С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 928
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от мен мили момичета,Вещи ,както винаги перфектно оформена тема  bouquet.Кантара днес пак ме зарадва -0.700кг.може би защото опустоших промишлено количество риба.На всички желая лек и отслабващ ден Heart Eyes

# 31
Да се похваля, че започнах с народни танци. И още веднъж, ако видя написано, че Дюкан забранявал спорта в първа и втора фаза, ще мъмря на лични и във форума. Не забранява, но като тежиш сто и кусур кила, какъв спорт да препоръча - може би художествена гимнастика. Винаги едно отслабване е по ефикасно и по-лесно, съчетано с движение.

Очарована съм от хорцата. Продължавам!

браво
радвам се
и аз съм на същото мнение за спорта
и съм го писала не веднъж
за мен много добри се оказаха силовите тренировки със свободни тежести
започнах ги малко (може би 2 седмици) преди да почна режима и проблеми не съм имала, напротив, смятам че доста ми помогнаха

# 32
Една приятелка ми спомена за диетата и в крайна сметка я започнах в неделя.
До сега само съм ви чела но сега реших да се регистрирам за да ви попитам нещо.Проблема е че така и не можах да издържа и още снощи провалих всичко.Много ме е яд защото бях успяла да сваля 1300 гр.
Та въпросът ми е да ли ще има ефект ако от утре започна пак?Трябва ли да мине някакво време или мога да започна веднага.Днес вече хапнах достатъчно така че не става.За това искам да започна утре и този път ще съм наистина стриктна.
Предполагам че сега доста ще ме оплюете и знам че ще е с право но все пак ако може ме посъветвайте как да постъпя.
Искам да сваля 7-10 кг.

# 33
Привет дами!

Записвам се в новата тема с инфо от вчера.
Вчера видях заветните 55 кг., вярно отзад се мъдреше една грозна девятка, но пак си е 55,9  Laughing Laughing Laughing

Много ми е кеф.
Днес не съм се мерила, че бързах за работа, но съм си помъкнала тук 2 кутии с храна. Мъжът ми като ме видя ме попита на пикник ли съм тръгнала или на работа  hahaha

Нека си говори, но му е кеф като ме гледа  Sunglasses

Ако нещата вървят все така мисля до 1 месец максимум да минавам в трета. Според Дюканския калкулатор трябва да гоня 54кг, според мен 52. Истината е може би някъде по средата. Успех на всички ви желая и много минусчета  Peace

# 34
Добър де н и от мен Hug
До преди почти 6м бях поседнала, вече се подпирам и то за радост на мъжо (чат-пат го играя The Jack Whistling Whistling).
Вещии  bouquet  bouquet пък за снимките..нямам думи Peace

Пък аз такава мускулна имам от вчера - първата ми тренировка от може би 2-3 години ooooh! ooooh! Срамота направо Embarassed
Ама нищо де, след 1-2 седмици предполагам ще притръпна - само да влезна в час.

Айде отслабващ ден на всички - не се хваля с минуси и плюсове, че вече 100 или 200 гр. изобщо не ги отразявам. Пък и кантарев се пораздвижи малко след МЦ-то и това му беше. Явно ми се е изчерпал лимита. Но не се оплаквам. Вече гледам смело към трета  Peace

# 35
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПАДАЩА разбрах.Ама нали знаеш че съм по схемите.Какато казваш така ще направя.Имам ти ГОЛЯМО доверие.Благодаря ви/на теб и на БИБИ/.Аз довечера съм на рибка.

# 36
Понеже от както съм на диетата получих страхотен запек и се сетих да ви питам нещо.
Преди време пак с цел сваляне на килограми бях започнала да приемам сяра с мед и единствения ефект беше разхлабване.Но понеже сега мед не може се чудя как бих могла да я приемам и изобщо дали може.Вие как мислите?

# 37
  • София
Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=535455.675
6 и 7 пост на Тони Бг и на Фрактал - предложения за справяне със запека. Други методи, споделяни от момичета тук, са топла вода сутрин на гладно, триците разбъркани с топло прясно мляко или и двете - първо топла вода, после трици с мляко и пак топла вода.
Всичките тези неща по-добре ми звучат от това да пиеш сяра. Sick

# 38
Добрутро дюканки фиданки!  Hug
Благодаря на Вещи за темата .    bouquet
Брех за втори пореден път се класирам за първа страница,явно бая време се заседявам тука. Crazy
Аз викам да вземем да се подпрем тук там,като  че ли още сме млади да посядаме. Mr. Green
Днес съм с огромееееннннн + ,ама много голям над три килограма( най големия до сега  ми е бил около две кила и половина). TiredВчера май  се освиних яко понеже бях на ПЗ и хапнах салата от цвекло,и на вечеря и ряпа с моркови,и плюс факта че съм в овулация направо резултата е потресващ. ooooh!За капак намерих и тофу ,купих и хапнах съвсем малко ,но вероятно и то като нова храна е допринесло за този приказен +. Имах още два дена ПЗ ,обаче почвам от днес П дано стопя плюса ,че чак толкова и на мен ми подейства подтискащо.
Тофу не знам дали ще хапвам пак.Може да доям това което взех,и ако забележа пак подобни колебания по посока нагоре,направо ще се откажа от него.
Иначе се чувствам като балон надута,туй е вероятно от зеленчуците.
Тъй след като ви се оплаках ,да ви пожелая хубав ден на всички.

Така, влизам малко да те успокоя за огромния плюс.

Както казах вече, аз следя тялото си много внимателно.Сега ще споделя за водата.Значи, винаги съм пила около литър и половина вода, откакто почнах Дюкан увеличих количеството и сега е около 2.5-3 литра.В горещите дни може да стигне до 4 , но това е рядкост.И съм спокойна винаги ако на  броя на чашите съответсват броя на посещенията на 00. Общо взето имам много добре фукциониращи бъбреци (поне преди Дюкан Simple Smile ) и горе долу,  15-20 мин след чашката съм в 00. Така до към 17 часа.После тялото ми казва йок и даже и 2 литра да изпия  резултат няма.Най-много преди да си легна едно посещение и край.Сутрин след ставане търча на тревога, но факт е че през нощта тая вода си остава вътре.Сигурно тялото има защо да я пази ,обаче това ме накара да се замисля и реших след 17 часа да не пия повече вода, ако много ми се препие по една чаша и това е.Сега спя по-добре, никога не чувствам корема си като плондер и сутрин не търча на пожар.На всичкото отгоре вече започнаха да ми се очертават и мускулите на ръцете и краката.Вярно е че спортувам, но си мисля ,че и липсата на пренощуване на голямо количество вода има пръст в тая работа.Не случайно една от причините за целулита е имено задържането на вода. В последствие реших да преместя и последната вечеря, така че в момента при мен в 17-17.30 дюкяна се затваря,Яла,пила това е.( с редки изключения ,ама наистина много редки).

Аз по принцип не съм много по колбасите,но има два три вида дето трудно им устоявам.Яла съм откакто съм на режима, но си купувам само по 100 грама,нарязват ми ги на едни такива прозрачни филийки още в магазина, хапвам 2-3 макс и другите веднага давам на децата.И поражения не съм имала.Докато един ден моя мъж не пристигна с цяла пръчка.Намерил го на половин цена и решил да ме зарадва.Е зарадва ме. Simple Smile Това е пушено месо,въглехидрати няма, обаче сол и консерванти сигурно за пет села Simple Smile При всяко завъртане в кухнята и хоп едно парче и то не от ония прозрачните.Така и не знам колко изядох до края на деня ,по старите ми норми сигурно беше малко, ама по новите беше огромно.Какво ми направи впечатление обаче, от момента в която хапнах първото парченце аз спрях посещенията на онова място.До вечерта изпих още поне 3 литра(заради солта и заради това че ми направи впечатление задържането).Имах чувство ,че имам някакаъв сюнгер в тялото.На другия ден +2.800кг.Естествено хич не се притесних, защото знаех че е водата.После два дни се отпишквах с риба тон.При мен тя е лекарстовото. Ям ли риба тон и посещенията до 00 се учестяват. Същото такова попиване на вода се получава и при нова храна,  тялото си я набавя за всеки случай,не че толкова му е необходима. Затова аз хич не се стряскам от всекидневни плюсове(затова и не се меря вече всеки ден, само ако въвеждам нещо ново).Замислям се само ако започна да задържам повече от 2 седмици ,тогава значи че нещо куца.

