Сватба без благословията на родителите?

• 8 176
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Съседи на свекърва ми не отидоха на сватбата на дъщеря си, която се омъжи за 22 години по-голям мъж, разведен, с две деца от първия брак. И  никой от близките им не знаеше, че се е омъжила. Много тъжно. Доколкото знам, сега имат 2 деца, семейство са повече от 10 години, тя е на 40 и няколко, а мъжа и - дядка. Свекърва ми казваше, че се взели по голяма любов.
newsm78 Дали за тях е било много тъжно? И защо наричаш съпругът и дядка , че той явно е на около 65 години.

# 46
Бих се омъжила ,с най-голяма удоволствие ....аз съм плод на такава любов.За това едва ли ще ми се случи Cry

# 47
  • София
Ей, затова казвам , че турските сериали са вредни Joy. Какви благословии, в кое време живеем Joy

# 48
  • София
Направихме го преди доста години. Много хубава сватба беше. Родата на младоженеца не присъстваше, ама като ги поопознах след време... не е било голяма липса. Mr. Green

# 49
Ако наистина го обичам и вярвам, че е единствения, то бих го направила и без благословия от родителите ни. Ще ми е съвестно и гузно, но няма да си пропилея любовта и да страдам после цял живот само заради нечие опърничество. А и ако родителит не уважават желанието на детето си да бъде с любовта на живота си, то значи въпросните родители също не са за уважение. Дори като го пиша ми е съвестно и гадно, но за съжаление има такива хора по света.

# 50
Ако със приятелят ми се оженим, няма да присъстват роднини нито на единият, нито на другият. Причината- аз нямам никакви отношения със моята майка (тате не е сред живите), а приятелят ми- от цялата му рода най-свестна е майка му. За да няма сърдити или да няма толерирани решението е двамцата със кумовете, едно подписче и скромна почерпка. Така или иначе си живеем заедно вече 3 години.

# 51
Да, бих и го направих още преди 10 години. И не съжалявам. На времето дядо ми е крал баба ми по същата причина  hahaha Явно си е семейна черта...
Когато видят дъщеря си щастлива и първия внук всички други глупости ще им се махнат от главата. В крайна сметка всеки има право да избере своя път в живота...има толкова семейства създадени в следствие на фамилно мрънкане, които после се разпадат за нула време...

# 52
Ние се оженихме така. Ние двамата с двама свидетели в чужбина. Никой не разбра. Родителите ми са се женили по същия начин на времето. Макар че са правили голяма сватба родители и роднини не са присъствали.

Общи условия

Активация на акаунт