Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои стратегии за облекчаване на хиперстимулацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват процедури за стимулация, преживявания по време на процеса на зачеване, подготовка за ин витро, споделяне на положителни и отрицателни резултати от тестването, както и обмяна на съвети за облекчаване на хиперстимулацията и подкрепа в трудни моменти. Освен това участниците споделят лични преживявания, съвети и подкрепа по отношение на предизвикателствата пред родителството.
-
Какви са някои стратегии за облекчаване на хиперстимулацията?
-
Какви са преживяванията на членовете на форума със зачеването?
-
Какви са някои съвети за подготовка за процедури за зачеване?
Успех!!! 
и каране на колело (за кръвообращението в малкия таз), аз нямам колело (сега ще ходя пак на фитнес и ще ползвам велоергометър) и започнах да правя коремни преси и да пия разни подсилващи имунната система лекарства, омега 3киселини, дхеа б, м2 тон, пчелен прополис тинктура(за него пишат в американските сайтове, че подобрява качеството на яицекл. ) .
), след 35 часа-пунция.
Нормално ли е това и какво ще ме посъветвате да правя? Засега са само няколко капки, но имам чувството, че ще тръгне силно като истински цикъл. Д-р Владимиров ми беше казал, че другия месец ще ми дойде по-рано или по-късно от нормалното - заради хормоните, но една седмица разлика не ми се вижда добре
Не се притеснявай, но звънни на лекаря ти, за твое успокоение, знам колко неща могат да ти минат през главата.