Извинявам се за поста ми ,че се споменава толкова често 00, не съветвам никого да не пие вода след 17 часа, просто да ви кажа да наблюдавате и реакциите на тялото ви към водата или по-скоро водата в съчетание с различните храни.Ще намерите много отговори.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 20:15 от nikolexa

# 39
Всичките тези неща по-добре ми звучат от това да пиеш сяра. Sick
Честно да ти кажа и аз така си мислех за сярата.Когато тръгнах да я хапвам първия път се бях подготвила за повръщане, но изобщо не я усетих с меда.Все едно мед с някакъв безвкусен прах.Това беше.

# 40
Както казах вече, аз следя тялото си много внимателно.Сега ще споделя за водата.Значи, винаги съм пила около литър и половина вода, откакто почнах Дюкан увелиших количеството и сега е около 2.5-3 литра.В горещите дни може да стигне до 4 , но това е рядкост.И съм спокойна винаги ако на  броя на чашите съответсват броя на посещенията на 00. Общо взето имам много добре фукциониращи бъбреци (поне преди Дюкан Simple Smile ) и горе долу, след 15-20 мин след чашката съм в 00. Така до към 17 часа.После тялото ми казва йок и даже и 2 литра да изпия  резултат няма.

Ти да не си моя изгубена двойничка?  Laughing
Същото отчетох и аз, когато пия вода следобед след  16, а особено вечер, на сутринта дори и след няколко посещения то тоалетната бая време си оставам подпухнала; физиономията ми е ужасна, а после водата слиза надолу към глезените. Донякъде задържането на вода е и от хипото, знаеш. Проблемът при мен е, че все още ми е трудно да свикна да пия вода без да се контролирам, и ако да речем до обяд съм карала на кафета и пр., следобяд се сещам и почвам да наваксвам. Е не става... На всичко се отразява зле! В дните, когато съм в къщи карам едва ли не по график, на всеки час, записвам си - и ВЦто е наред, и кожата на следващия ден, и кг-тата падат - това при нормално равномерно пиене през целия ден. Като изключим кафетата (след 12 само декаф напоследък), пия или само вода, или билкови чайове без подсладител. Ама де дисциплина...  #2gunfire

П.С. Това за рибата-тон не го знаех; от консерва или прясно приготвена?

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 16:26 от fractal

# 41
nikolexaне се извинявай за постовете ,удоволствие е да ги четем.  bouquet

# 42
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Ей, ама аз сутринта съм се класирала и на първа страничка, сега да видите как ще свалям  hahaha
     desitka*, ще ти правя компания в неяденето на соеви производни - хич не са ми вкусни  Crossing Arms
     Падаща звезда, спокойно, ножа е дървен - ще го изпишкаш плюса  Wink
     Mialexa, много добър резултат  Peace Не влизай в трета преди да си достигнала целта.
     vani_nik,   love001
     Deb, важно е да знаеш началното и крайното тегло, все пак трета се прави за свалени килограми, а тегленето - ежедневно или както прецениш, те ориентира кои храни как ти се отразяват, което също не е излишно  Peace
     mimisha, добре дошла  Hug Пиши по-често, темата е много добър стимул  Wink
     vesselinas, я кажи какво ще рече провалих всичко? И защо днес не се взе в ръце, а!? Продължаваш си от утре по схема и се приготвяш да почакаш до следващия минус  Naughty
     доня КОПРИВА, моят даже вече сам ми купува кутии за храна, че все не ми стигат  hahaha
     nikolexa, както обикновено много интересен пост, в който открих доста неща, които наблюдавам и при себе си   202uu
     Софиянки, zorita днес ме сюрпризира с новината, че нямало да пътуват за 6 - ти - някой да знае нещо!?

