Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 240
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
ето ме пак. днес ми е 12-ти ден след трансфера. направих кръвен- но може би е рано...0.42 при референтни стойности между 0.5 и 3.0. има ли смисъл да се надявам още? Cry
не ми е дошло, имах две-три капчици вчера и днес, но нямам болки. трябва да правя уринарен на 29-ти ноември...от толкова притеснения вече не съм на себе си. а миналата седмица бях с бъбречна криза, но ми сложиха антибиотик, който казаха, че не пречел на евентуална бременност...

Не се Отчайвай, може да е била "късна имплантация", направи след 48 часа пак кръвен и ако се е покчило двойно (т.ел да е над 120), значи има успех. ПОЖЕЛАВАМ ти го от  все сърце  Hug
При 0.42 удвоено ще е около 1,а не 120 Wink
Силно се надявам  да е лабораторна грешка,а те стават Wink

# 346
Илианка, gerito b-s, честито и от мен! Това, което ви се случва е прекрасно! Успех до края  ylinfant
Irina, знам, че те боли. Опитай се да бъдеш силна - ти можеш. Вярвам, че ще успеем всички.
Аз бях с надеждата, че сега ще започна процедурата, но уви Sad. През септември махвах полип, през октомври - киста и прекъсване на тръбите. Сега отново имам полип - така, че нова хистероскопия през декември newsm45
Дано всичко лошо да остане в старата година и следващата да бъде моята година Praynig
 Hug на всички

# 347
zdraveite momi4eta az sam nova  pri vas iskam da popitam imate li predstava kade moga da prosledia do koi nomer sa stignali ot fonda za bezplatnoto invitro

# 348
  • София
zdraveite momi4eta az sam nova  pri vas iskam da popitam imate li predstava kade moga da prosledia do koi nomer sa stignali ot fonda za bezplatnoto invitro

Имаме, заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512355.msg17067989#msg17067989

# 349
  • Плевен
Момичета, днес ми е 10 ден от стимулацията. Това което ме притеснява, е че все още имам епизодично кървене по няколко капчици но ярко червена кръв като при МЦ. Случвало ли се е на някоя от вас? На какво се дължи? Как го преборихте? newsm78

Стискам палци на всички в процедура 2011 да станем мами!

# 350
Стискам палци на всички в процедура 2011 да станем мами!

ДАЙ БОЖЕ  Praynig Praynig

Момичета във вторник съм на пункция(много се страхувам и ...въобще занапред какво ще се случва  Praynig Praynig всичко да е  наред при всяка една от нас  )

Аз си мислех,че за пункцията не е необходимо да се взимат болнични,ОСВЕн ако не се налага,Дано НЕ се случва,аз си мисля,че по важното е след трансфера да си почина..така и ще направя

Много се притеснява,.страухвам и какво ли не ми минава през главата  ooooh! само се моля да си имаме поне едно живо и здраво БЕБЧе

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 20:38 от marisil

# 351
  • София
marisil ,самата процедура далеч не е страшна,за разлика от начина,по който звучи  Peace Приспиват те,свършват за 5-10 минути/зависи от бройката/ и след още 5 вече си будна. Трябват ти около 2 часа да се съвземеш от упойката и да ти мине замаяното състояние,а,и да има болка след няколко часа,в повечето случаи не е по-силна от такава,като при цикъл.

# 352
миличка за пореден път ти Благодаря(аз съм Силвана,Но..нещо имам пропуски във профила си  Embarassed и немога да оправя нещата )това е много малък проблем ,защото вие и така ми отговаряте-всеотдайността е едно от първите позитиви във форума ни  Hug Hug

А после след трансфера мисля поне 2-3 дни да си полежа,аа какво е нужно за болничните ???

# 353
Здравен картон, заверен от личният лекар и лична карта.

# 354
Момичета,извинете ме,че се намесвам в темичката ви.
Чета ви и много се разчувствах,понеже и аз съм минала по вашия път.Искам просто да ви дам кураж,да ви кажа да не се притеснявате и да мислите позитивно.Вярвам,че всяка една от вас ще стигне до мечтаната цел. Praynig

# 355
  • Atlanta
Здравейте момичета, надявам се че приемате попълнения! Накратко – почти на 35, мъжът ми е на 42, с мъжки фактор сме. Преди 3 години направихме 2 инсеминации, като втората беше успешна и имаме сина ни. Тази година започнахме отново, но нещата са много зле – 2 неуспешни инсеминации и въпреки всички лекарства, витамини и добавки мъжът ми имаше само 700 хил. живи сперматозоиди. Така че правим икси в момента, днес ми беше пункцията, 8 яйцеклетки са извадили, което казаха че е добре, утре ще ми се обадят да ни кажат колко са се оплодили и да обсъдим трансфера. Но ми казаха, че след трансфера мога да се върна на работа, така че ще отида обедната почивка, процедурата ще бъде 15 мин с лежането. Стискайте палци и се молете за нас, че друг опит няма да има, тука всичко си го плащаш сам и е безумно скъпо. Чета ви всеки ден от години и се моля за вас, всички да имаме рожби и да сме живи и здрави!

# 356
asq80  Hug Hug нека всяка една от нас изпита твоето щастие и сбъдване на мечтата Ни за бебче  Hug Praynig

Purple   Praynig Praynig молим се за успешен резултата и при вас,днес пункцията ти в Щерев ли беше  Rolling Eyes ако ДА ,аз по обед бях там и май май те видях  Hug

# 357
  • Atlanta
Не, живеем в САЩ, де да беше Щерев, много добри неща чета за него  Simple Smile

# 358
мм.,ДА всички там са много мили и всеотдайни,разбиращи от това с което се занимават -ПРОфесионалистИ
а там при вас нещата можеби трябва да са поне с една стъпка напред  Rolling Eyes

# 359
Здравейте момичета, надявам се че приемате попълнения! ...
...Стискайте палци и се молете за нас, че друг опит няма да има, тука всичко си го плащаш сам и е безумно скъпо. Чета ви всеки ден от години и се моля за вас, всички да имаме рожби и да сме живи и здрави!

Лелеееееееееееееее, Purpleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!  newsm68 Това ли било, беее - ще си имаме нови Пърпълчета, значи!  Grinning Абе подозрях аз нещо такова...  Mr. Green

Ти може и да си ново попълнение тук, ама си Стара муцуна във форума, но хайде, въпреки всичко - добре дошла и късмет!   bouquet

С нетърпение чакам да те чуя довечера!  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт