С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 983
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ако се погледне реално то за 80кг. жена е трудно да се намерят някакви готини дрешки.Аз като бях 85кг. не можех да се понасям.Аз и сега за себе си трудно намирам дрехи те са все за китайци ушити.

# 91
ако се погледне реално то за 80кг. жена е трудно да се намерят някакви готини дрешки.Аз като бях 85кг. не можех да се понасям.Аз и сега за себе си трудно намирам дрехи те са все за китайци ушити.

Аз пък никога не съм имала проблем с намирането на готини дрешки,дори когато бях и 90 кила.Просто не ми стояха така добре,както сега например,а и както ще ми стоят след 10 кг... Mr. Green

# 92
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Аз днес за отчета да се разпиша, че след 10 дена от началото на 3та фаза съм 74.400кг. Влязох в 3та с 75.900кг. Доволно е за сега, но все още не мога да се отпусна и да не се притеснявам на галите  Rolling Eyes Tired   bouquet

# 93
  • София
Нещо напоследък не мога да смогна да ви чета и да пиша.

Пожелавам на всички да изглеждате като на втората картинка  Hug.

Вчера имахме празник вкъщи. Моят съпруг имаше рожден ден. Също така една от  най-добрите ми приятелки роди малка Принцеса.  Tada

Направих празнична вечеря на мъжете и даже имаше мини тортички, аз си хапнах леко овкусена пилешка пържола с малко неовкусена салата и вдигнах наздраве с кола лайт. Бях похвалена, че вечерята е била страхотна   Laughing.

Ако ме помните все още , нали аз не се меря много често, но виждам резултатите в очите на мъжът ми. Много ми се радва и не спира да ми се любува или да ми каже колко съм красива. Дори като бях многото килца никога не си е позволявал да ми го каже, но сега е много по различно отношението му към мен и към моето тяло  luvbed.

Похвалих ви се и се връщам да ви чета.

Много  Hug за всички .

# 94
V_M - честито! Да ти е жив и здрав мъжа, новото попълнение на приятелката ти също   bouquet
Monnn, радвам се да те видя тук  Hug
Полудях, браво!
Аз забравих да се изтегля тази сутрин  Tired Но иначе ударната ми понася добре.
Момичета, колко дена да направя?

# 95
 Полудях адмирации и от мен.   bouquet
Движа се с велосипед ама имам нужда от ощесамо времето ми е оскъдно Rolling Eyes

# 96
Полудях поздравления и от мен smile3525 smile3525 smile3525
Наистина сега си много готина и секси мацка.Продължавай все така напред и да пожънеш по-вече килца надолу.
Днес съм на риба тон и да видим утре как ще е кантара.
Приятна вечер на всички.

# 97
  • Plovdiv->Toronto
Полудях, прекалихме вече, но и аз да кажа Mr. Green, много искам да те видя на завършека на диетата - нах-хубавата на таблото "наша гордост"    Grinning   bouquet !
V M, браво за упоритостта, тя винаги се награждава с екстри в съпружеския живот  Mr. Green   bouquet!

Хванах аз едно леко вирусче, и ми се разкараха 300 гр плюс от уикенда и още 100 отгоре - видях 62.900 тази сутрин, радост голяма  Hug ...

# 98
  • Русе
Кой щеше да дава рецепта за пилешко? Ама по-сериозно, дами! Моля ви се! Тук има нещастни души, които не знаят какво да сготвят за вечеря.  Crazy
Иска ми се да метна във фурната едни пилешки гърди с малко гъби и нещо друго, но се чудя какво да е другото. Признавам, че срещам трудности в приготвянето на вкусни пилешки гърди. Някой има ли тайна рецепта, в която не стават такива, че да ми трябват 3 чаши вода и още толкова кола, за да ги преглътна  Mr. Green

# 99
# 100
  • Русе
Мерси, до сега точно там рових  Mr. Green
Нещо като кавърма ще бъде евентуално. Но първо да питам нещо, което отдавна се канех да питам. Нормално в консервираните доматени истории (сосове, пюрета, кетчуп...) има въглехидрати. Но колко е "допустимото" количество въглехидрати? Искаше ми се да използвам един сос, който се води "лайт" и има по-малко количество въглехидрати и мазнини уж, но все пак се притеснявам. Мисля, че пишеше на порция около 5,5-6 гр. въглехидрати. А обикновените са около 8,5-9.  Въпросния лайт сос може ли според вас да го използвам и за приготвянето на храна за мен, като не мисля да го ям, просто да си взема от месото, което съм сготвила.
Питам, защото тук доматите са  Sick Нито сочни, нито нищо. Едва ги ям на салата.  Crazy
Ако не може такъв сос, здраве да е, друго ще измисля  Hug

# 101
  • Пловдив
Ако са със захар не се препоръчват.

Ето тази рецепта става много вкусна:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg6502489#msg6502489

# 102
  • Русе
Благодаря. Ще прочета внимателно.
Да се похваля, днес отчитам разлика в дупето към следващия сантиметър. От доста дни нямаше, а аз как ли не се опъвах нагоре, стягах и какво ли не  Joy че да се доближи до него, нооо днес успя  Crazy
Много ме е яд, че почти не мърдат прасците (те за това са ги нарекли така, да му се не види  Laughing). Имам едни тежести за крака, с които си седя от време на време вкъщи. Ако ги нося редовно, биха ли помогнали или напротив? Извинете, ако ми е глупав въпросът  Blush

# 103
Аз пък искам да ви попитам как стои въпроса с количеството позволена храна, което може да се консумира?
В началото четох, че няма ограничение в количеството, но като ви чета ми прави впечатление, че май внимавате колко хапвате.
И друго искам да питам.Аз понеже наблягам на яйцата и днес кумата ми каза ( тя също преди време беше на Дюкан, но не издържа ), че не трябвало да ям повече от 2 яйца на ден или ако са повече само белтъка, защото жълтъка товарел черния дроб.Вие какво ще кажете по въпроса.
Да кажа, че на ден хапвам между 3 и 6 яйца.

# 104
Аз пък искам да ви попитам как стои въпроса с количеството позволена храна, което може да се консумира?
В началото четох, че няма ограничение в количеството, но като ви чета ми прави впечатление, че май внимавате колко хапвате.
И друго искам да питам.Аз понеже наблягам на яйцата и днес кумата ми каза ( тя също преди време беше на Дюкан, но не издържа ), че не трябвало да ям повече от 2 яйца на ден или ако са повече само белтъка, защото жълтъка товарел черния дроб.Вие какво ще кажете по въпроса.
Да кажа, че на ден хапвам между 3 и 6 яйца.

В началото си ядеш колкото ти се яде,то намаляването на количеството си идва естествено,защото чувството на глад изчезва.По Дюкан ограничение на яйцата няма.На много места се пише ,че е опасно прекаляването с тях за черен дроб и жлъчка, на други места пише ,че това не е вярно.Аз нямам намерение да изпробвам на своя гръб коя теория е вярна ,затова си спазвам основния принцип като за всяко нещо в живота - мярка и равновесие. Та моята си е толкова 2-3 жълтъка макс и около 5-6 белтъка. За зеленчуците се внимава ,защото ако прекалиш с тях, ще ти се намали кетозата, ще сваляш бавно и като премия ще изпитваш и по-голям глад.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 20:26 от nikolexa

Общи условия

Активация на акаунт