# 43
Благодаря на всички за посрещането  Hug
Засега и аз чета и все още съм в чуденка за схема след ударния етап.
Водата и при мен ще е много контролирана, принципно не се сещам да я пия.

# 44

Ти да не си моя изгубена двойничка?  Laughing
Същото отчетох и аз, когато пия вода следобед след  16, а особено вечер, на сутринта дори и след няколко посещения то тоалетната бая време си оставам подпухнала; физиономията ми е ужасна, а после водата слиза надолу към глезените. Донякъде задържането на вода е и от хипото, знаеш. Проблемът при мен е, че все още ми е трудно да свикна да пия вода без да се контролирам, и ако да речем до обяд съм карала на кафета и пр., следобяд се сещам и почвам да наваксвам. Е не става... На всичко се отразява зле! В дните, когато съм в къщи карам едва ли не по график, на всеки час, записвам си - и ВЦто е наред, и кожата на следващия ден, и кг-тата падат - това при нормално равномерно пиене през целия ден. Като изключим кафетата (след 12 само декаф напоследък), пия или само вода, или билкови чайове без подсладител. Ама де дисциплина...  #2gunfire

П.С. Това за рибата-тон не го знаех; от консерва или прясно приготвена?

Два пъти започвах, имаше някакъв проблем с форума и всичко отиде на кино.Почаках да се поуспокоя Simple Smile

Задържането на вода и целулитът са свързани с хормоните то си е ясно и сигурно при нас хипитата Simple Smile нещата са по-изострени.Всяка една жена в различен период от месеца прави задържане, заради храната ,МЦ,овулация,промяна на физическата активност и каквото се сетиш.Просто си имаме интелигентни тела, тялото се презапасява за да оцелее в случай на нужда.За МЦ съм забелязала същото, но там тялото го прави това от години и си знае,да кажем си задържа по една чашка на ден в продължение на седмица, не е като да го бомбардираш за един ден с пушено месо Simple Smile

Аз кафета не пия.Това е предимството да имаш проблем със заспиването Simple Smile Не съм пила кафе от преди 2 години може би, с редки изключения за които след това винаги съм съжалявала.Даже като съм взимала добавки и витамини винаги проверявам по етикетите за съдържание на кофеин.Всъщност пия само вода.И така е било винаги. Само чистата вода и тази съдържаща се в плодовете и зеленчуците имат способността да хидратират клетките.И това се обяснява с осмотичното налягане на клетките.Това пък го знам от моите спортисти. Заместването на водата с безалкохолни,степове, айряни не са добра идея. Естествено плодовете и зеленчуците идват с въглехидрати в премия затова трябва да се внимава даже да не сме на режим.Затова чиста водица.И редовно, на горе-долу равни интервали.

Риба тон-консерва.В собствен сос или във вода.С много малко пресен лук и оцет.(може и с праз и той действа отпишкващо Simple Smile ) Сигурно и прясно приготвената ще действа ама аз ям прясно приготвена риба само ако моя мъж реши да я направи Simple Smile Не обичам да готвя риба, това е. Но имам винаги 4-5 консерви в шкафа в случай ,че не съм приготвила друго за ядене или ако трябва нежно да "рекна" на тялото,че е крайно време да изхвърли водата .

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 20:14 от nikolexa

Общи условия

Активация на акаунт