С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 937
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
...
. "състав сухо мляко с малсност 1.5%, Енергийност 366кал/100гр.
Химичен състаВ: Белтъчини 34%, Въглехидрати (лактоза) .- 54%"

Shocked  #Crazy  ooooh! 54% въглехидрати е ужасно много!!!
Аз 3.8-4.3 % в киселото мляко се чудя как да избегна и все гледам и чета, за да намеря с по-малко, а 54% ми звучи направо плашещо... Все пак тук говорим за режим с минимум въглехидрати. Смятам, че това обезмаслено мляко въобще НЕ е подходящо. За какаото не коментираме, предполагам че нещата с него стоят по-същия начин.

За протокола: 62.1кг. от тая сутрин. Ще местя линийката на 62, видяло се е  Flutter

# 391
  • Варна
добър деееен! днес ми е втори ден на поправка!  Embarassed

Мименситка, сътворих ги едни...не е за разправяне! Катето все едно ми е взела думите от устата! всичко това, плюс една тежка депресия и лекарства, доведоха до този отчайващ резултат!

Едно време, гледайки килцата как хвърчат, много се учудвах на всички, които се връщат, как са допуснали подобно нещо?! и се пънах и спорих, че аз няма да го допусна! е, правилно са казали хората - голяма дума не казвай! за жалост ето ме отново тук! искрено се възхищавам на момичета, които са успели да си задържат килограмите повече от година! newsm20  но от повечето стари муцунки, с които се виждах и общувах най- много,и при тях има поражения!
Дано успеета да устискате, мили момичета! пожелавам много успех на всички! Hug Hug Hug

# 392
А ако някой знае от коя верига магазини (Аз съм във Варна) мога да си купя режимно сухо мляко, нека сподели или марка нещо което да търся.. Това беше възможно най-малкото което намерих затова реших, че 1,5% е добре..но.. ooooh!  Embarassed
Та отново не отговорихте на въпроса по колко е разрешеното количество на ден, от онова режимно което е  фантом за мен  Rolling Eyes  Cry Cry

# 393
Казано е кратко точно и ясно 0,250 л прясно мляко на ден пък било то сухо или "мокро".Освен това толерираните храни не се ядат всеки ден а по веднъж на седмицата.Те и за това са толерирани а не позволени. Twisted Evil

# 394
За мокрото е ясно, да не би са пуснали сухо режимно и в Бг????

# 395
Казано е кратко точно и ясно 0,250 л прясно мляко на ден пък било то сухо или "мокро".Освен това толерираните храни не се ядат всеки ден а по веднъж на седмицата.Те и за това са толерирани а не позволени. Twisted Evil

Благодаря за точният отговор!  oops

# 396
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте Стари и нови като мен дюканки  bowuu
Направихме си страхотен шоколад по тази рецепта. 6с.л сухо мляко (1,5% по-ниско не намерихме)  1с.л. како (нискомаслено), 1с.л. (посладител), прясно мляко 3-4 с.л. (пак режимно).. Та въпроса ми е този разкош колко пъти може да го ям.. и в какви количества за деня. И като цяло сухото мляко по колко е режимно на ден  ooooh!
Благодаря предварително   bouquet

Комшийке, по добре не търси изобщо, първо няма да намериш, второ точно този "диетичен" шоколад, по рецептата на абракадабра, бе едно от препъни камъчетата, които обърнаха каруцата ми в треа фаза... беше ми като наркотик!! Не можех да се спра да го ям в ограничени количества, в позволените дни в трета фаза, не можех да спра да мисля за него, при положение, че съм се въздържала 7 месеца от сладко... По-доббре работи на ниво да си го избиеш от главата като опция!!! Naughty Naughty Naughty.. в твой интерес е!

# 397
  • Варна
имам нужда от съвет - правих си новия калкулатор и ми показва ударна фаза два дни! да тук добре, обаче след това как да продължа- 2/2 ли или да си карам пак 5/5? в голяма чуденка съм!  newsm78 newsm78 помагайте!  Praynig

# 398
Комшийке, по добре не търси изобщо, първо няма да намериш, второ точно този "диетичен" шоколад, по рецептата на абракадабра, бе едно от препъни камъчетата, които обърнаха каруцата ми в треа фаза... беше ми като наркотик!! Не можех да се спра да го ям в ограничени количества, в позволените дни в трета фаза, не можех да спра да мисля за него, при положение, че съм се въздържала 7 месеца от сладко... По-доббре работи на ниво да си го избиеш от главата като опция!!! Naughty Naughty Naughty.. в твой интерес е!

Ето защо не си успяла,скъпа! А не защото режима не действа във всяка от фазите си! Peace
Но това,че ти непрекъснато си яла така наречения шоколад,не означава ,че всички ще го правим! Но все пак аз на това твоето не му казвам стриктна трета фаза! Peace

# 399
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Сиссс, сигурна бях че ще напишеш точно това Twisted Evil

НЯКЪДЕ ДА ПРОЧЕТЕ ЧЕ СЪМ ЯЛА НЕПРЕКЪСНАТО!!!!няма да се занимавам с теб повече, четеш и асимилираш избирателно! и не ме наричай лицемерно скъпа!
Който трябва, ме чете както трябва! Пиша за хората, които искат да ме разберат и да се вслушат, а не да ме ръфат, хапят и заяждат!

# 400
беше ми като наркотик!! Не можех да се спра да го ям в ограничени количества, в позволените дни в трета фаза, не можех да спра да мисля за него, при положение, че съм се въздържала 7 месеца от сладко...

Ти сама си го написала-кратко и ясно! Няма нищо избирателно в четенето ми!  Whistling

# 401
Сис, не бива чак толкова да се изхвърляш, ние по-старите (по дюканстване) знаем какво пишем и говорим Вервай ми, че нали знаеш мечката ходи и по другите дворове!

# 402
Сис, избързваш...там пише в позволените дни в трета фаза...  Peace

# 403
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
КОМШИЙКАТА сухо мляко има във Кауфланд някакво българско мисля че беше мисля че там имаше един вид но два вида грамаж за марка не мога да ти кажа защото съм го пресипала в кутийка и затова за масленоста споменът ми е че не беше нещо сензанциозно защото аз го купих заради хлебопекарната да имам по принцип го взех от този Кауфланд който е до Мол Варна дано да съм ти била полезна

# 404
  • Велико Търново
и аз да мина на отчет че съм затънала до уши . Прекъснах диетата само триците и четвъртъците бяха по режим всичко друго НЕ - да кажа по здравословни причини ( алергия от повечето храни в диетата) . Реших да се върна във втора фаза за известно време докато сваля цели 7кг, които съм натрупала ,но най вероятно и лекарствата са си казали думата Урбазон и прочие казах си край неможе повече така алергина неалергична почвам пак и точка немога да продължавам повече защото резултата ме плаши . Много дълго стана стига съм писала хубав ден  на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт