"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз за срещата съм на лице и без ремаркето  Hug Щом е събота баща и ще я гледа  Peace

# 106
  Брех, остана малко време и за компютър..оправих гардеробите, правих поканата за РД на детето.., изпрах два чувала прибрани зимни дрехи. И още енергия имам, чудя се на един спанак дали да го почистя и попаря, ама май ще си го оставя за утре Laughing

Отчет за днес:
з- тутманик, малко шоколадово десертче/куча марка/
о- половин гювече без хляб/ сирене, домат и яйце беше гювечето/
в- стириопорчета Mr. Green

Ох, вече няма да правя тутманик или ще е половин доза. Хапнах едно парче, не съм прекалила, явно обаче като е домашен и не е фраш с боклуци много ме засища да му се невиди. Гювечето и без това беше доста малко, а аз само половината хапнах.

Айде гуш за всички и лека вечер, утре дано имам повече сили да попиша Hug

# 107
Хайде и аз отчета за днешното меню:
7.00 - 4 cookies, 2 резенчета кекс и един туикс - кръвното ми нещо много ми пада напоследък и ме избива на сладко.  Sad
~2.30часа във фитнеса~
13.00 - руло стефани и салата
17.20 - ръжени сухарчета и сиренце и чаша мляко

Абе, тия стириопорчета вкусни ли са? На какво имат вкус? Че днес се чудех да си взема ли, ама нещо не им се доверих...

# 108
  Изу, вкус нямат..но засищат, това е моето мнение. Безсолни, безвкусни..поне не са гадни, миризливи и т.н Плюсовете им са повече от минусите Laughing

# 109
Ще ги пробвам някой ден... въпреки че не обичам безвкусни храни.

# 110
Добър вечер и от мен! Hug Hug Hug
Мисля утре да пробвам стиропорките с домашна лютеница за вечеря.Какво ще кажете-системно ли е? Rolling Eyes
Миме-то,що сътвори днес?Че ме болят палците! Hug
Жасииииииии? Hug

# 111
  • ВАРНА
Добър вечер и от мен! Hug Hug Hug
Мисля утре да пробвам стиропорките с домашна лютеница за вечеря.Какво ще кажете-системно ли е? Rolling Eyes
Миме-то,що сътвори днес?Че ме болят палците! Hug
Жасииииииии? Hug

Какво има в лютеницата? Олио?

# 112
Амииииии,малко има! Embarassed
Тъкмо се зарадвах как ще си разнообразя вечерите.Ами с какво да бъде? newsm78

# 113
тъй тъй

писали сте, писали Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

а аз имам още от старата тема да чета..   Crazy

Стелету  bowuu Flutter Тея пуканки как се случиха, а Simple Smile  Naughty

Мен тази вечер ме водиха "на кафе" и сладки приказки, които аз обилно полях с минерална водица... което ми напомня - продължавам да съм много жадна и да се наливам (в буквалния смисъл) с вода.

Момичета, продължавам да се чудя системно ли е печени картофки (в тефлонова тава) и сирене?

да ви кажа какви ги папках днес:

Имах страшно хаотична закуска - не успях да разбера какво ми се яде и... - 1 кроасан, 2 бисквити с някакви пълнежи и един изостанал киндер пингуи (имам четиригодишен племенник)

Обяд - колежката ме заведе на обедно меню и - 1 таратор, 2 чушки с кайма и ориз, 1 ябълка

Вечеря - 2 кебапчета

# 114
  • ВАРНА
тъй тъй

писали сте, писали Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

а аз имам още от старата тема да чета..   Crazy

Стелету  bowuu Flutter Тея пуканки как се случиха, а Simple Smile  Naughty

Мен тази вечер ме водиха "на кафе" и сладки приказки, които аз обилно полях с минерална водица... което ми напомня - продължавам да съм много жадна и да се наливам (в буквалния смисъл) с вода.

Момичета, продължавам да се чудя системно ли е печени картофки (в тефлонова тава) и сирене? Май само картофи е системно.. Отивам да чета първа страница...

да ви кажа какви ги папках днес:

Имах страшно хаотична закуска - не успях да разбера какво ми се яде и... - 1 кроасан, 2 бисквити с някакви пълнежи и един изостанал киндер пингуи (имам четиригодишен племенник)

Обяд - колежката ме заведе на обедно меню и - 1 таратор, 2 чушки с кайма и ориз, 1 ябълка

Вечеря - 2 кебапчета

Нахрани ли се с двете кебапчета? И аз след такава вечеря пия доста вода и, съответно, сутринта имам плюсче. Може би солени ми идват кебапчетата....
         Печени картофи за обяд може, със сирене също може  Peace
         Обяда ти днес е бил много хубав  Hug

# 115
добро утро от мен и хубав ден! newsm10

# 116
Добро утро и от мен.
Влизам набързо и отивам да чета, че тъй тъй съм без дете поне да се възползвам.
Освен олиото, захар май също се слага newsm78. Излисли си друго за мазане. Жанито ми беше споменала за печени сливи в МВ-то. Ставало като сладко Peace
Елена , катрофи може да смесваш със всичко друго, но не и смесо. Сирене, кашкавал и т.н. може с картофи Peace

# 117
това си мислех тъкмо днес - за картофите и месото и че мусаката е приемлива само за закуска, когато пък замен не върви с кафето. може би ако си махмурлия... но това не би било системно. та това с мусаката мен лично ме натъжи. е, сигурно ако се стигне до запазване и поддръжане на постигнатите килограми, мусака от време на време не би било трагедия системна. а и в едно домакинство колко се готви мусака - не е всяка седмица я, даже не е веднъж на 2 седмици...

днес съм - 300 гр. надолу. тихичко ура!

# 118
Влизам да се похваля-днес Кантарев ме възнагради за системния вчерашен ден-имам нов минус днес-цели 800 г.  Party
Менюто ми за днес го обмислям още-закусих 2 препечени филийки с малко шпек и кашкавал,няколко зърна грозде.Мисля и нещо сладичко да хапна,за да не търся после  Wink
Обядът ще е пак пил.супа като вчера,за довечера ще видим.Вчерашната вечеря много ме засити,но няма всеки ден това да ям,ще видим.Може и един голям таратор да си направя  newsm78

# 119
Пфуу... Аз пък имам плюс  Sad То вярно, че сега ми се пада да съм пред/в ОВ, ама пак... Не е приятен плюс от 1.6 кг.  Sad Днес ще го карам по-леко от вчера... пък дано да го изчистя...

Общи условия

Активация на акаунт