"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 053
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте сладурки  Simple Smile Имам минус уеееееееееее newsm44 1,300кг . Линийката ми не е вярна , бях 71,800 , а сега 70,500 . Това за около 10 дни . Като не съм била много стриктна , защото свиквах с ранния час на хранене . А по - рано бях 69.400 , затова ви питах има ли някой който да е качил в началото  Sad Ама нищо тръгна на долу кантара това е хубавата новина  Party  този резултат е от последните два дни .
За Riccota , който питаше - това е като изварата , но има малко по различен вкус ... Аз я ям редовно сутрин с Криспи и върху нея пилешко филе и зеленчук - чушка , домат , краставица ... Още съм правила задушени зеленчуци и си добавям рикотата . С две думи ползвам я като сирене  Simple Smile
Меню за деня : з - две криспита намазани с сирене , грозде , кафе с мляко и няколко бисквитки
Обяда и вечерята ги ядох в 4 и 30 след обяд - зеленчуци - зелен фасул , броколи , домати , тиквички готвени на пара с малко сол и поръсени с около 50 гр. ементал , два айряна и едно кафе с мляко .
Имам проблем да ям на обяд и обяда винаги го комбинирам с вечерята и ги ям на едно , което сигурно не е добре , защото пропускам едно ядене . Ако някой има идеи какво да се хапва бързо на крак  Hug  ?

# 706
мигс - 10х - аз питах за рикота. ще опитам, че така не става за ядене;

олумпус не виждам в кофичка в кауфланд. купувала съм насипна олимпус от там и беше гадна по моему;

днес имах абсолютно несистемен ден и то съвсем не по моя вина - в ДД ръженото хлебче беше свършило и ядох бейгъл с бяло, вечерята и тя така тръгна объркана тъй че приключих с 2 ябълки и 6-7 хапки спагети от на децата. поне имах 3 хранения и приключих в 6  Rolling Eyes  гледам, че кантарът показва обичайните килограми/грамове като за вечерна тежест. да видим утре и натам до понеделник как ще е. рапорт даден, рапорт приет  Wink

# 707
  • Бургас
Добър вечер!  Grinning
Отчетът ми за днес е следния:
з: пица, кафе със сметана, 3-4 локумчета;
о: картофи, салата зеле с моркови;
в: кисело мляко, сухар, около 50г кашкавал.
Това за хрома ме заинтригува, но не толкова заради намаляването на апетита за сладко, колкото заради това, че намалял лошия холестерол. Аз за щастие нямам този проблем, но мои близки го имат, така че статията ми беше полезна  Peace
Лека вечер!

# 708
Изварата Олимпус я има и в Кауфланд. Първия път от там си взех, че в Била (по някаква неведома причина) всички сирена и млечни продукти са на едно място, а изварата на съвсем друго - при майонезите и салатите. newsm78 И не успях да я открия веднага.

Ей, добре ме подсетихте да си взема от стиропорчетата за офиса.

От както съм на работа вечерям по-често между 6 и 7, защото се прибирам тогава, а и ми е по-лесно да си направя салата у дома. Но съм решила, че като сменят времето ще вечерям преди тръгване от офиса. Та, стиропорчетата добре ще ми дойдат.

Днес забелязах един тлъст минус, ще си го къткам до понеделник, за да мога да се изфукам. Crazy

з. банан, капучино, един бонбон по някое време
о. сухари с млечна салата
в. две ябълки, един портокал и 200 гр. котидж сирене

# 709
Wink Аз,затова попитах за ябълковия пектин,ако може в началото да се взима.
Не знам дали може, но 2 месеца го пих и пак отслабнах с 10 кг.

# 710
Добро утро!

От известно време не съм писала, но продължаваме да се борим с вируси и кашлици, ходихме на пулмолог и т.н. и т.н.

