Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 57 107
  • 533
  •   1
Отговори
# 135
Във сряда и аз не можех да качвам снимки, съобщението беше същото като на соня
иначе моят там съм anjeelina

Това е защото си създала нов обект, който го е нямало в Триваго, но не както трябва, а автоматично като си качила снимки. После системата не ти позволява да сложиш други снимки към този обект. Затова, ако не намирате обект е добре да пишете за помощ на някой редактор, той ще ви помогне да го намерите, а ако го няма, може да го добави.

# 136
  • София
Благодаря.И аз с такъв проблем Embarassed
Ами ще се учим няма как,цял живот Peace

# 137
Аз днес се справих със снимките,без никакъв проблем ThinkingНезнам,как го направих.Сега обаче искам друга помощ.Както писах имам 2 мнения,които искам да редактирам.Не виждам никъде редакция ThinkingСега наново ли да ги пиша или просто не виждам къде да вляза?Знам,че има редакция,защото съм я ползвала,но веднага след като напиша мнение.Сега не виждам ThinkingОфф..,много съм неорентирана още там Crossing Arms

# 138
Соня, в профила ти до мненията има едно кръгло с %и, кликваш на това кръгло и ти дава възможност за редакция. Това обаче е само възможно докато мнението не е одобрено още.

# 139
Благодаря,Татяна!  bouquetИзлезе ми ето това:
"Интересна информация, но наистина е само информация, моля добавете и мнението си."
Ще пиша впечатления,като имам време отново.Ама как съм се отплеснала...Има ли значение как се пише мнението?Аз съм малко многословна и колкото и да се опитвам не мога да се побера в 4-5 изречения. Thinking

# 140
Благодаря,Татяна!  bouquetИзлезе ми ето това:
"Интересна информация, но наистина е само информация, моля добавете и мнението си."
Ще пиша впечатления,като имам време отново.Ама как съм се отплеснала...Има ли значение как се пише мнението?Аз съм малко многословна и колкото и да се опитвам не мога да се побера в 4-5 изречения. Thinking

Соня, аз виждам само едно твое мнение. Предполагам, че това, на което виждаш този надпис е вече с червен кръг, т.е. е било отхвърлено и не можеш вече да го редактираш, а ще трябва да го напишеш наново. Различните цветове на кръгчетата обозначават различен статус на мнението или снимката.

# 141
Така е Алекс99,ще го пиша отново ConfusedКойто не внимава WinkКак виждаш само едно мое мнение?Аз имам цели 12 ThinkingИмам вече и 5 снимки Simple SmileГрешката при снимките ми е била,че пишех имената на хотелите на български.Името на хотел Париж във Вегас си го има като Paris.Mоже и да греша,де ThinkingНамерих те. PeaceИнтересни места си посетила PeaceА можеш ли да ми кажеш как да ида до снимките,които съм качила. ThinkingСега ще намеря и другите момичета да попрочета къде са пътували GrinningЛека нощ от мен!  bouquet

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 03:21 от sonq.

# 142
Здравей и аз те намерих правилно вече, гледала съм друг потребител. Да, наистина имаш 12 мнения, моя грешка.

За снимките - горе вдясно "Моето trivago" - После имаш надпис Операции и падащо меню - от там избираш Качени снимки. Там ще може да видиш статуса им.

# 143
  • София
.Има ли значение как се пише мнението?Аз съм малко многословна и колкото и да се опитвам не мога да се побера в 4-5 изречения. Thinking
Защо 4-5 изречения? Няма такова ограничение, напротив колкото повече впечатления за един обект споделиш, толкова повече хора ще ти дадат високи оценки.

# 144
И аз да се запиша тук.
От една година съм регистрирана в Триваго, а едва от скоро започнах да качвам снимки и да пиша мнения, благодарение на една съфорумка.  Heart Eyes

Hug

# 145
Aleks99  bouquetБлагодаря пак!

Защо 4-5 изречения? Няма такова ограничение, напротив колкото повече впечатления за един обект споделиш, толкова повече хора ще ти дадат високи оценки.
Защото прочетох,че пише:"Моля,напишете вашето общо впечатление.Можете да опишете детайлите по-късно" Та затова.Чудих се кога по-късно. ThinkingКато гледам има мнения,които са много дълги,та няма да се опитвам толкова да сбивам моите.Тенкс!  bouquet

Като цяло ми е много интересно там.И да пиша и да чета Peace

# 146
Aleks99  bouquetБлагодаря пак!

Защото прочетох,че пише:"Моля,напишете вашето общо впечатление.Можете да опишете детайлите по-късно" Та затова.Чудих се кога по-късно. ThinkingКато гледам има мнения,които са много дълги,та няма да се опитвам толкова да сбивам моите.Тенкс!  bouquet

Като цяло ми е много интересно там.И да пиша и да чета Peace

Няма защо.

Под по-късно се има предвид на следващата страница. Когато опишеш общите си впечатления има бутон други детайли и там се отваря друг прозорец, където може да допишеш за различни неща като достъпност, цена, трябва да се види и т.н.

# 147
  • София
Sonq, моля обърни се към гида си. Уверявам те, може да ти е много по-полезен отколкото очакваш.

# 148
  • след Околовръстното
Напротив, работят редакторите, дори и в този късен час, но напливът е огромен.  Нашата работа може да се улеснява много ако се чете във форума, какво се изисква от едно описание, и да се спазват правилата на играта. Днес 90% от описанията трябваше да се пишат изцяло наново, това отнема много време и следователно опашката се движи по-бавно.

По този повод да попитам и аз нещо.
Прави ми впечатление, че само в нашата платформа има за одобрение хиляди нови обекти, линкове, мнения и т.н. Не визирам само описанията на хотелите, за които всеки се бута сега.
Защо в другите платформи /английска, гръцка, руска и т.н./ нямат такива опашки от чакащи, да не кажа, че всичко им е на нула?
Много са ни потребителите или са ни малко одобряващите?
Някъде явно нещо куца по веригата.

# 149
  • Бургас
Имаме правила, които трябва да спазваме и наистина трябва да се пренаписват тези, които "куцат". Освен това трябва да се пише и писмо до потребителя с подробни обяснения какво трябва да подобри в писането си, т.к. няма родени научени...

Оказа се, че не е точно така или поне не се практикува от всички редактори, които преглеждат описанията за одобрение. През първия ден от играта написах 13 описания и нито едно от тях не е от 2 изречения или копирано от другаде. Старала съм се при написването на всяко едно от тях и не мисля, че имаше такива, които да са за 0% т.е. отхвърлени категорично! Първите 5 от тях са одобрени - заслуга имат Татяна, Ани и още една редакторка. Взели са предвид, че съм новак в тази област и са били снизходителни, преработили са описанията, за да отговарят на условията (апропо има ли в тамошния форум къде да се прочете повече за изискванията при писане на описания, по какви критерии се оценяват и полезни съвети, защото аз така и не открих, а ще ми бъде интересно и полезно да прочета такива Praynig), дали са ми кратки съвети и са ми посочили в кое греша. Оттам нататък обаче, редакторите са действали на принципа - може да сме строги, но за сметка на това безкомпромисни, за да действаме по-бързо. Или поне аз останах с такива впечатления - не просто да са ми оценени по-слабо следващите проверени описания, а директно са изтрити и отхвърлени - без преработка и без разбиране, че това са ми първи опити все пак. За 2 от тях основната причина, която е посочена, че са по-къси от изискванията - ами тогава ги оценете по-слабо или принципът е: одобрено със 100% или отхвърлено с 0% Rolling Eyes Получи се точно това, което бях писала по-напред - докато получа първи насоки и препоръки, вече е минало време и съм написала доста описания, като само последните 2-3 са след спазените указания (поне според мен) и като гледам как е тръгнало, няма да останат много от тях и язък за положения от мен труд и за вложеното време. А аз наистина отделих много време за това и плановете ми бяха да продължа да го правя, защото хем ми беше интересно, хем имах планове за евентуалните парички. Сега, обаче, ентусиазмът ми е почти успешно секнат Tired

А за горното мнение - и аз съм забелязала това и се чудех Thinking Затова и отбелязах, че в класацията не присъстват българи. Интересно ми е като се удари чертата след тази игра примерно, да разбера колко описания има написани в отделните платформи и какъв е процентът от тях, които са прегледани от редактор и одобрени newsm78 Наясно съм, че това няма да се случи, но и съм сигурна, че нашата платформа няма да е в челните места (за съжаление).

Общи условия

Активация на акаунт