Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 204
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
hari3680 момичетата са прави - не се стресирай с пикливи тестове! Само кръвен може да ти даде реална картина... Вярно, че кръвния е 21 лв... Мой съвет не се впускай във филми, изчакай до 6 и пусни кръвен. Точно сега не е хубаво да се стресираш. Имаш и моята подкрепа и стиснати палци.  Hug Praynig Peace

# 436
Мерси многа на всички  Hug Hug Hug

# 437
Марисил,успокой се мила.Сега най-важното е да не се притесняваш.Убедена съм че ембриончетата ще харесат една по-усмихната мама,отколкото разтревожена. Hug Praynig

# 438
Момичета  днес ми зв.и ми казаха,че от 8 фокита имало 6 яйцеклетки,от които 5 са се оплодили,Но ми казаха ,че сеха плана за трансфера е на 5 ден ..ако евентуално има нещо ( Praynig Praynig дано да няма и всичко да е ОК ) ще ми звъннат пак

Но гледам,че масово се връщат на 3 ден и това сега ме шашка  ooooh!

На тази фаза  се говори за по добър шанс на успех при АРТ.
5 ден си е добър знак. Wink
Вярвай в успеха Hug

# 439
Момичета  днес ми зв.и ми казаха,че от 8 фокита имало 6 яйцеклетки,от които 5 са се оплодили,Но ми казаха ,че сеха плана за трансфера е на 5 ден ..ако евентуално има нещо ( Praynig Praynig дано да няма и всичко да е ОК ) ще ми звъннат пак

Но гледам,че масово се връщат на 3 ден и това сега ме шашка  ooooh!

На тази фаза  се говори за по добър шанс на успех при АРТ.
5 ден си е добър знак. Wink
Вярвай в успеха Hug

Къде правят на 5-ти ден трансфера, в "Надежда" ли?

# 440
  • София
Къде правят на 5-ти ден трансфера, в "Надежда" ли?
В Щерев със сигурност-при такава бройка  Peace

# 441
чудя се защо в клиника "Надежда" правят трансфер на втори,трети ден? Thinking

# 442
  • София
Също така и на четвърти и пети.
Ако мислиш че това ще ви помогне говори си с лекаря за трансфер на по-късен ден.

# 443
  • София
Пърпълче, стискам ти силно палци  Praynig

Хари, изчакай си кръвния тест и мисли позитивно!

marisil, щом са казали на 5-ти ден, значи ембрионите са добри. Само се успокой и вярвай в успеха!

Добре дошли на новите момичета и дано не се задържате дълго тук!  Peace

# 444
Също така и на четвърти и пети.
Ако мислиш че това ще ви помогне говори си с лекаря за трансфер на по-късен ден.
да,моя беше на втори, и мисля че е от значение на кой ден се прави трансфера.

# 445
  • София
На втори,опрделено е спасяване на опита,поне на много места така пише. Но и ти също имаш думата  да си кажеш,ако не си съгласна-би следвало да я имат предвид,след като плащаш

# 446
момичета има ли тема,в която се коментира трансфера или инфо където мога да се запозная повече за тази процедура?

# 447
  • София
Djennika, ако пуснеш в гугъл,има стращно много информация-за практиките в различните клиники-не само в България,в САЩ  ив Европа,също

# 448
И аз имам едно въпросче. Едно от момичетата тук пише, че след пункция са и изписали утрогестан. Аз също съм след пункция, но не са ми изписвали нищо?!? newsm78 newsm78 При проведена ми инсеминация преди няколко месеца ми изписаха утрогестан, но след самата инсеминация, т.е. не би ли трябвало сега след трансфера да се прилага утрогестан, а не след пункцията?!? Thinking
Много Ви моля за отговор, тъй като това наистина ме притесни! #Crazy

# 449
принципно утрогестана се изписва след пункция за да може да се подготви лигавицата като гостоприемна среда за момента на трансфера...

Общи условия

Активация на акаунт