Иначе съм 109,2. Не съм била системна, защото не съм имала време да хапвам, но в момента това е най-малкия ми проблем....
Честито на всички с минусчета, когато имам малко повече време ще пиша!  Hug

# 711
привет и от мен:)
тъй като аз съм от скоро ,не се меря все още, по - скоро се стремя да се нагодя към този стереотип...без сладко когато си поискам, да внимавам как комбинирам храните, да вечерям рано и така.... не е лесно, все пак съм така от понеделник, не знам при вас колко време е отнело, но аз се надявам, че поне от понеделник ще успея да вляза в по - сериозната рамка Simple Smile иначе:
 закуска: 2 филийки хляб Бонус с яйце и сирене + кафе

обяд : все още не съм решила
 вечеря: мисля да е кисело мляко и някакъв плод.... днес наистина ще се постарая да е 6, пък да видим!

# 712
Сутринта гледах доц.Байкова каза разни неща които може да са ви интересни... Примерно че е хубаво два поредни дни да се яде едно и също, защото първия ден огранизма си е набавил каквото му е трябвало и втория ден си казва "а аз рибата вчера я усвоих, днес нямам какво да взема от нея"  Wink
Днес закусвах сандвичи, кафе и чаша кола, че я гледам в хладилника от вчера на обед  Embarassed
На обед ще ям зелето от вчера но без месо, със сухар  Wink

# 713
Сутринта гледах доц.Байкова каза разни неща които може да са ви интересни... Примерно че е хубаво два поредни дни да се яде едно и също, защото първия ден огранизма си е набавил каквото му е трябвало и втория ден си казва "а аз рибата вчера я усвоих, днес нямам какво да взема от нея"  Wink

Нейните режими лежат главо на това правило, аз честно казано не го вярвам много.

Засега добре ми върви задържането на килограмите, правя масажите с кафе и се мажа с мумио. Включих вече и редовни физически натоварвания, засега вкъщи, надявам се скоро и в залата. Основно гледам да спазвам вечерите, и то защото така спя по-спокойно.

# 714
Здравейте!
Ето и менюто ми за днес:
З- Кексче от трици, 1/2 нат. шоколад и чай
О- Леща яхния, салата от домати
В- 2 печени пил. пържолки

Имам и малко минусче, но нали в понеделник е отчета?! Ако го задържа до тогава, ще се похваля Simple Smile)))

Steletu , дано бързо се оправя малкия! И ние карахме пневмония преди 20-тина дни и още си влачим хрема и лака кашлица.

Весел и отслабващ уикенд, момичета!  Hug Hug Hug

# 715
  • Враца
по логиката на доц. байкова, тия 200-килограмови хора в америка, които  се тъпчат само с бургери и пържени картофи / по телевизията съм гледала/ трябва да са като фиданки, щото не усвояват бургерите?  newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing

# 716
Поръчах си книгата с рецепти на Мириманова,вече я чакам с нетърпение. Flutter
Отслабвам с добри темпове(3.5 кг от 29 .09. до момента).Продължавам. Hug

# 717
по логиката на доц. байкова, тия 200-килограмови хора в америка, които  се тъпчат само с бургери и пържени картофи / по телевизията съм гледала/ трябва да са като фиданки, щото не усвояват бургерите?  newsm78 Laughing Laughing Laughing Laughing

Ами има логика и в твоето мнение, но съм чувала и от други места че ако се яде една и съща храна води до отслабване  Rolling Eyes  Пък и едва ли само бургери ядат  Laughing

Ванчето поздравления, отлични резултати   bouquet

# 718
  • Враца
е да, аз малко иронично го подметнах това за само хамбургерите.
а доц байкова прилага нещо средно между плодолечение, лечебно гладуване, нискокалорийна дието и т.н.
вярно, 5-6 хранения има на ден, ама и аз да ям 5 пъти на ден по 1 плод ще отслабна, и още как Rolling Eyes

но това не е за тая тема баш.
тук си ядем и туй то! Grinning

# 719

но това не е за тая тема баш.
тук си ядем и туй то! Grinning

Хапвам си с кеф и никаква вина не чувствам Hug(както беше преди "системата",защото досега да ми е вкусно ,да съм се нахранила и да не ми е гладно с часове ,неминуемо водеше към  напълняване Tired).
Сега просто ям и отслабвам.Харесва ми! Heart Eyes

Герганчето,мерси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт