"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 827
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро   bouquet
Лелеееее,ама снощи тука е имало екшън  #2gunfire

Според мен, не трябва да спираш с въпросите си!!!
Това е тема за всички потребители във форума и НОРМАЛНО, ако нещо не ти е ясно да попиташ.
По-добре, да се задават въпроси за системата, отколкото да четем, кой колко водки е изпил и какви ли не глупости, които никой тук не го засягат /за това има ЛС и скайпове/.
На всеки в началото му е било трудно и е правил грешки и аз съм една от тях, но пък винаги са ми помагали Мляко с нес и Жанета.
Ако някои не иска да отговори, нека не го прави, но все ще се намери друг, които ще помогне!
Ама ако питаш нещо, което го има на първа страница в увода? Това, че пита кое с кое може да се смесва за мен значи непрочетен добре увод. А това малко или много умаловажава труда на всички, които са го направили. Какво тука някои да се блъскат с преводи, оформяне и какво ли още не, и след това някой да дойде и да пита глупави въпроси, които ги има в увода. Ами извинявам се ама това е работа за 5 минути. Ако след това нещо не е ясно да пита, ама първо се чете. А на теб като не ти е приятно да четеш кой колко водки е изпил и другите глупости, ами не чети. Кой те кара да четеш.
 afwitch
Peace Peace Peace
Напълно подкрепям Бебока  Peace
Ми така де, първо се осведомяваш за какво иде реч пък после питаш Thinking
Всеки е минал по този път и знае,че без въпроси няма да мине, ама чак пък толкова.
Не искам да обидя никой.И аз не съм кой знае колко стара тука , но като цяло първо чета пък после ако нещо не ми е ясно питам.

# 481
Добро утро.
P.S. Относно задаването на въпроси, аз отначало прочетох първа страница поне 3 пъти и имаше неща в коите се бърках, особено при изобара на вечерята. Хиляди благодарности на Жанетка и Мляко с нес, надявам се да не пропусна някой, за разясненията, обясненията и проверката на менютата ми. Аз не смятам, че задаването на въпроси е свързано с омаловажаването на нечий труд, просто докато се влезе в ритъм и всеки си изясни схемата на режима, намирам за нормално "по-добре да питаш, отколкото да сбъркаш" .
Ама то толкова ясно е написано всичко, че повече от това няма накъде. Написано е да не се смесват вариантите, абе всичко го има в увода. Следващата тема ще има за увод само линк към книгата Peace

# 482
А на теб като не ти е приятно да четеш кой колко водки е изпил и другите глупости, ами не чети. Кой те кара да четеш.
Няма да ги чета, ако не са написани! При положение, че някои си е направил труда да го напише и публикува, нормално е всеки да го прочете!!!
мап, ти предлагаш да не чете 1 страница, а да си пита ли newsm78?
Тук има хора превели, измислили, написали точно и ясно всичко. Загубили са доста лично време в руския форум. Някак не е удобно към тях, да им плюете на труда. И тези дето продължават да отговарят все някога ще им писне.
Не съм казала, че първата страница не трябва да се чете!
И точно тези хора, които са превели и написали всичко това - те не стачкуват, а продължават да помагат!
А тук едва ли не трябва да се чувстваш длъжен да смелиш и поднесеш всичко на тепсия на нечетящите, пък и ти вменяват вина, ако не го правиш, нищо че си превеждал, оформял и пускал тема.  Crossing Arms
Пък и мап да хване самата тя да отговаря на въпросите, като е толкова загрижена. Пожелавам й успех и здрави нерви!
Тук си мисля, че всичко е пожелание - ако искаш пишеш, ако искаш превеждаш, ако искаш помагаш.
Не е редно, да дойде ново момиче и Вие да го атакувате по този начин, дори и да не е прочела първата страница. По-добре замълчете, но не я нападайте!

# 483
Не е редно, да дойде ново момиче и Вие да го атакувате по този начин, дори и да не е прочела първата страница. По-добре замълчете, но не я нападайте!
Нападаме само когато сме прави. Без причина не сме нападали никой нов. И ако видиш назад последните 2 страници сме отговорили на доста въпроси, отговорите на които са в увода.
Тук си мисля, че всичко е пожелание - ако искаш пишеш, ако искаш превеждаш, ако искаш помагаш.
Ако ако желаещите спрат да превеждат, пишат и публикуват какво ще стане с темата. Айде който много знае той да прави темата, да преведжа, да оправя таблици. Аз се отказвам Stop

# 484
Защо си мисля, че няма да ти е за първи път!

# 485
Тук има хора превели, измислили, написали точно и ясно всичко. Загубили са доста лично време в руския форум. Някак не е удобно към тях, да им плюете на труда. И тези дето продължават да отговарят все някога ще им писне.
написали всичко това - те не стачкуват, а продължават да помагат!

Скъпа моя, цялата тема я преведох аз, мога да ти дам и линкове с преводите, а Бебока ги сглоби в тема!
Превеждах я поотделно - първо вечерята, после обяда и накрая закуската. Отделно преведох и за застоите, като материала е в линк в темата.
Бебок път си играе всяка седмица да ни следи и записва килограмите, да прави екселските таблици и да пуска темите.
Така че хайде недей за хората, дето са превеждали и губили времето в руския форум и си траят!
Защото именно ние, след като сме загубили дни в преводи и систематизиране, се дразним, че някои не отделят даже и 5 минути да прочетат, преди да питат!

Ето и преводите ми, можеш да видиш, че темата е съставена от тях.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502941.msg15635891#msg15635891

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502941.msg15632548#msg15632548

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502941.msg15632717#msg15632717

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502941.msg15636504#msg15636504

Така че нещо генерално си се объркала по отношение на съставянето на темата и хората, положили труд тя да съществува.

И не се заяждай с Бебок, защото ако не е тя да пуска темите за системата, няма да има и къде да пишеш!  Close

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 09:37 от Анонимен

# 486
Добро утро.
P.S. Относно задаването на въпроси, аз отначало прочетох първа страница поне 3 пъти и имаше неща в коите се бърках, особено при изобара на вечерята. Хиляди благодарности на Жанетка и Мляко с нес, надявам се да не пропусна някой, за разясненията, обясненията и проверката на менютата ми. Аз не смятам, че задаването на въпроси е свързано с омаловажаването на нечий труд, просто докато се влезе в ритъм и всеки си изясни схемата на режима, намирам за нормално "по-добре да питаш, отколкото да сбъркаш" .
Ама то толкова ясно е написано всичко, че повече от това няма накъде. Написано е да не се смесват вариантите, абе всичко го има в увода. Следващата тема ще има за увод само линк към книгата Peace

Бебок , аз не казввам, че   написано  е неясно, просто някои момичета имат в началото малко по-голяма нужда от помощ и съвети, което пък от своя стране не виждам защо трябва да довежда до такива дилеми и още повече някой да се чувства обиден от което.
Галка , надявам се си взела от огънчето в камината да те топли през деня  Hug

# 487
Защо си мисля, че няма да ти е за първи път!
Но за последен.

# 488
Искам само да попитам map - защо продължава да пише тука и да държи сметка на всички за всичко?
Прави лошо впечатление  Thinking
Все пак никой тука не е настроен враждебно към въпросите на новите попълнения особено ако те имат смисъл  Naughty

# 489
  • Варна
още МЦ не ми е дошло,ама не издържаш и се претеглих............от началото имам -700г.......... newsm44...........въпреки грешките,които имах............

# 490
Важното е да имаш търпение  Peace

# 491
  • Враца
калинка-малинка,добре дошла и браво!

днес кантарът НАЙ-ПОСлЕ помръдна надолу
вече съм 60,6 кг Laughing

# 492
Така че нещо генерално си се объркала по отношение на съставянето на темата и хората, положили труд тя да съществува!
Да изясним някои неща:
1.Темата съществува от 09 Ноември 2009
2.Доколкото си спомням, ти се включи Юни 2010г.
3.Не съм отрекла, че си превела някои неща, но за съжаление медали за това тук не се раздават.
4.Ако правиш нещо - го прави, а не натяквай. Това също дразни!
Искам само да попитам map - защо продължава да пише тука и да държи сметка на всички за всичко?
Прави лошо впечатление  Thinking
Все пак никой тука не е настроен враждебно към въпросите на новите попълнения особено ако те имат смисъл  Naughty
Специално аз , съм от хората, които рядко пишат! И нещо си се объркала, че държа сметка! Точно това е въпроса - враждебното отношение към новите момичета. Дали ти когато си била нова, не си задавала въпроси, чийто отговор ги е имало на първата страница? Помисли си....?

# 493
  • Варна
Важното е да имаш търпение  Peace

oooooooo,имам,имам...........миналата година свалих 18кг,ама от нова година съм мн несериозна и 3-4кг ги въртя нагоре-надолу.........дано сваля и останалите.....доколкото мога де..........поне с този режим не се лишавам от нищо....... Party

# 494
Така че нещо генерално си се объркала по отношение на съставянето на темата и хората, положили труд тя да съществува!
Да изясним някои неща:
1.Темата съществува от 09 Ноември 2009
2.Доколкото си спомням, ти се включи Юни 2010г.
3.Не съм отрекла, че си превела някои неща, но за съжаление медали за това тук не се раздават.
4.Ако правиш нещо - го прави, а не натяквай. Това също дразни!
Прави лошо впечатление  Thinking
Все пак никой тука не е настроен враждебно към въпросите на новите попълнения особено ако те имат смисъл  Naughty
Специално аз , съм от хората, които рядко пишат! И нещо си се объркала, че държа сметка! Точно това е въпроса - враждебното отношение към новите момичета. Дали ти когато си била нова, не си задавала въпроси, чийто отговор ги е имало на първата страница? Помисли си....?

Не съм превела някои неща, а всичко. Ако поне си беше дала труд да отвориш линковете, преди да се напъваш да пишеш, щеше да видиш.
Темата е съществувала, но не в тоя вид. Имаше и грешки в предните преводи. Освен това, междувременно рускините бяха преработили техните теми и допълнили и нови неща, а вечерята беше систематизирана съвсем по нов начин. Можеш да отвориш и стари теми и да сравниш. Освен това, при всеки ми превод съм давала и линк към руския форум, откъдето превеждах и можеш да сравниш и там - дали и какво съм превела.
Медал не искам, направила съм го от желание, а не заради такива като тебе, дето само лялят, а нищо полезно не вършат. Като си толкова загрижена за новите, що не хванеш да им отговаряш? Един път не съм те прочела да напишеш нещо съдържателно или полезно за темата.
И ако не е Бебок да пуска темите, едва ли щеше да отчетеш кой кога е дошъл, нали? А ти и с нея се заяждаш. Появите ти са свързани само със заяжданици, с това съм те запомнила - за жалост, с нищо друго.
От тук насетне от мен имаш пълен игнор, не ми отговаряй, защото така или иначе няма да те прочета.  Peace

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт