Лакове за нокти - тема 15

• 36 530
  • 680
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Ауууууу... особено някой от тези са  Sick Sick Sick Sick Sick

# 406
  • USA, Steak State
Новите ми придобивки  Blush

# 407
TheBlackWidow - червеното е Швейцарското май? From A to Zurich?, а аз на другия доста се чудих - My private jet.....  newsm78

# 408
В кои магазини продават лаковете на GOSH? Simple Smile

Ели, виж тук: http://www.-spam120-/product/49/gosh-lak-za-nokti.html

# 409
  • Стара Загора
Pampita,   bouquet цветът е страхотен.  Heart Eyes

# 410

При все че тематиката ми е много на сърце и винаги приветсвам подобни декорации, уинърите тука направо ми замаяха главата, в отрицателен смисъл. Липсва всякаква естетика, а овъртолването в червена боя, сажди и кюмюр е интересно и артистично, обаче е по-скоро за кастинг на филм на ужасите, отколкото за конкурс за нейл арт.
Може би, само това и това ми харесват горе-долу. Кървавите щяха да са невероятни, ако не бяха нацапани допълнително. Confused

# 411

При все че тематиката ми е много на сърце и винаги приветсвам подобни декорации, уинърите тука направо ми замаяха главата, в отрицателен смисъл. Липсва всякаква естетика, а овъртолването в червена боя, сажди и кюмюр е интересно и артистично, обаче е по-скоро за кастинг на филм на ужасите, отколкото за конкурс за нейл арт.
Може би, само това и това ми харесват горе-долу. Кървавите щяха да са невероятни, ако не бяха нацапани допълнително. Confused
На мен пък точно кървавите ми харесват повече-по-интересни са, но си права, че за подобен конкурс  липсва всякаква естетика в тях. Wink

# 412
TheBlackWidow страхотни са и двата, но холограмния е върха. Къде мога да ги разгледам холограмните на Опи  newsm78

# 413
iv4enceto_91,може ли номера на този лак http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21049158.bigbouquet

# 414
Новите ми придобивки  Blush
Честити  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 415
  • Belgium
Един прекрасен червен нюанс:

# 416
  • Пловдив
Цитат
UNynaeve

От този на Капитан Райчо, на обяд бяха останали само 2 броя.

UNynaeve , сърдечно благодаря Hug!Дано да имам късмет Mr. Green

# 417
В Бургаския ДМ има всички нови цветове лакове от серията Colour&Go,a също и матиращия топ. Peace
Аз си тръгнах от там с  и Walk of fame.(не му намерих самостоятелна снимка в нета).

# 418
  • Варна
Тюх, най-после, съвсем случайно, намерих кожения диван  ooooh!. Беше само един, имаше и една бройка от зеления мат. Чудя се дали тази вечер да се лакирам и да покажа. По график трябва да се лакирам с двойката ИСЛ, ама май ме мързи  Tired.  Иначе съм още с лака от понеделник  Blush. Тая маникюристка циментира ли го, кво направи .... не е мръднал.
Ще взема да измия чиниите сега и то ще си покаже  Laughing
Лу, кой е този червения, страхотен е.

# 419
  • USA, Steak State
TheBlackWidow страхотни са и двата, но холограмния е върха. Къде мога да ги разгледам холограмните на Опи  newsm78

Ами виж онлайн по блоговете, най- ясна представа ще имаш как стоят.

TheBlackWidow - червеното е Швейцарското май? From A to Zurich?, а аз на другия доста се чудих - My private jet.....  newsm78

Именно, ама аз го водя малиново, тук на снимката просто доста червено изглежда.. По- назад в темата момичетата бяха сложили снимки как стои на ноктите.

Ей значи, тъкмо се навих да купя Дисни лаковете от серията на Спящата красавица / вещицата/ и понеже са лимитки навсякъде е Солд Аут, а в Бей бей ги намирам за поне 50$.. Е няма да дам толкова пари при положение, че един техен лак струва 13$ по магазините.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт