далече се обадиха някакви българи?
Да, точно в тази. Попринцип знам, че и на други конвенции е имало българи, но там за пръв път ги чух, че се обадиха и много се изкефих.

prisson, тази конвенция от Далас имаш ли я със субс, аз преглеждам от време на време за нови, но май не съм я виждала
Нямам я (все още  Grinning). Може би няма да я превеждам цялата, но определено ще сложа моменти от нея в някое funny moments-клипче. Само, че не знам кога ще е това, понеже от месеци си стоя на конвенцията от Барселона и още не съм я довършила.

Момичета, знаете ли друг сайт за правене на гифчета освен gifsoup Sad
Незнам дали ще ти свърши работа, но погледни този http://www.gifninja.com/

Общи условия

Активация на акаунт