"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета. Напоследък нямам време да ви чета много-много или пък да пиша. Настинката все още ме мъчи, а сега съм и пред МЦ, та направо се чувствам като парцал. Системна съм, въпреки че в момента ме тресе за нещо сладко.  Crazy Ама няма. Поне не до утре сутринта.

Браво на всички минуси! Добре дошли на всички новодошли  Hug

# 631
Бе девойки, какви са тия градски легенди - аз пък да ви кажа, че като родих щерката преди 9 години, свалих 25 кила с фитнес за 1 година, пък никаки мазнини не си бях затворила и не се бях набила. Много зависи какви упражнения правиш - дали за сваляне или за натрупване на мускулна маса. Ако се работи повече с малки тежести и много повторения и се правят аеробни тренировки, няма как да качиш маса и да станеш бичме. А с аеробика пък е просто смешно да се твърди, че се пълнее. Аз поне съм ходила около 8-9 години почти ежедневно на аеробики, степ, танци, тае бо, имам опит в тая насока.  Peace
А и понятието интензивна тренировка какво ще рече? Щанги или танци? То и художествената гимнастика изисква интензивни тренировки, пък я ги вижте гимнастичките.
Та идеята ми е - аз ще си ходя на пилатес, аеробика, зумба, степ и подобни (но не на фитнес с тежести) без абсолютно никакви притеснения, че ще стана като щангист. Пък като отслабна, пак ще си говорим.  Grinning

# 632
Алелелеле, пак ще изпаднем на втора страница!!!

Бърз отчет - в понеделник /след пиянските системни изпъления - 4 жени + 4 бутилки сухо червено, малииии  Blush/ - редовният плюс, в числово изражение 98,3 или +1,3кг от съботното замерване!!! Във вторник - по случай Честит вторник - 97,2 или -1,1кг  newsm78
Днес /сряда/ - послучай първи ден МЦ - 96.00кг  #Crazy Или само -500гр от най-ниските кг за миналата седмица, но все пак нова цифричка за линийката  hahaha Joy

Бележка - нещо странно става с моят цикъл - последните два месеца ми идваше с цяла седмица по-рано от обичайното, днес ми е една седмица по-рано от предишните два!!!  newsm78 Някой друг да има подобни циклови извращения?

По повод упражненията - аз не съм привърженик на фитнес, трениране с тежести/свободни или машинни/ и други от този сорт, но ... упражнения си трябват  wavey   261uu. Има достатъчно варианти за "леко" трениране, което не води до ефекта описан от Жането /пази боже!!! / - пилатес, каланетика, йога, плуване, аква-аеробика, обикновен стречинг, гимнастика/и тази на Мириманова не е много лесна за начало/, 5-та тибетци, танци, зумба и разбира се аеробни упражнения с голяма продължителност и ниска интензивност/които най-добре горят тлъстинките/ - номер 1 за мен е ходене пеша или на пътека, от 45мин до 1 4ас, с темпо при което макар и леко задъхана, да мога да водя разговор/ама що пот се лее през това време, ви е бедна фантастиката  hahaha Joy rotfImbo rotfImao/
Но това всеки го решава сам за себе си - кога и с какво ще се занимава!!  Peace

Та така!! Хайде ала-бала портокала!!!
P.S. - Жассс Hug Писали сме заедно!! Напълно подкрепям плана ти за подривна дейност на мазнините!!!  smile3501 smile3532 newsm44 newsm68

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 19:37 от divimo -66,8

# 633
Жаси,права си за физическото натоварване.Определено има разлика за какви тренировки става въпрос-и гимнастичките,и щангистките тренират,и то ежденевно,ама изглеждат съвсем различно,нали  Laughing

Аз днес имам минус,но ще го отчитам наведнъж в понеделник.
Нямам много време да пиша,но се стремя да ви следя  Peace

Ето и днешното ми меню:
закуска-една Наполеонка,малко шоколад и малко луканка
обяд-йок  Twisted Evil /нямах време,излязох в 12 и се прибрах в 5,а и късно намерих време за закуска/
вечеря-тиквички,печени на грил-тигана,объркани с малко кисело мляко и соев сос,2 печени чушки

# 634
Здравейте. Hug
Аз също имам минус,но ще се отчитам в края на месеца,за повече нямам време.
Много успехи ви пожелавам.

Лека вечер.

# 635
Може ли малко помощ....  Sad
АЗ пак се провалих, не знам какво ми става и защо все не успявам, решила съм че това е моя режим, не искам никакви диети...не искам да ям само мръвки и т.н. Справям се добре, докато не дойде вечерята и някой (я свекърва ми, я мъжа ми) не реши че ще пържи картофки примерно и всичко отива на кино  Confused Така ви се възхищавам, така ви се радвам и толкова лесно ми се струва...пък не успявам. Да взема да се опитам по стриктно че така като си викам "абе то е лесно" май няма да стане. Приемам всякакви съвети как да надвия себе си, освен силна воля  ooooh! Дали да не започна да си водя тетрадка...?  newsm78

# 636
  • Враца
герганче,
просто си дай малко време да свикнеш с мисълта, че вечерята трябва да ти е по-различна от досега. не се свиква лесно, но като веднъж стане- няма проблеми. на мен ми трябваха месеци наред. на други момичета им е по-трудно с ранният час на вечеря да свикнат.... ще врезеш в ритъм, само не се предавай заради някое прегрешение! Hug

# 637
  • ВАРНА
Може ли малко помощ....  Sad
АЗ пак се провалих, не знам какво ми става и защо все не успявам, решила съм че това е моя режим, не искам никакви диети...не искам да ям само мръвки и т.н. Справям се добре, докато не дойде вечерята и някой (я свекърва ми, я мъжа ми) не реши че ще пържи картофки примерно и всичко отива на кино  Confused Така ви се възхищавам, така ви се радвам и толкова лесно ми се струва...пък не успявам. Да взема да се опитам по стриктно че така като си викам "абе то е лесно" май няма да стане. Приемам всякакви съвети как да надвия себе си, освен силна воля  ooooh! Дали да не започна да си водя тетрадка...?  newsm78

Ама ти още не си ли започнала дневника?  Wink Grinning Наистина, измисли какво ще вечеряш утре, но да е нещо засищащо, ако трябва насила се натъпчи... Като опържат картофките, отдели си малко за закуска, като предупредиш никой да не ти ги пипа  Grinning  А ти, вече хапнала добре  нещо системно, отиди в другата стая, ако трябва, за  да не ги гледаш... занимавай се с детето, гледай тв, седни на компютъра... въобще отвличай си вниманието. Ако много ти се прияде, лапни една хапка сирене, изпий една голяма чаша вода и пак в другата стая  Grinning   Hug

# 638
Трън в Очите, Мляко с нес благодаря ви за подкрепата   bouquet Очаквах да ме изритате задето само мрънкам че не се справям  Blush Правя си нова линийка с утрешна дата, правя си дневник и почвам  Naughty Няма едни картофки, пържени кюфтета и лазня да ме спрат по пътя към успеха  Wink

# 639
Няма едни картофки, пържени кюфтета и лазня да ме спрат по пътя към успеха  Wink
Правилно. Храната няма да свърши, и след като отслабнем пк ще има същите неща. Само трябва да запрем лакомията някъде и да си спазваме Системата. И аз от утре слагам новото начало - даже меню си измислих вече hahaha Joy

# 640
За хората като мен, които са по цял ден пред компютъра и после вкъщи с детето - увеличаването на физическото натоварване си е направо задължително. За мое огромно щастие свалих по-голямата част от килата, докато бях по майчинство, а в същото време беше топло и приятно за разходки. Ако тепърва не се вкисваше времето и нямах ангажимент да съм в точен час вечер вкъщи, с огромен кеф бих се прибирала пеша от работа.

Тъй като няма начин да го осъществя този план си мисля да се запиша на танци. Ще видим.

Днес: з. малко Фитнес с мляко
о. бейк-ролс, царевица
в. салата, извара с чушка и лук

# 641
Здравейте , девойки  Hug
Почивката свърши, вече съм у дома и след две несистемни седмици от утре пак съм във вашите редици. Щом се претегля  ще коригирам и линийката ( само дано не е в изходната позиция   Praynig )
Лека и спокойна вечер   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
аз и днес съм с малък минус. така малките миснуи от последните 3 дни правят един по-значителен минус   Wink

герганче - четох една книга тия дни. за един адвокат-работохолик и хиена, дето получил удар в залата, ама оживял и после зарязал всичко, отишъл в индия и си променил живота. та там имаше една много мъдра мисъл, която не мога да цитирам буквално, но перефразирана в посока храна и хранене би звучала като: 'мислиш ли, че  на смъртния си одър би съжалявала, че не си изяла още една порция пържени картофи.' за много неща можеш да си задаваш този въпрос - за картофите, за някой, който те засича с колата, за несгодите на работа, като се скараш с мъжа си, ако те дразни някоя продавачка, за пакостите на децата, за какво ли не. при мен лично понякога действа, а друг път не - зависи колко съм ядосана на дадената ситуация. във връзка с храната обаче при мен винаги действа, само дето за мен изкушението не е порция пържени картофи, а пакет тоблерони например (преди 2 дни ми донесоха голям такъв от безмитна на летището и сега чисто възпитателно си го държа на кафе-машината, за да го виждам непрекъснато), парче торта на рожден ден и т.н. дано и при теб помогне това или другото, чисто практическото, което другите мацки ти предлагат  Peace

# 643
Добро утро.
Защо няма кафе и закуска Rolling Eyes

Аз от днес започвам сериозно, но в комбинация с интервалното. Ще гледам да изкарам 1 месец да видим какъв ще е резултата.
Днес закусих с една чиния мусака с кисело мляко и 1 кряйщник бял хляб. Много добре ми дойде, за сега ми е тежко, дано изкарам до обед Joy Joy Joy

# 644
Добро утро!

Адаш - Мерси за кафето и закуската!

Дивиии - Браво, мацинко! Хайде остават още 40! Супер..... Ти си мойта гордост....

Аз пък имам едни минус 200 гр или 109,3...Ама си им се радвам! Мои са си!

Жаси - И аз искам да се запиша на народни танци, но сега просто няма шанс! Иначе и аз съм за всякакви упражнения!

Хайде гуш от нас и хуубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт